Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Papusa Rainbow High, Shadow High F23, Rosie Redwood, 28 cm
Shadow high Papusa Rainbow High, Shadow High F23, Rosie Redwood, 28 cm Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.   RAINBOW HIGH SHADOW HIGH - PAPUSA ROSIE REDWOOD Inaltime papusa : 28 cm Varsta: 4 ani + Dimensiuni pachet: 30x25x8 cm Greutate: 0,55 kg   Curcubeul e 4149971
189.99 Out of stock

Papusa Rainbow High, Shadow High F23, Rosie Redwood, 28 cm

COD: [ 593225 592792 ] ID: 4149971

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Papusa Rainbow High, Shadow High F23, Rosie Redwood, 28 cm

Descrierea produsului Papusa Rainbow High, Shadow High F23, Rosie Redwood, 28 cm

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

RAINBOW HIGH SHADOW HIGH - PAPUSA ROSIE REDWOOD

Inaltime papusa : 28 cm

Varsta: 4 ani +

Dimensiuni pachet: 30x25x8 cm

Greutate: 0,55 kg

 

Curcubeul este pentru toata lumea, inclusiv pentru prietenii nostri exceptional de frumosi de la Shadow High.

Aceasta colectie plina de culoare de papusi de moda include 5 fete si 1 baiat, reprezentand culorile clasice ale curcubeului, dar cu tonuri de piele unice, atenuate, Shadow High.

Personalitatea individuala a fiecarei papusi este exprimata in stilul ei unic si accesoriile personale.

 

LASATI CULORILE VOASTRE adevaratele sa straluceasca . Curcubeul este pentru toata lumea, inclusiv pentru prietenii nostri exceptional de frumosi de la Shadow High. Aceasta colectie plina de culoare de papusi de moda include 5 fete si 1 baiat, reprezentand culorile clasice ale curcubeului, dar cu tonuri de piele unice, atenuate, Shadow High. Personalitatea individuala a fiecarei papusi este exprimata in stilul ei unic si accesoriile personale.

RADIANTA IN culoarea ROSU . Rosie Redwood este imbracata in rosu aprins din cap pana in picioare. Ea isi exprima propriul stil cu o rochie rosie, o jacheta alba de blana artificiala, cizme peste genunchi si cercei mari. Parul ei rosu deschis este coafat in 2 cozi extrem de lungi. Are gene lungi si ochi de sticla.

ACCESORIILE INSPIRA CREATIVITATEA. La Shadow High, toti elevii sunt creativi. Rosie Redwood este specializata in produse cosmetice si ii place sa-si testeze machiajul pe ea insasi si pe prieteni; are o compacta patrata, o pudra de fard de obraz si un fard de pleoape compact. Acest set le va oferi copiilor distractie nesfarsita si distractie imaginativa de a povesti.

FLEXIBIL SI POZITIV . Pentru ca este complet articulata, capul, bratele, mainile si picioarele ei se flexeaza pentru a crea multe pozitii distractive, inclusiv despartiri! De asemenea, il poti aseza pe suportul pentru papusi inclus.

CE ESTE INCLUS. Papusa fashion, 1 tinuta completa de papusa, 1 pereche de pantofi de papusa, 1 pereche de cercei, 1 pudra de machiaj patrata, 1 pudra de fard de obraz, 1 pudra de fard de ochi, 1 sticla de apa cu paie, suport pentru papusi.

PACHET CADOU. Papusa este ambalata intr-o cutie frumoasa, care este perfecta ca cadou de ziua de nastere.

Urmariti pe YOUTUBE si NETFLIX. Urmareste episoade noi din serialul animat pe YouTube. Si prindeti din urma de la inceput pe Netflix. Doar cautati „Papusile inalte ale curcubeului”.

SFAT - SPALATI-VA PARUL PENTRU A INCARTA GELUL DE STYLING. Daca preferati sa indepartati gelul de coafat, pur si simplu spalati-va parul si lasati-l sa se usuce complet. Apoi parul ei este gata sa fie periat.

FIECARE CULOARE A CURCUBEULUI ESTE FRUMOASA. Colecteaza toate cele 6 papusi Shadow High Fashion: Pinkie James - roz, Scarlet Rose - Burgundy, Rosie Redwood - Red, Berrie Skies - Verde, Oliver Ocean - Albastru, Lavender Lynne - Violet. Papusi vandute separat. #LEYOURTRUECOLORS LUCE.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsPapusa
PentruFete
Varsta4 ani +
Material interiorPlastic
CuloareMulticolor
Greutate (Kg)0.55
Vezi mai mult