Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti True Wireless Samsung Galaxy Buds FE R400, Bluetooth, ANC, Autonomie 30 ore, Bixby Wake-Up, SmartThings Find, Ambient (Alb)
Samsung Casti True Wireless Samsung Galaxy Buds FE R400, Bluetooth, ANC, Autonomie 30 ore, Bixby Wake-Up, SmartThings Find, Ambient (Alb) Companionul tău audio de zi cu zi   Galaxy Buds FE, cu designul lor compact și ergonomic, sunt aici, pentru a oferi o experiență de ascultare remarcabilă. Blochează zgomotul nedorit cu Active Noise Canceling, personalizează potrivirea cu 4123315
279.99 In stock

Casti True Wireless Samsung Galaxy Buds FE R400, Bluetooth, ANC, Autonomie 30 ore, Bixby Wake-Up, SmartThings Find, Ambient (Alb)

COD: [ samgbfer400wheu ] ID: 4123315
399,99 Lei PRP
279,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 120,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
399,99 Lei PRP
279,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 120,00 Lei
Casti True Wireless Samsung Galaxy Buds FE R400, Bluetooth, ANC, Autonomie 30 ore, Bixby Wake-Up, SmartThings Find, Ambient (Alb)

Descrierea produsului Casti True Wireless Samsung Galaxy Buds FE R400, Bluetooth, ANC, Autonomie 30 ore, Bixby Wake-Up, SmartThings Find, Ambient (Alb)

Companionul tău audio de zi cu zi
 
Galaxy Buds FE, cu designul lor compact și ergonomic, sunt aici, pentru a oferi o experiență de ascultare remarcabilă. Blochează zgomotul nedorit cu Active Noise Canceling, personalizează potrivirea cu diverse sfaturi și se sincronizează fără probleme cu dispozitivele tale Samsung Galaxy. Testează companionul audio de zi cu zi care te satisface cu adevărat.
 
*Galaxy Tab S9 FE este vândută separat. S Pen inclus cu Galaxy Tab S9 FE.**Imagine simulată în scopuri ilustrative. Interfața de utilizare reală poate fi diferită.
 
Nuante atemporale, care se potrivesc cu orice stare
 
Graphte si Mystic White sunt doua culori atemporale, care iti mentin stilul. Se imbina bine cu tinutele tale de zi cu zi, fiind o alegere versatile pentru orice ocazie.
 
 
O pereche confortabla pentru urechile tale
 
Designmul mic si ergonomic Galaxy Buds FE ofera un plus de confort, deoarece se potrivesc perfect in urechle tale si raman in siguranta, pe loc. Personalizeaza-ti potrivirea castilor cu diferite dimensiuni, atat pentru partea din exterior, cat si pentru partea din interior.
 
 
Atingere usoara si fixare sigura
 
Distinctia clara dintre zona tactila si zona de fixare te ajuta sa-ti controlezi muzica si apelurile, mentinandu-le in siguranta, la locul lor.
 
 
Oprește lumea cu un ANC puternic
 
Zgomotul se oprește, iar lumea ta este activată. Active Noise Canceling te transportă instantaneu, împreună cu muzica ta, într-un spațiu liniștit. Păstrează distracția și cufundă-te în sunetul pur.
 
*ANC (Active Noise Canceling) este activat în mod implicit, iar gestul de atingere și menținere apăsat pentru ANC poate fi configurat în aplicația Galaxy Wearable.
 
 
Liniște cu o simplă atingere
 
Activează sau dezactivează Active Noise Canceling prin simpla atingere și menținere apăsată pe zona tactilă. Dacă vrei să vorbești cu prietenul tău, aflat lângă tine, poți să treci și la modul Ambient Sound, pentru a-l auzi fără a fi nevoie să-ți scoți căștile.
 
*Pentru a schimba cele 3 niveluri de volum ale sunetului ambiental, în aplicația Galaxy Wearable, accesează Setări căști > Accesibilitate > Personalizează sunet ambiental.**Gestul de atingere și menținere apăsat pentru ANC poate fi configurat în aplicația Galaxy Wearable.***Video este simulat numai în scop ilustrativ și poate să nu fie o reprezentare exactă a produsului. Măsurătorile reale pot varia.
 
Sunet de bas îmbogățit
 
Răsfață-te cu sunetul bogat Galaxy Buds FE, cu bas profund și puternic de la noul difuzor cu o singură direcție, indiferent ce asculți.
 
*Imagine simulată în scop ilustrativ.
 
Ascultă mult timp cu bateria de lungă durată
 
Compact ca dimensiune, dar puternic. Bateria ține până la 30 de ore cu o singură încărcare, ținând pasul cu lista lungă de melodii, podcasturi sau videoclipuri de pe rețelele sociale, de-a lungul întregii zile.
 
 
*Cu ANC dezactivat, căștile și carcasa oferă până la 30 de ore de redare la o încărcare completă. Cu ANC activat, oferă până la 21 de ore de redare la o încărcare completă. Bazat pe teste interne. Timpul de redare a fost testat prin asocierea unui Galaxy Buds FE din pre-producție cu un smartphone Galaxy lansat recent, cu setări implicite. Durata reală de viață a bateriei poate varia și depinde de condițiile de utilizare, setări, numărul de încărcări, puterea semnalului Bluetooth și alți factori. „Timpul de redare” se referă la momentul în care Galaxy Buds FE sunt conectate la telefon, transmițând muzică în flux.**Timpul de redare poate varia în funcție de setări.

Apeluri clare și detaliate

Vocea ta este transmisă cu precizie
 
Bucură-te de apeluri clare, cu trei microfoane pe Galaxy Buds FE. Microfonul principal, microfonul secundar și microfonul interior funcționează toate în armonie, pentru a-ți capta vocea cu acuratețe, astfel încât cuvintele tale să ajungă la celălalt capăt, tare și clar.
 
