Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
E-Book Reader Amazon Kindle PaperWhite Signature Edition 2021, Ecran 6.8", Waterproof, 32GB, Wi-Fi, Versiunea fara Reclame (Negru)
Amazon E-Book Reader Amazon Kindle PaperWhite Signature Edition 2021, Ecran 6.8", Waterproof, 32GB, Wi-Fi, Versiunea fara Reclame (Negru) Cel mai bun Kindle Paperwhite până acum   Cu 32 GB de stocare ai mai mult spațiu pentru cărțile tale preferate. Încărcarea wireless înseamnă mai puține bătăi de cap atunci când pleci. Marginile mai subțiri înseamnă mai mult spațiu 4063438
1299.99 In stock

E-Book Reader Amazon Kindle PaperWhite Signature Edition 2021, Ecran 6.8", Waterproof, 32GB, Wi-Fi, Versiunea fara Reclame (Negru)

COD: [ B08N2QK2TG ] ID: 4063438
  • Servicii evoMAG
1.299,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 12 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 13 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.299,99 Lei
(TVA inclus)
E-Book Reader Amazon Kindle PaperWhite Signature Edition 2021, Ecran 6.8", Waterproof, 32GB, Wi-Fi, Versiunea fara Reclame (Negru)

Descrierea produsului E-Book Reader Amazon Kindle PaperWhite Signature Edition 2021, Ecran 6.8", Waterproof, 32GB, Wi-Fi, Versiunea fara Reclame (Negru)

Cel mai bun Kindle Paperwhite până acum
 
Cu 32 GB de stocare ai mai mult spațiu pentru cărțile tale preferate. Încărcarea wireless înseamnă mai puține bătăi de cap atunci când pleci. Marginile mai subțiri înseamnă mai mult spațiu pentru citit, iar lumina frontală cu ajustare automată înseamnă o citire mai ușoară, zi și noapte.
 
 
Cel mai bun Kindle Paperwhite până acum
Acum cu o durată de viață mai lungă a bateriei
 
Beneficiază de până la 10 săptămâni de viață a bateriei cu o singură încărcare prin USB-C sau încărcătorul wireless Qi compatibil (se vinde separat).
 
 
Ușor pentru ochi
 
Ajustează nuanța afișajului de la o lumină albă la o nuanță caldă de chihlimbar sau programează schimbarea luminii pentru o experiență personalizată de citire. Kindle Paperwhite Signature Edition are, de asemenea, o lumină frontală adaptivă care ajustează automat luminozitatea ecranului în funcție de condițiile de iluminare.
 
 
Mergi unde te poartă povestea
 
Kindle Paperwhite Signature Edition este subțire, ușor și ușor de transportat, astfel încât să te poți bucura de cărțile tale preferate în orice moment. Cu afișajul nostru Paperwhite cu o rezoluție de 300 ppi—acum cu 10% mai strălucitor la setarea maximă—poți citi în orice lumină. Cu 32 GB de stocare, poți lua cu tine mii de cărți oriunde.
 
 
Fă o impresie
 
Cu Kindle Paperwhite Signature Edition rezistent la apă, poți citi și te poți relaxa în mai multe locuri, de la plajă la baie. Kindle Paperwhite are clasificarea IPX8 (testat în condiții de laborator) pentru a proteja împotriva scufundării accidentale în apă dulce de până la două metri timp de până la 60 de minute și în apă de mare de până la 0,25 metri timp de până la 3 minute. Află mai multe despre caracteristicile rezistente la apă.
 
 
Selecție masivă
 
Găsirea de noi povești nu a fost niciodată mai ușoară cu Kindle. Bucură-te de acces la titluri exclusive Kindle pe care nu le vei găsi în altă parte. Membrii Prime au acces nelimitat la mii de titluri, inclusiv cărți electronice, reviste și multe altele prin Prime Reading. Cu Kindle Unlimited, beneficiezi de acces nelimitat la peste 2 milioane de titluri, mii de cărți audio și multe altele.
 
 
Mai bun împreună
 
Proiectate de Amazon pentru a se potrivi perfect cu Kindle Paperwhite Signature Edition, aceste huse subțiri și bine fixate se atașează în siguranță și se pliază pentru citire cu o singură mână. Acestea pun automat dispozitivul în modul de așteptare când sunt închise și îl trezesc la deschidere, făcându-ți ușor să revii la povestea ta. Găsește huse pentru Kindle Paperwhite Signature.
 
 
Fiecare zi este Ziua Pământului
 
Nu trebuie să fii un om de știință în domeniul mediului pentru a face alegeri durabile. Am integrat sustenabilitatea în designul acestui dispozitiv Kindle. Iată cum:
Materiale
 
60% din plasticul reciclat după-consumator este utilizat în dispozitiv.
 
Energie regenerabilă
 
Energie curată
Amazon construiește noi ferme eoliene și solare pentru a produce energie curată echivalentă cu energia electrică utilizată de acest dispozitiv.
 
Ambalare
 
Ambalajul dispozitivului
95% din ambalajul acestui dispozitiv este fabricat din materiale pe bază de fibră de lemn provenită din păduri gestionate responsabil sau din surse reciclate.
 
Tranzacționare sau Reciclare
 
Despărțire cu un scop
S-ar putea să vrei să tranzacționezi sau să reciclezi dispozitivul la un moment dat. Explorează opțiunile cu Amazon Second Chance.

Detalii tehnice

ModelDenumireKindle PaperWhite
DisplayTipE Ink touchscreen
DisplayNiveluri de gri
Numar niveluri de gri16
Dimensiune (inch)6.8
Rezolutie1440 x 1080
SpecificatiiFormat suportatKindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC natively
HTML DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, PMP through conversion
Memorie Flash32 GB
InterfataBluetooth, USB, Wi-Fi
USBUSB Type C
AcumulatorLithium Polymer
AutonomiePana la 2 luni
Wi-FiDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)174.2 x 124.6 x 8.1
Greutate (Kg)0.205
CuloareNegru
Vezi mai mult