Prezentare Telefon Mobil Asus Zenfone 3 Deluxe ZS570KL

0
6696

ASUS Zenfone 3 Deluxe este se pare primul smartphone complet metalic fara antene vizibile. Prin urmare carcasa sa are cu adevarat un design unibody, singurele intreruperi ale acesteia fiind provocate de butoanele de control, camera de 23 megapixeli, blitz-ul incorporat, sistemul de focus laser si cititorul de amprenta de pe spatele aparatului.

Fata de telefoanele de varf din generatia trecuta, zenfone 2, ASUS Zenfone 3 Deluxe repozitioneaza butoanele fizice de control de pe spatele aparatului in laterale inclusiv butonul de power care acum poate fi accesat mult mai usor.

Ecranul are dimensiunea de 5,5 sau 5,7 inchi in diagonala in functie de versiunea aleasa si dispune de un panou AMOLED, mai luminos si mai frumos colorat decat predecesorii sai insa ramane la rezolutia full HD sau 1920 x 1080 pixeli, probabil din nevoia de a consuma cat mai putina energie, extinzandu-se astfel durata de viata a bateriei telefonului la o singura incarcare fata de un ecran cu un numar mai mare de pixeli.

Ce face cu adevarat acest model sa merite titlul Deluxe pe langa carcasa metalica si ecranul AMOLED sunt specificatiile care aliniaza ASUS Zenfone 3 Deluxe cu toate varfurile de gama din sectorul high end al pietei.

Astfel, procesorul pentru varianta mai ieftina cu doar 64 GB spatiu de stocare intern si 4 GB Ram este un Qualcomm Snapdragon 820 iar cel pentru varianta de varf cu 256 GB spatiu de stocare si 6 GB de ram care este si modelul prezentat astazi, flagship-ul din acest moment al ASUS este Qualcomm Snapdragon 821, ambele procesoare utilizand cea mai noua tehnologie, cea pe 14 nanometri.

Ambele modele sunt compatibile dual SIM cu un prim spatiu dedicat unui card sim, in timp ce al doilea slot poate gazdui fie un al doilea card sim fie un card Micro SD cu un spatiu de stocare maxim suportat de 2 TB. Aditional, ca si bonus la toate aceste facilitati de stocare producatorul adauga indiferent de model inca 100 GB Spatiu de stocare pe Google Drive gratuit pentru o perioada de 2 ani.

Procesorul Grafic pentru ambele modele este Adreno 530, deci performantele in utilizare normala cat si in timpul gaming-ului sunt cat se poate de bune, nici una dintre aplicatiile 3D in care l-am testat nepunand probleme, in special la modelul cu 6 GB memorie RAM.

Camera de pe spatele aparatului are o rezolutie de 16 megapixeli pentru modelul cu 4 GB de RAM si 23 megapixeli pentru cel cu 6 GB de ram, apertura fiind al ambele F2.0.

Cu siguranta, in ambele cazuri atat la 16 cat si la 23 megapixeli camera de pe ASUS Zenfone 3 este un bun companion cu un obiectiv cu 6 elemente, ultima , cea de protectie fiind realizata din cristal de safir.

In cazul fotografiei in lumina de zi si chiar in unele situatii de iluminare mai slaba imaginile capturate sunt placute din punct de vedere al reproducerii culorilor iar activarea senzorului de corectie a culorii si a functiei real time HDR impreuna cu flash-ul Dual Tone in caz de fotografiere in lumina scazuta nu face decat sa imbunatateasca capturile foto insa unde mi se pare mie ca senzorul de pe ASUS Zenfone 3 Deluxea straluceste cu adevarat este in cazul filmarii , aparatul putand inregistra clipuri video 4K, Full HD si HD la 30 cadre per secunda dar si la 60 cadre per secunda in cazul capturii FULL HD cu stabilizare electronica de imagine pe 3 axe si posibilitatea fotografierii chiar in timpul filmarii.

Camera de pe fata are deja specificatii standard pentru un aparat de top asa cum este ASUS Zenfone 3 Deluxe cu cei 8 megapixeli, apertura F2.0 si un unghi de cuprindere de 84 de grade asa ca selfie-urile vor iesi in continaure cat se poate de bine.

Inainte de a trece peste cele cateva teste pe care vi le-am pregatit, haideti sa trecem peste alte cateva specificatii importante ce au ramas de mentionat.

– Output audio maxim la 192Khz pe 24 de biti , deci pentru audiofili dar si pentru utilizatorii normali avem poate una dintre cele mai bune solutii audio integrate pana la aceasta ora pe un smartphone

– Conectivitate Wireless AC pe 2,4 si 5 GHZ cu bluetooth 4.2 incorporat

  • Suport 4G pentru ambele sloturi de carduri SIM

  • Suport NFC incorporat

– Senozori integrati de acceleratie, busola, giroscop, senzor de apropiere, senzor de lumina ambientala, etc

– Acumulator de 3000 miliamperi ce rezista fara probleme la o zi de utilizare normala

– Sistem de operare Android 6.0 cu update-uri frecvente as putea adauga, noi primind primul update pentru acest model foart erecent lansat chiar in ziua realizarii acestui clip.

Aceasta a fost prezentarea pentru Smartphone-ul ASUS Zenfone 3 Deluxe, varianta de top, cu proceosor Qualcomm Snapdragon 8210, 6 GB de memorie RAM, 256 GB de memorie onboard, carcasa unibody metalica si nu in ultimul rand camera de 23 megapixeli capabila de captura video 4k.

Lasa un raspuns