Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Set 6 bucati markere de colorat cu dublu varf BIC Intensity
Bic Set 6 bucati markere de colorat cu dublu varf BIC Intensity Set 6 bucati markere de colorat cu dublu varf BIC Intensity, Intense  BIC Intensity crede ca putem descoperi creativitatea in oricine. BIC Intensity ofera o gama de instrumente destinate descoperirii de momente creative in orice zi, fara presiunea obtin 4173688
21.99 In stock

Nou! Set 6 bucati markere de colorat cu dublu varf BIC Intensity

COD: [ 989694 ] ID: 4173688
41,99 Lei PRP
21,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 20,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
41,99 Lei PRP
21,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 20,00 Lei
Nou! Set 6 bucati markere de colorat cu dublu varf BIC Intensity

Descrierea produsului Set 6 bucati markere de colorat cu dublu varf BIC Intensity

Set 6 bucati markere de colorat cu dublu varf BIC Intensity, Intense

 

 

BIC Intensity crede ca putem descoperi creativitatea in oricine. BIC Intensity ofera o gama de instrumente destinate descoperirii de momente creative in orice zi, fara presiunea obtinerii unui rezultat „perfect”. Markerul BIC Intensity Dual Tip va va face sa va intrebati care capat este cel de sus! 

 

Aceasta cutie contine 6 carioci de colorat cu 2 varfuri, in culorile rosu, roz, albastru, verde, galben si negru, o combinatie de varfuri moi tip pensula si markere subtiri. Puteti varia latimea varfului tip pensula al cariocii BIC Intensity Dual Tip pentru a colora portiuni mari sau a realiza proiecte caligrafice. Intoarceti aceste carioci, incercand capatul mai subtire pentru linii de 0,5 mm. Ideale pentru scris sau proiecte de precizie. Varfurile ofera aceeasi cerneala BIC intensa, care va face ca tot ceea ce creati sa fie frumos. Exista multe culori care satisfac orice cerinte. Evidentiati parti ale notitelor sau decorati caiete. Profitati de experienta si cunostintele BIC pentru a va explora creativitatea. Aceste produse BIC sunt accesibile si usor de folosit, ideale pentru creativitate; gama cuprinde carioci tip fineliner, creioane, carioci, markere permanente, markere cu varf tip pensula etc., in multe culori. BIC fabrica instrumente de scris si de desenat unice.

Detalii tehnice

Detalii produsTip produsCarioci
Material corpPlastic
Culoare corpMulticolor
Greutate (Kg)0.1
Vezi mai mult