Cele mai bune casti wireless airpods | casti apple airpods

0
2091
casti airpods evoMAG

Cele mai bune casti wireless airpods vin de la producatorul Apple. In ultimii ani, tot mai multe gadget-uri folositoare au fost create de Apple pentru a te ajuta sa iti rezolvi cat mai repede si usor treburile, cat si distractia sa fie cat mai placuta posibil. Daca esti in cautare de casti Apple sau casti airpod in-ear, urmareste-ne pana la capat si descopera topul celor mai bune casti fara fir.

Cele mai bune casti wireless

1. Casti Stereo Wireless Apple AirPods 2 MV7N2ZM/A

Apple a putut sa realizeze cele mai bune casti wireless. Airpods 2 sunt varianta imbunatatita a Airpods 1, acestea se pot conecta cu telefonul tau de doua ori mai repede, atunci cand vrei sa le folosesti pe alt gadget. Incarcarea se realizeaza wireless in doar 15 minute, pentru o autonomie de 3 ore.

Autonomia totala este de pana la 24 de ore, putand astfel sa te tina intreaga zi fara probleme. 

Se pot folosi la toate telefoanele Apple incepand cu Iphone 5. Are o raza de actiune de pana la 10 metri, astfel le vei putea utiliza linistit atunci cand ai treaba in casa sau birou, nemaifiind necesar sa iti iei si telefonul cu tine.

Conectarea se realizeaza prin Bluetooth, iar incarcarea se poate face prin incarcatorul dedicat portabil impreuna cu cablul lightning sau cand esti pe graba wireless.

Noua tehnogie permite schimbarea melodiilor doar prin simpla dubla atingere a castilor. Le poti folosi si individual, mai ales daca esti in trafic sau intr-o zona in care iti este necesara o dubla atentie.

casti apple

2. Casti True Wireless Apple AirPods 3rd gen

Aceste casti au fost lansate in 2021, fiind unele dintre cele mai performante casti Airpods.

Incarcarea rapida prin wireless iti poate face experinta mult mai placuta, cat si utila in viata de zi cu zi.

Confortul fiecaruia este important, de aceea Apple a venit in ajutorul nostru cu castile Airpods  a 3 –a generatie.

Sunt rezistente la apa si transpiratie, astfel atunci cand esti la sala nu va trebui sa iti mai faci griji in privinta acestora si sa dai tot ce poti. Datorita sunetului cu o claritate excelenta, muzica iti va da acel vibe de care ai nevoie ca sa iti termini antrenamentul cu succes.

Au o raza de actiune de pana la 10 metri, astfel poti asculta muzica in timp ce schimbi aparatele de la sala de fitness. Incarcarea se realizeaza rapid prin wireless cu MagSafe.

Autonomia de 6 ore, cat si greutatea redusa de doar 37.91 g sunt un atu important sa le iei in seama atunci cand vrei sa iti achizitionezi aceasta pereche din gama cele mai bune casti wireless.

 casti airpods
cele mai bune casti airpods wireless

cele mai bune casti fara fir

3. Casti Stereo Wireless Apple AirPods Max

Aceste casti apple sunt potrivite pentru orice tip de activitate ai avea. Avantajul major al acestora este acela ca iti pot bloca complet zgomotele exterioare, putandu-te bucura linistit de muzica sau convorbirile pe care le ai.

Sunt realizate din materiale care permit pielii sa respire, sunt flexibile si confortabile, pentru a le putea folosi ore in sir.

Autonomia lor este impresionanta, tinand pana la de 20 de ore, putand fi incarcate rapid wireless.

Acestea se pot conecta la orice dispozitiv din gama Apple de la Iphone la Ipad, MacBook, cat si Apple Watch.

Incorporat are 9 microfoane, 8 dintre acestea sunt pentru anularea activa a zgomotului, iar 3 pentru detectarea vocii.

Butonul inteligent de pe casca iti poate da optiunea usoara de a regla volumul, cat si pentru a schimba melodiile sau a le opri.

casti airpods wireless

Poti raspunde la telefon printr-o simpla apasare si poti totodata conecta Siri, tinand apasat butonul.

Aceste casti airpods pot fi cumparate in diverse culori pentru a completa perfect orice stil vestimentar, precum Albastru, Argintiu, Gri sau chiar Roz.

cele mai bune casti wireless apple

Desi cele mai bune casti wireless au fost lansate in anul 2019, ele inca fac furori pe piata tehnologica. Au o autonomie de pana la 24 de ore si o raza de actiune de 10 m.

