Cel mai bun laptop macbook air m2 | Ce macbook air m2 poti cumpara

0
258

Cauti cel mai bun laptop macbook air m2? Articolul de astazi este doar despre macbook air m2, un articol care te va ajuta sa decizi de ce laptop macbook ai nevoie. Spre final vom veni si cu cateva informatii relevante in ceea ce privesc caracteristicile laptopurilor macbook. De asemenea, vom consemna un raspuns la intrebarea “ce macbook cumpar in 2024?” si vom incheia cu o concluzie. Daca nu esti lamurit ce model de laptop sa cumperi, vezi ghidul nostru complet despre cum sa alegi cele mai bune laptopuri in 5 pasi

Cel mai bun laptop macbook air m2
  • Laptop Apple MacBook Air 13 M2 8-core CPU & 8-core GPU, 8GB, 256GB – Pret 5.999,99 lei
  • Laptop Apple MacBook Air 13 M2 8-core CPU & 10-core GPU, 8GB, 512GB – Pret 6.799,99 lei
  • Laptop Apple MacBook Air 15 M2 8-core CPU & 10-core GPU, 8GB, 256GB – Pret 7.138,99 lei
  • Laptop Apple MacBook Air 15 M2 8-core CPU & 10-core GPU, 8GB, 512GB – Pret 9.299,99 lei
Laptop Apple MacBook Air

Laptop Apple MacBook Air 13 M2 8-core CPU & 8-core GPU, 8GB, 256GB

Pret: 5.999,99 lei

La categoria laptop macbook mentionam ca fiind cel mai bun laptop macbook air m2 laptopul Apple MacBook Air 13, poate printre cele mai ieftine laptopuri Apple m2.

Apple MacBook Air 13 M2 8-core CPU & 8-core GPU este echipat cu SoC Apple Silicon M2. Are un ecran IPS Retina de 13.6″ care este cu adevarat extraordinar, cu luminozitate de pana la 500 nits si gama larga de culori P3.

Noul procesor M2 este grozav, oferind de pana la 1,4 ori mai multa putere decat M1, pe care deja l-am considerat ca fiind mai mult decat suficient.

De asemenea, noua camera FaceTime vine in ajutorul celor care doresc filmari video de calitate. Rezolutia acestora va fi de 1080p. Cu alte cuvinte, un aspect la care macbook-urile air m2 se descurca mai bine, comparativ cu macbook-urile pro,  in ciuda faptului ca acestea din urma costa mai mult.

Acest macbook air m2 este echipat cu un sistem de racire activ, cu ventilator. Poate atinge frecvente mai mari si, prin urmare, este mai puternic.

Completam aceasta prezentare cu cei 8 GB de RAM si SSD-ul de 256 GB, acest laptop Apple putand, deci, sa efectueze tot felul de operatiuni.

Autonomia bateriei este buna, de pana la 18 ore. Laptopul mai este echipat si cu patru difuzoare si trei microfoane si are doua porturi Thunderbolt v3 si unul Audio Out/Microfon.

laptop apple 10 core pret 6.799

Laptop Apple MacBook Air 13 M2 8-core CPU & 10-core GPU, 8GB, 512GB

Pret: 6.799,99 lei

Remarcam in cazul acestui model de macbook air 13 ca are un procesor Apple M2 de 5 nm de 3,49 GHz cu 8 nuclee. Dintre cele 8, 4 nuclee sunt de performanta si 4 nuclee de eficienta. Are, de asemenea, un GPU de 10 nuclee, un motor Neural cu 16 nuclee, 8 GB de memorie RAM si un SSD de 512 GB la bord.

Toate aceste componente sunt ascunse intr-o carcasa din aluminiu uniform subtire. Tot acesta iese in evidenta prin camera web integrata 1080p FaceTime HD, sistemul de sunet cu patru difuzoare, Touch ID-ul, dar si o Magic Keyboard cu iluminare din spate. Nu lipseste nici trackpad-ul de mari dimensiuni Force Touch si rezolutia inalta 13.6″ LED-backlit 2560×1664 (224 ppi, 500 nits).

Si nu in ultimul rand, cand spunem Apple MacBook Air 13, spunem display Liquid Retina cu Wide color (P3) si tehnologia True Tone.

Modelul produs de noi este pe evoMAG intr-o nuanta de albastru inchis superb, dar se gaseste online si in alte culori, printre care gri si argintiu.

Cantareste 1.24kg, deci este un laptop usor, si are o baterie cu durata de viata estimata de Apple de 15-18 ore. Depinde foarte mult de cat de mult folosesti laptopul.

In plus, este echipat cu un adaptor de alimentare MagSafe 3-echipat 35W Dual USB-C Port Compact. Poate fi, insa, configurat si cu un adaptor de alimentare USB-C de incarcare rapida de 67W, fara costuri suplimentare.

In ceea ce priveste conectivitatea, include 802.11ax Wi-Fi 6, Bluetooth 5, doua porturi Thunderbolt 3/USB 4 (Conector USB-C) si o mufa pentru casti de 3,5 mm.

Laptop Apple MacBook Air 15

Laptop Apple MacBook Air 15 M2 8-core CPU & 10-core GPU 8GB, 256GB

Pret: 7.138,99 lei

Cel mai bun laptop macbook air m2 este un puternic laptop Apple, cu afisaj de 15.3 inch Liquid Retina, rezolutie 2880 x 1864 pixeli. Cu camera FaceTime HD 1080p, fiecare apel video va fi un spectacol. Cat despre sistemul cu sase difuzoare cu sunet fenomenal, poti asculta muzica la nesfarsit si viziona filme, chiar si atunci cand esti in miscare.  

Dispune de tastatura cu TouchID, o tastatura magica cu iluminare din spate, confortabila si usor de utilizat. Nu ar fi complet, totusi, fara TouchID – cel mai usor mod de a-ti debloca macbook-ul.

Este un laptop usor, dar si subtire. Are o greutate de doar 1,52kg si dimensiuni de 340.4 x 237.6 x 11.5 mm.

Apple MacBook Air 15 M2 face parte din topul celor mai bune macbook-uri air m2 si datorita display-ului Liquid Retina care iti ofera mult spatiu pentru a face tot ce doresti.

Carcasa sa din aluminiu reciclat 100% este incredibil de subtire si usoara. Laptopul este perfect pentru a fi luat in deplasare. Este si un Apple business pe care il poti lua in calcul daca obisnuiesti sa lucrezi de peste tot.

Laptop Apple MacBook Air 15 M2 8-

Laptop Apple MacBook Air 15 M2 8-core CPU & 10-core GPU, 8GB, 512GB

Pret: 9.299,99 lei

Apple MacBook Air 15 – un laptop apple business, cu display de 15.3 inch si procesor Apple M2. Un notebook impresionant de mare, dar foarte subtire si usor.

Cu 6 GB de RAM si un SSD de 512 GB, acest Macbook portabil de 15 inch este un laptop cu potential de lucru imens. Un laptop perfect pentru a fi folosit atat in activitatile simple, de zi cu zi, cat si in cazul unui serviciu solicitant.

Doar 1,15 cm grosime si 1,52 kg in greutate pentru portabilitate maxima, ca toate MacBook-urile Air, de altfel. Iar datorita procesorului M2, lucreaza cu pana la 40% mai repede decat Apple M1 cip, care si el este foarte bun.

Completeaza laptopul si portul MagSafe 3 pentru incarcarea de 35W, datorita incarcatorului inclus,  si cele doua porturi Thunderbolt USB 4 Type-C pentru conexiuni, precum si mufa pentru casti de 3,5 mm pentru conectarea castilor preferate.

Vezi si alte modele de cel mai bun laptop macbook air m2 pe evoMAG, deoarece acestea sunt doar cateva, cu performantele cele mai inalte.

De ce sa cumperi in 2024 un macbook air m2? De ce sa cumperi, de fapt, orice laptop Apple? Iti reamintim ca un laptop macbook vine cu mai multe avantaje fata de un PC cu Windows si cu destul de putine dezavantaje.

Sistemul de operare MacOS este mult mai sigur comparativ cu cel Microsoft, iar astazi, mai mult decat oricand, securitatea cibernetica si protejarea informatiilor este foarte importanta.

MacBook air m2 este o alegere minunata, deoarece are toate programele necesare pentru munca de zi cu zi si facultate gratuite. In cazul Microsoft, insa, ele trebuie platite sau daca se aleg cele gratuite, acestea nu ofera suficient.

Daca ai avut pana acum un laptop sau PC Microsoft, vei simti diferenta uriasa cand vei trece la un macbook Apple.

La tot ce am mentioat pana acum, se mai adauga multe alte avantaje. De exemplu, o mai buna calitate a constructiei, autonomie, design, portabilitate, ecran si multe altele.

Cel mai bun laptop macbook air m2 potrivit pentru studenti

De ce ar trebui sa aleaga studentii un laptop macbook ? In primul si in primul rand, pentru ca vine cu toate instrumentele de care au nevoie un student. Adica un pachet Office complet gratuit care include programe pentru scriere, foi de calcul, prezentari si tot ce mai este nevoie pentru scoala.

In ciuda faptului ca un laptop apple nu este ieftin, are multe programe la nivel profesional complet gratuite. Nu este cazul unui notebook Microsoft sau chromebook.

Ba mai mult, cei care sunt la facultate si folosesc programe de genul software-ului CAD, vor observa si mai bine performanta macbook-ului ales. Puterea si autonomia raman in continuare un punct forte al laptopurilor Apple.

Profesionistii, cu atat mai mult, isi pot gasi printre laptopurile Apple un macbook preferat.

In timp ce macbook air m2 a facut intotdeauna cu ochiul studentilor, modelele Pro au fost  concepute pentru profesionisti si, in special, pentru creatorii de continut multimedia, programatori si designeri. Nu este intamplator faptul ca acestea se numara printre cele mai alese dispozitive portabile de catre aceasta categorie de utilizatori si nu numai.

Apple a fost mereu renumit pentru ca le-a oferit utilizatorilor sai liber la creativitate.  Photoshop pentru fotografii si desen si iMovie pentru video ruleaza perfect pe un Macbook, deoarece sunt optimizate pentru aceste laptopuri.

De asemenea, Apple Mac este folosit foarte mult de designeri pentru programul autocad. Acesta ofera toate performantele necesare pentru a realiza proiecte imense, fara teama de erori continue si probleme tipice PC-urilor Windows, in special in versiunile sale vechi.

In cele din urma, avem de zis ceva si cu privire la securitate. Mac-urile sunt aproape complet fara virusi si chiar si utilizatorii mai putin experimentati au putine sanse de a da de fisiere malware sau fisiere rau intentionate care sa compromita datele de pe computer sau computerul in sine.

In cazul Windows, poti cadea prada foarte usor fisierelor malware si uneori nici cel mai bun antivirus nu-ti poate proteja datele!

Poti folosi cel mai bun laptop macbook air m2 pentru jocuri?

Cat trebuie sa cheltui pe un macbook air m2 pentru a-l putea folosi drept laptop gaming? Daca te gandesti ca un macbook apple iti va permite sa te joci cele mai solicitante jocuri, te inseli! Niciun model Apple nu-ti va satisface aceasta nevoie!

Laptop-urile Apple sunt renumite pentru ca nu au multe jocuri si, desi s-a mai largit gama destul de mult in ultimii ani, aceasta este inca foarte limitata. Printre cele mai renumite sunt Fortnite si World of Warcraft, precum si numeroase jocuri Steam, Dota 2, de exemplu, dar titluri mult iubite precum GTA 5, CyberPunk si multe altele nu sunt disponibile pe Mac.

Laptopurile macbook au fost concepute pentru a lucra si a crea, a naviga pe web, a viziona filme si a fi folosite in activitatile de zi cu zi. Daca vrei un laptop gaming bun, te invitam sa consulti oferta evoMAG.

Desi platesti mult pentru un laptop apple, afla ca acesta nu exceleaza cand vine vorba de jocuri!

Astazi exista alternative la macbook air m2. Exista modele mai ieftine, deloc rele, laptopuri business cu caracteristici care pot surprinde chiar si cei mai mari sceptici.

Noi alegem laptopul Lenovo ThinkPad Carbon X1, care nu este mai putin bun decat un laptop Apple. Brandul este cu adevarat faimos si calitatea acestor notebook-uri este comparabila cu cea a Apple. Seria Carbon, in special, este o combinatie fantastica de putere si usurinta, chiar superioara mac-urilor.

Cireasa de pe tort in cazul Lenovo si pe care nici un MacBook nu a visat vreodata sa o aiba este conectivitatea 4G si chiar 5G.

Am enumerat multe motive pentru care ar trebui sa cumperi un laptop macbook. De la cea mai buna protectie impotriva virusilor, la multe programe gratuite excelente pentru scoala si munca, de la performante ridicate la dimensiuni mici si super compacte. Insa cu toate acestea, nu putem neglija pretul care este destul de ridicat.

Cel mai ieftin laptop apple pe care-l poti cumpara de pe evoMAG costa undeva la 5700 de lei. Daca esti student, nu-i un pret tocmai convenabil pentru bugetul tau.

O modalitate foarte buna de a economisi bani pe MacBook este sa-l cumperi reconditionat. Este un produs folosit, dar reconditionat de expertii evoMAG si vandut la un pret cu mult sub pretul unui macbook nou.

Daca bugetul nu-ti permite sa iei un laptop apple nou, laptopurile macbook resigilate sau reconditionate sunt o alegere foarte buna, mai ales ca si acestea, ca si cele noi, vin cu garantie.

Raport calitate-pret, cele mai bune macbook-uri din 2024 sunt Air M2 și Pro 14″ cu procesor M1 Max, cel mai vechi model aparut.

Vrei cel mai bun laptop macbook air m2, dar nu la pret intreg? Solutii cand vine vorba despre macbook air m2 si, in general orice alt laptop apple, exista! Hai sa-ti iei un laptop macbook nou sau un laptop macbook reconditionat din oferta evoMAG!

Distribuie
Articolul anteriorCel mai bun telefon Samsung s24 plus
Articolul următorCele mai bune 7 laptopuri pentru studenti – top 7 modele
Copy & Content writer specialist. Dorind sa ofer continut de calitate, ma documentez zilnic, creez cu pasiune si vin spre cititorii blogului evoMag cu informatii de actualitate, cu recomandari si sfaturi din lumea digitala si nu numai, astfel incat shoppingul sa fie cu adevarat o placere.

Lasa un raspuns