 
Căștile tale, personalizate pentru tine
 
Galaxy Buds FE utilizează Personalized Beamforming pentru a se adapta automat la modul tău de purtare, pentru a prelua în mod optim vocea. Pune-le și îți vor găsi vocea când vei începe să vorbești.
 

Ești auzit, dincolo de zgomot
 
Indiferent dacă te afli într-un oraș plin de viață sau pe un vârf de deal bătut de vânt, vocea ta trece prin zgomot, în timpul apelurilor telefonice, datorită soluției DNN de la Galaxy Buds FE, care filtrează abil zgomotul de fundal.
 
 
Comutați între dispozitive, fără pauză
 
Sunetul te urmărește perfect, pe măsură ce le asociezi cu alte dispozitive Samsung Galaxy, utilizând Auto Switch sau te conectezi printr-o atingere sau prin Bixby. Sunetul rămâne cu tine, chiar și atunci când schimbi dispozitivul de redare de pe smartphone pe televizor, prin Smart View, astfel încât poți continua să vizionezi emisiunea pe un ecran mai mare, fără să pierzi niciun ritm.
 
 
 
Bună Bixby, cântă melodia mea preferată
 
Activează modul de trezire Bixby Voice și folosește-ți vocea pentru a verifica vremea, a căuta melodii, a trimite mesaje text prietenilor și multe altele. Pur și simplu spune „Hi, Bixby” și roagă-l pe Bixby să o facă pentru tine.
 
*Disponibilitatea serviciului Bixby poate varia în funcție de țară, operator și dispozitiv.**Galaxy Buds FE trebuie să fie conectat la un dispozitiv inteligent cu o rețea de date sau cu o conexiune Wi-Fi, pentru a opera pe deplin funcțiile Bixby; De asemenea, este necesară conectarea la contul Samsung.***Disponibilitatea caracteristicilor Bixby și a furnizorilor de conținut poate varia în funcție de țară sau de limbă; Bixby recunoaște doar anumite accente și dialecte din engleză (Marea Britanie), engleză (SUA), franceză (Franța), germană (Germania), italiană (Italia), coreeană (Coreea de Sud), chineză mandarină (China), spaniolă (Spania) și portugheză (Brazilia).
 
Pierdut și găsit într-o clipă
 
Ți-ai pierdut căștile? Ei bine, nu va dura mult timp. Urmărește-le folosind locația căștilor lipsă. Când sunt găsite de telefonul altcuiva, informațiile tale de contact vor fi partajate împreună cu un mesaj „Pierdut și găsit”. Ține-ți Galaxy Buds FE la îndemână.

*Lost Mode este activat atunci când un dispozitiv Samsung Galaxy este conectat la un cont Samsung, altul decât încercările proprietarului de a se asocia cu Galaxy Buds FE pierdute, prin aplicația Galaxy Wearable. Necesită activarea Lost Mode în setări.**Informațiile de contact trebuie introduse în setări, în prealabil.***Lost Mode nu este disponibil pentru carcasa de încărcare a Galaxy Buds FE.*****Informațiile de contact și mesajul trebuie să fie înregistrate, în prealabil, în aplicația SmartThings, pentru a fi afișat pe dispozitivul găsitorului în Lost Mode. Dispozitivul găsitorului trebuie să fie conectat la internet și activat pentru a afișa informațiile de contact preînregistrate la asocierea dispozitivului. Disponibilitatea caracteristicilor poate varia în funcție de compatibilitatea dispozitivului.

.

Memento prietenos să îți iei căștile
 
Uiți mereu ceva? Galaxy Buds FE îți oferă o alarmă, atunci când lași căștile în urmă, astfel încât să nu te întorci prea mult înapoi.
 
*Când bateria se epuizează, urmărește în funcție de ultima locație conectată.**Aplicația SmartThings Find este disponibilă numai pe dispozitivele Samsung Galaxy cu Android 9.0 sau cu o versiune ulterioară.***SmartThing Find nu este acceptat în China continentală.*** *Pentru a primi notificări de la SmartThings Find, trebuie să activezi notificarea din setări.
.
Reglezi sunetul după gustul tău
 
Cu aplicația Galaxy Wearable poți personaliza rapid setările Galaxy Buds FE direct de pe dispozitivele Samsung Galaxy. De la egalizator la trezirea Bixby Voice, setările intuitive și ușor de utilizat îți permit să-ți reglezi căștile după gustul tău, în cel mai scurt timp.
 
*Aplicația Galaxy Wearable este disponibilă și pe computer.
 
Accesoriile tale preferate încă se potrivesc
 
Continuă să utilizezi husa aceea care o îndrăgești pe Galaxy Buds FE, deoarece dispozitivele sunt compatibile cu accesoriile pentru huse Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro și Galaxy Buds Live. Bucură-te de Buds, fără să te desparți de husa preferată.
 
*Imaginea simulată în scopuri ilustrative.**Disponibilitatea husei poate varia în funcție de țară și operator.
 
 

Detalii tehnice

ConectivitateTipCasti True Wireless
InterfataBluetooth
Versiune Bluetoothv5.2
Profiluri BluetoothA2DP, AVRCP, HFP
CompatibilitateUniversal Bluetooth
Autonomie30 ore
Raza de actiune10 m
Functii si TehnologiiAnularea zgomotului de fundalDa
AlteleSmartThings Find
Bixby Voice Wake-up
Hall Sensor
Proximity Sensor
Touch Sensor
BluetoothDa
MicrofonDa - 6 microfoane (3 pe fiecare casca)
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)0.05
CuloareAlb
Capacitate acumulator479 mAh
Vezi mai mult