Se pot incarca foarte usor prin caseta de incarcare MagSafe wireless. Pe partea inferioara a casetei exista un conector Lighting care permite atasarea usoara a castilor.

Sunt certificate Qi si dispun de Bluetooth incorporat pentru o conectare usoara si rapida la orice dispozitiv din gama Apple. Sunt rezistente la praf si apa, astfel le poti folosi si in conditii de vreme mai dura, cat si la sala de fitness.

In cutie, acestea vin alaturi de cablul si de caseta de incarcare wireless si cu 3 adaptoare de dimensiuni diferite, pentru o potrivire perfecta pentru orice persoana.

Butonul lateral il poti folosi atunci cand vrei sa permiti sa auzi si alte zgomote, atunci cand le folosesti sau sa blochezi total orice sunet.

Sunt practice si moderne, le poti lua cu tine oriunde si le poti folosi in orice activitate, mai ales ca acestea nu mai au cabluri, astfel vei avea si un confort de utilizare mult mai mare.

5. Casti True Wireless Apple Beats Studio Buds

Apple a dezvoltat impreuna cu Beats by Dr Dre o pereche de casti ce sigur te vor uimi. Unul dintre atuurile acestui produs este functia Active Noise Cancelling (ANC), lucru ce iti va permite sa te izolezi de zgomotul exterior atunci cand vrei cea mai buna experienta muzicala.

Faptul ca pot fi folosite cu orice sistem de operare Apple, dar si cu Android, astfel poate fi cea mai buna alegere indiferent de telefonul pe care il ai. Sunt unele dintre cele mai mici si performante casti de pe piata, fiind foarte calitative si putand fi utilizate foarte usor oriunde ai fi.

Autonomia lor este impresionanta, putand astfel sa le folosesti 8 ore in continuu, iar datorita suportului de casti cu incarcare wireless, le poti incarca usor tripland autonomia lor pana la 24 de ore.

Butonul lateral iti va permite sa raspunzi la apeluri rapid sau sa pornesti muzica doar printr-o singura atingere.

Conectarea castilor la dispozitivele pe care vrei sa le folosesti se realizeaza mult mai rapid si usor prin Bluetooth, printr-o singura atingere.

Calitatea si claritatea sunetelor pe care acestea le dezvolta sunt unele de top si poti experimenta toate melodiile preferate sau de ce nu, chiar si filmele pentru a te bucura pe deplin de acestea.

Tehnologia s-a dezvoltat mult in ultimii ani si te poate ajuta sa lucrezi in toate domeniile de activitate cat si pentru distractie. Acestea sunt mult mai utile si mai usor de folosit decat in cazul castilor normale cu fir. Confortul este prioritar pentru toata lumea, de aceea si Apple a venit in intampinarea noastra cu aceste casti, pentru a ne reda calitatea sunetului asa cum ar trebui experiementat.

Castile adesea sunt folosite de tineri, dar sunt folositoare indiferent de varsta pe care o ai. Poti asculta podcasturile preferate in timp ce esti la cumparaturi sau poti raspunde la apeluri atunci cand ai treaba si nu poti folosi telefonul. Este un gadget pe care trebuie sa il ai, ca sa iti poti da seama si cat de folositor iti poate fi.

Pe evoMAG gasesti cele mai bune casti wireless Airpods la preturi avantajoase, precum si aparate de tuns, electrocasnice mari, aparate de ras, smart tv, accesorii audio si altele.

In ziua de azi smartphone-urile sunt in buzunarele tuturor, fiind cel mai bun asistent atunci cand ai nevoie de informatii sigure. Telefoanele nu se mai folosesc doar pentru convorbiri – cu ajutorul acestora poti lucra, naviga pe internet, te poti juca, vizualiza filme si poti asculta muzica ta preferata, prin intermediul unor casti airpods.

Apple este unul dintre liderii mondiali in ceea ce priveste tehnologia. Acestia au reusit sa imbine o performanta uriasa cu un design atractiv si minimalist, ceea ce le-a oferit un avantaj major si o cota importanta din piata de produse electronice.

Si castile apple au evoluat foarte mult, renuntand la firele care ne tot incurcau, avand avantajul major de a fi mult mai practice si de o calitate mult mai mare.

Cu totii stim ca primul lucru care provoaca defectarea castilor e reprezentat de fire. Acum problema a fost rezolvata simplu, firele fiind inlocuite cu un mini acumulator si o conectare eficienta realizata prin Bluetooth.

casti airpods ieftine fara fir

Pe piata exista doua variante de casti airpods care se pot preta amandoua foarte usor in functie de necesitatea ta. Ambele se pot folosi peste tot si te poti bucura de muzica in timp ce alergi sau cand vrei sa raspunzi rapid la telefon si ai mainile ocupate.

