Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb)
Tp-link Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb) Caracteristici cheie   Video ultra HD - Surprinde in ultra HD, fiecare imagine de 3MP Pan/Tilt: Rotire la 360° pe orizontala Functie Night Vision avansata: Noaptea, camera ofera vizibilitate de pana la 9 metri Detectarea miscarilor 3816341 5 5
177.99 In stock
Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb) Merita toti banii. Se conecteaza usor si se vede foarte bine. Foarte multumita de aceasta camera.
5
Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb) e ok, utila
5
Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb) Eu o voi folosi la exterior chiar daca ea este pentru interior... o sa vad cat de mult rezista chiar daca este sub un acoperis, ferita de ploaie. Pret-calitate foarte ok.
5
Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb) Am achiziționat aceasta camera de supraveghere de care sunt foarte mulțumită. Se instalează f ușor, imaginea e clara și sunetul e f bun. Sunt foarte mulțumită și recomand cu mare drag!
5
Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb) Am primit rapid produs ok✌️
5

Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb)

COD: [ Tapo C210 ] ID: 3816341
177,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
177,99 Lei
(TVA inclus)
Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb)

Descrierea produsului Camera Supraveghere Video TP-Link Tapo C210 Night Vision, Detectarea miscarilor, Alarma sonora si luminoasa, Control Vocal (Alb)

Caracteristici cheie
 
  • Video ultra HD - Surprinde in ultra HD, fiecare imagine de 3MP
  • Pan/Tilt: Rotire la 360° pe orizontala
  • Functie Night Vision avansata: Noaptea, camera ofera vizibilitate de pana la 9 metri
  • Detectarea miscarilor si notificari: Primesti notificare daca este detectat ceva suspect
  • Alarma sonora si luminoasa: Declanseaza efecte de lumina si sunet pentru a speria vizitatorii nedoriti
  • Two-Way Audio: Poti comunica cu ceilalti cu ajutorul microfonului si difuzoarelor incorporate
  • Stocare sigura: Stocheaza pana la 256 GB pe un card microSD*, egal cu 512 ore (21 zile) de inregistrare (bazat pe conditiile de laborator)
  • Control Vocal: Functioneaza cu Google Assistant si Amazon Alexa (Google Assistant si Amazon Alexa nu sunt disponibile in toate tarile si limbile)
 
Detecteaza miscarea si iti trimite alerte imediate
 
Pentru a evita evenimentele neplacute trebuie sa le prevenim. Instaleaza o camera de supraveghere la intrarea in casa, garaj sau subsol pentru a spori siguranta familiei si a locuintei.
Vei primi o notificare atunci cand camera detecteaza miscare acasa. Poate fi o notificare de sosire sau intruziune suspecta. In plus, declanseaza efecte de lumina si sunet pentru a speria vizitatorii nedoriti.
 
Camera Wi-Fi de supraveghere cu functie “Baby Monitor”– Monitorizare Video si Audio pentru siguranta bebelusului
 
Comparativ cu un baby monitor obisnuit, camera Tapo C210 iti permite sa vizualizezi imaginile de oriunde te-ai afla, prin intermediul aplicatiei TP-Link Tapo. In cazul unui monitor pentru bebelusi obisnuit, imaginile pot fi accesate numai din zona in care este plasat acest dispozitiv. Insa cu ajutorul camerei TP-Link Tapo C210 si aplicatiei TP-Link Tapo, chiar daca esti la birou sau daca esti plecat din tara, iti poti supraveghea copiii in orice moment, indiferent de locatie. Noul model permite monitorizarea audio si video in timp real, de la distanta, a copiilor (imaginile si sunetul sunt redate pe diplay-ul smartphone-ului pe care il utilizezi).
 
Vederea nocturna avansata sporeste protectia atunci cand dormi
 
Dormi in siguranta noaptea. Lasa camera sa iti supravegheze casa in timp ce dormi. Night vision cu infrarosu de 850 nm accepta filtrul automat de schimbare a culorilor in conditii de lumina scazuta, cu o distanta vizuala de pana la 9 metri.
 
Video HD
 
Surprinde fiecare detaliu in doar 3MP definitie Ultra HD. Poti vedea exact ce s-a intamplat in fata camerei tale. Stii intotdeauna daca copiii tai sunt in siguranta, bine ingrijiti sau au probleme.
 
Imagine live si two-way audio
 
Cand esti intr-o calatorie, poti inca sa te asiguri ca ai tai copii nu se confrunta cu probleme sau ca bona are grija de ei. Modul audio in 2 directii iti permite sa transmiti mesaje celor dragi. 
 
 
Mod Privacy si stocare locala sigura pentru confidentialitate
 
Poti porni Modul Privacy care va inchide fizic obiectivul camerei pentru a asigura in continuare siguranta vietii private. Mai mult, cartela micro SD locala functioneaza pentru a preveni incidentele de hacking pe internet.
 
Urmareste in detaliu ce se intampla in camera
 
O acoperire larga pentru a surprinde fiecare moment.
 
Imparte fiecare moment
 
Momentele adorabile si amuzante merita impartasite, mai ales cu cei dragi. Tine-i aproape, impartasind fiecare moment cu ei.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipCamera
Camere incluse1
Lentila3.83 mm
DiafragmaF2.4
CompresieH.264
Slot MicroSDDa
WirelessDa
Control aplicatieDa
MicrofonDa
Dimensiuni (mm)86.6 x 117.7 x 85
Adauga review

Review-uri

Bogdan Miklos 19.04.2022 00:30
★★★★☆
Am primit rapid produs ok✌️

Pro

Recomand

Contra

-
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Rozalia Bortoș 02.04.2022 06:00
★★★★★
Am achiziționat aceasta camera de supraveghere de care sunt foarte mulțumită. Se instalează f ușor, imaginea e clara și sunetul e f bun. Sunt foarte mulțumită și recomand cu mare drag!

Pro

Sunt foarte mulțumită și recomand cu mare drag!
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Pop Daniel 31.03.2022 20:41
★★★★★
Eu o voi folosi la exterior chiar daca ea este pentru interior... o sa vad cat de mult rezista chiar daca este sub un acoperis, ferita de ploaie. Pret-calitate foarte ok.

Pro

Se configureaza usor, imagine de calitate, este o camera foarte buna pentru pretul ei. Am conectat-o la un NAS si la google home fara probleme.

Contra

Difuzorul nu este unul extraordinar dar pe mine nu ma deranjeaza
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai 02.02.2022 18:40
★★★★☆
e ok, utila

Pro

multumit
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Juganaru Stefania 26.01.2022 14:53
★★★★★
Merita toti banii. Se conecteaza usor si se vede foarte bine. Foarte multumita de aceasta camera.
4 din 7 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult