Placa video Asus expedition GTX 1050 Ti review

0
5172

Salutare si bine v-am regasit la un unboxing placa video ASUS Geforce GTX 1050 Ti ce face parte din ceea ce pare a fi in viitorul apropiat o noua gama de placi video ASUS denumite Expedition.

Conform specificatiiilor producatorului, placa video ASUS Expedition GTX 1050 Ti este o placa video dedicata celor ce obisnuiesc sa se joace pe un monitor cu rezolutie maxima Full HD sau 1920 x 1080 pixeli si este ca de obicei foarte silentioasa avand atasat un sistem de racire robust ce include doua ventilatoare foarte asemanatoare ca forma celor incluse pe placile video din linia superioara, ASUS Strix.

Pe langa forma specifica, agresiva a palelor ce permit racirea rapida a placii video, cele doua ventilatoare ale acestui model includ tehnologiile Dual Ball bearing si 0Db fan pentru o solutie de racire cat mai silentioasa, sistemul de racire ramanad pasiv pana la valoarea de 55 de grade, temperatura a placii video.

Pentru ca acest model nu include un socket de alimentare separata cu energie de la sursa PC-ului, upgrade-ul placii video la acest model, in caz ca va hotarati sa il achizitionati este foate facil, doar scoateti placa video veche, introduceti modelul de fata, il fixati, instalati driver-ul si totul este gata. Intreaga procedura durand chiar si pentru o persoana mai putin priceputa nu mai mult de 10 minute.

 placa video ASUS

Conexiune PCI Express 3.0
Cantitate de memorie video: 4 GB GDDR5
Boost clock pentru procesorul grafic: 1392 Mhz
Latime de banda: 128 de biti
768 Cuda Cores
Frecventa a memoriei: 7008 Mhz
Conectori: DVI-D, HDMI 2.0 si Display port 1.4
Dimensiunile placii sunt: 212 x 111 x 38 mm

Pachetul software ce insoteste placa este reprezentat de binecunoscutul ASUS GPU Tweak 2 ce permite setarea placii intr-unul dintre cele trei stari posibile, respectiv Silent Mode, Gaming Mode si OC Mode.

In functie de setarea aleasa programul se va asigura ca aveti parte fie de maximul de silentiozitate in modul Silent, Un mix intre performanta si silentiozitate in modul Gaming si maximul de performanta in modul OC.

In cadrul aceluiasi program sunt incluse si functiile Gaming Booster ce optimizeaza PC-ul pentru o experienta de joc cat mai placuta cat si o licenta premium de 14 zile pentru programul X-Split in cazul in care doriti sa faceti streaming la gameplay-ul de pe PC.

Placa video ASUS Expedition GTX 1050 Ti va fi disponibila in curand in oferta magazinului nostru online, evoMAG.ro.

Tag-uri: Asus rog strix, Placa video jocuri, Placa video laptop,

Lasa un raspuns