  • Casti Airpods – in ear – aceste casti sunt mici si sunt adesea folosite pentru a vorbi la telefon sau pentru a asculta muzica;
  • Casti Airpods – over the ear – experienta cu aceste casti te va impresiona peste masura. Au abilitatea de a masca orice zgomot exterior, putandu-te relaxa atunci cand iti asculti melodiile preferate.

De ce sa cumperi casti Airpods?

O pereche de casti airpods sunt accesoriile pe care orice utilizator de smartphone le foloseste cel mai mult. Acestea te pot ajuta sa asculti muzica preferata sau chiar sa vorbesti la telefon atunci cand esti la birou sau chiar si intr-un spatiu public.

Lipsa firelor iti acorda o mobilitate de miscare mult mai buna, mai ales ca acestea au o raza de actiune de pana la 10 m. Sunt utile in viata de zi cu zi, iar in functie de necesitatile pe care le ai, poti alege ce tip de casti vrei tu. Sunt rezistente in timp, fiind realizate din materiale calitative cu o inalta tehnologie.

casti airpods ieftine

Prin urmare, iti prezentam 6 motive pentru care o pereche de casti Airpods sunt o investitie care merita:

  • Anuleaza zgomotul

Atunci cand ascultam muzica sau vorbim la telefon, stim cat de enervant este sa auzim sunetele exterioare din birou sau traficul de afara. Insa, cei de la Apple au realizat castile astfel incat sa anuleze cat mai bine zgomotul.

Sunt modele de casti in ear care fac o treaba excelenta la acest capitol, insa daca doresti ceva la urmatorul nivel, poti alege o pereche de casti Apple AirPods Max pentru a va scufunda complet in muzica sau in podcasturi.

  • Redau sunetul intr-un mod foarte clar

Bineinteles, aceasta este una dintre principalele criterii dupa care selectam o pereche de Airpods. Compania Apple a realizat intotdeauna casti de calitate, iar acest lucru se reflecta si in aceste modele.

Claritatea sunetului poate fi un lucru personal, insa poti avea incredere in zecile de milioane de utilizatori satisfacuti din intreaga lume. Iata un motiv in plus pentru care airpods sunt cele mai bune casti wireless.

  • Confortabile

Purtarea castilor o perioada indelungata de timp poate deveni o experienta neplacuta. Din fericire, castile realizate de catre cei de la Apple sunt cunoscute pentru designul minimalist si confortabil de care te poti bucura ore in sir.

In functie de dimensiunea si forma urechii tale, poti alege o pereche de Airpods in ear sau over the ear. Pentru cea mai buna experienta in materie de confort si calitate, poti alege AirPods Max, acestea avand pernele pentru urechi create din spuma cu memorie, fiind perfecte pentru oricine.

  • Autonomie indelungata

In ziua de azi, tot mai multe produse electronice functioneaza electric. De la trotinete electrice, si periute de dinti pana la castile audio. In functie de modelul selectat, bateria are o durata de viata impresionanta, care te poate distra si delecta de la 3 ore pana la 24 de ore cu o singura incarcare.

  • Incarcare rapida si wireless

Intr-o lume in care mobilitatea este favorizata si viteza are prioritate, incarcarea gadget-urilor trebuie realizata si ea cat mai rapid. Din fericire, acumulatorul poate fi incarcat intr-un mod accelerat. Anumite modele de casti Airpods prezinta functie de incarcarcare rapida ce iti va permite sa incarci in doar 5 minute sau 15 minute, oferindu-ti intre 1.5 si 3 ore de ascultare. In acelasi timp, acestea au functie de incarcare wireless ceea ce iti va fi de folos atunci cand ramai fara baterie.

  • Alegere populară in randul consumatorilor

In calitate de lider mondial, Apple stie cum sa stabileasca trendul tehnologiei. Inca din prima zi in care castile Airpods au aparut pe piata, acestea au devenit din ce in ce mai comune si au devenit standardul de aur in privinta acestor accesorii.

Indiferent ca esti la facultate sau in metrou, sigur vei vedea aceste casti peste tot. Popularitatea lor a propulsat si modul in care accesorizam husele de protectie, existand pe piata nenumarate modele prin care iti poti exprima personalitatea. Chiar si cu un buget restrans, poti avea acces la cele mai bune casti wireless.

Lasa un raspuns