Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mousepad Gaming Logitech, Powerplay wireless charging system (Negru)
Logitech Mousepad Gaming Logitech, Powerplay wireless charging system (Negru) O revolutie in gaming   Cu tehnologia POWERPLAY ™ si LIGHTSPEED ™, Logitech G a rezolvat obstacolele in calea jocurilor wireless de inalta performanta. Intarzierea la intrare, deconectarea fara fir si bateriile moarte sunt acum un lucru din tre 3773185
549.99 In stock

Mousepad Gaming Logitech, Powerplay wireless charging system (Negru)

COD: [ 943-000110 ] ID: 3773185
549,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Mousepad Gaming Logitech, Powerplay wireless charging system (Negru)

Descrierea produsului Mousepad Gaming Logitech, Powerplay wireless charging system (Negru)

O revolutie in gaming
 
Cu tehnologia POWERPLAY ™ si LIGHTSPEED ™, Logitech G a rezolvat obstacolele in calea jocurilor wireless de inalta performanta. Intarzierea la intrare, deconectarea fara fir si bateriile moarte sunt acum un lucru din trecut. Bine ati venit in viitorul jocurilor PC fara fir, realizat prin stiinta avansata si ingineria de neegalat.
 
 
Tehnologia de incarcare POWERPLAY
 
Putere infinita
 
Prin aplicarea inovatoare a rezonantei electromagnetice, baza POWERPLAY creeaza un camp energetic deasupra suprafetei sale. Acest lucru permite incarcarea in miscare si ofera puterea fara fir si fara a interfera cu masurarea precisa si transmisia de date a unui mouse de inalta performanta. Integrarea tehnologiei intr-un mouse pad subtire de 2 mm nu a fost o sarcina simpla.

Modul PowerCore
 
Joc nelimitat
 
Campul energetic POWERPLAY este transformat in curent de incarcare de catre modulul POWERCORE ™, care se ataseaza magnetic la mousii wireless compatibili cu anumite jocuri. Frumusetea POWERPLAY este ca mouse-ul se va incarca in timp ce va aflati in timpul jocului dar si atunci cand nu folositi calculatorul.
 
 
Tehnologia LIGHTSPEED
 
Adevarata libertate, performanta avansata
 
Logitech G a inventat tehnologia wireless LIGHTSPEED pentru a furniza cea mai buna performanta wirelles in jocuri. Tehnologia wireless LIGHTSPEED este la fel de rapida sau mai rapida decat majoritatea mousilor de jocuri cu fir.
 
 
Materiale premium
 
Suprafata acestui mouse pad este din stofa care include atat panza si suprafete dure. POWERPLAY se va potrivi stilului tau pe orice suprafata.
 
 
Compatibil powerplay
 
Modulul POWERCORE inclus permite acestui mouse wireless sa schimbati cu usurinta modul magnetic petru a incarca mouse-ul fara fir. Acest mouse pad functioneaza cu modelele noi wireless pentru jocuri G903, G703, G Pro LightSpeed si G502 LightSpeed.
 
 
Iluminare RGB personalizata
 
Sincronizati culoarea cu dispozitivele dvs. de jocuri
 
Utilizati software-ul Logitech Gaming si setati iluminarea pentru a se potrivi cu celelalte dispozitive cu aproximativ 16,8 milioane de culori. Puteti chiar sa sincronizati culorile si efectele de iluminare cu mouse-urile Logitech G, tastaturile si castile pentru un aspect si unicitate.
 
 
Conectare inteligenta
 
Receptor integrat aproape de mouse
 
Am proiectat POWERPLAY cu un receptor wireless incorporat LIGHTSPEED, astfel incat mouse-ul se poate asocia direct cu baza POWERPLAY. Acest lucru elimina necesitatea unui receptor suplimentar de date USB.
 

Detalii tehnice

CaracteristiciMaterialPlastic dur
AlteleCompatibil cu G903/G703
Dedicat pentru gaming
Vezi mai mult