Samsung a14 pareri: De ce se numara samsung galaxy a14 printre cele mai bune telefoane 2024

0
707

Samsung a14 – ce zici de cateva pareri de la experti despre economicul Samsung a14? Un a14 samsung, smartphone, Samsung din seria A care ajunge in intreaga Europa si reuseste sa impresioneze. Si poate nu la fel de mult ca cel mai bun telefon samsung S22 plus dar suficient cat sa atraga atentia. Citeste parerea noastra si vezi cum se descurca un telefon samsung galaxy a14 cu baterie de 5.000mAh si ecran cu rata de reimprospatare de 90Hz in viata de zi cu zi.  Hai sa descoperi de ce merita sa iei un Samsung galaxy a14 5g.

samsung a14 pareri

Samsung a14 pareri – avantaje

De ce se numara samsung galaxy a14 printre cele mai bune telefoane 2024? Deoarece are:

  • Pret mic, pana in 900 de lei in oferta evoMAG
  • Ecran mare, cu o rata de reimprospatare de 90Hz
  • Baterie de de 5.000mAh si durata de viata lunga
  • Design elegant inspirat de S23
  • Software prietenos cu utilizatorii
  • Camera principala buna
  • Performante zilnice laudabile
  • Culori si afisaje vibrante
  • Senzor biometric de incredere
  • Suport 4G sau 5G, in functie de model

Samsung a14 pareri – dezavantaje

Ca orice alt device smart, atat modelul samsung galaxy a14 5g, cat si samsung a14 4g au cateva dezavantaje:

  • Camerele secundare nu sunt impresionante
  • Incarcare rapida de numai pana la 15W
  • Difuzor mono slab
  • Display: ecran LCD de 6,6 inch cu rezolutie Full HD+ (2408 x 1.080 pixeli)
  • Dimensiuni: 167.7 x 78.0 x 9.1 mm
  • Greutate: 202 g
  • Procesor: Octa Core 2GHz
  • RAM: 4GB
  • Memorie interna: 64 GB extensibil cu microSD
  • Camere spate: principala 50 MP f/1.8, ultrawide 5 MP f/2.2, macro2 MP f/2.4
  • Camera frontala: 13 MP f/2.0
  • Conectivitate: 4G, Dual SIM, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.3, GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS, NFC, USB-C 2.0, mufa audio de 3,5 mm
  • Deblocare smartphone: senzor de amprenta laterala
  • Baterie: 5000 mAh
  • Dual SIM: Da
  • Sistem operativ: Android 14
samsung a14 baterie

Unul dintre punctele forte ale samsung a14 este bateria de 5.000 mAh. Durata de viata a bateriei de lunga durata vine in sprijinul utilizarii intensive a telefonului Samsung galaxy a14 5g, de exemplu, pe tot parcursul zilei.

Datorita capacitatii sale ridicate, utilizatorii se pot bucura de ore intregi de navigare web, streaming video si jocuri fara a se gandi ca telefonul trebuie incarcat frecvent.

Bateria dureaza, in medie, daca telefonul este putin solicitat, pana la doua zile, iar daca este folosit mai mult, conform testelor, in jur de 13 ore.   

In plus, samsung a14 se incarca destul de rapid si-ti permite, deci, sa reincarci bateria in cel mai scurt timp cand ai nevoie de ea.

samsung a14 4 camere foto
samsung a14 camera foto
samsung a14 camera foto profesionala

Samsung galaxy a14 este echipat cu un sistem foto versatil si puternic, cu excelente capacitati de fotografiere si inregistrare video.

Camera principala de 50 MP capteaza imagini detaliate şi luminoase, iar camera ultra-wide de 5 MP iti ofera sansa de a surprinde cu usurinta peisaje uimitoare si grupuri de persoane. Cat despre camera macro de 2 MP, cu aceasta poti surprinde detalii incredibile in prim-plan.

samsung a14 camera foto fara zoom

Camera frontala de 13 MP este perfecta pentru selfie-uri clare si apeluri video de inalta calitate, datorita focalizarii automate si modului de optimizare a fetei.

Uneori, tehnologia de imbinare a pixelilor nu pastreaza toate detaliile videoclipurilor si imaginilor si, in conditii de iluminare slaba, calitatea este destul de dezamagitoare. Camera nu are stabilizare optica a imaginii, iar marirea acesteia este limitata la un zoom digital de 10x, care ofera rezultate mediocre.

a14 foto cu zoom

Night mode de la samsung a14 nu este foarte stralucit, mai degraba am putea spune ca este destul de slabut. Asta insa nu il transforma intr-un telefon prost!

samsung a14 foto night mode

Camera frontala de 13 MP este perfecta pentru selfie-uri clare si apeluri video de inalta calitate

samsung a14 selfie camera
Person-shady-1300x731

Stim deja din specificatiile tehnice ca samsung galaxy a14 are un sistem foto-video triplu. Camera principala e de 50 MP cu o diafragma f/1.8, camera ultra-wide de 5 MP cu o diafragma f/2.2 si obiectivul macro de 2 MP f/2.4. 

Pe timp de zi, camera principala functioneaza surprinzator de bine, mai ales daca luam in calcul pretul telefonului a14 samsung.

Videoclipurile pot fi inregistrate la o calitate maxima Full HD si la 30 fps. Din pacate, nu exista o optiune de stabilizare video.

Samsung a14 are un design modern, minimalist, si nu este inconfortabil de tinut in mana. Fabricat din materiale de inalta calitate, acest smartphone nu doar ca ofera impresia de soliditate si durabilitate, ci chiar este un telefon rezistent si durabil.

Partea din spate a dispozitivului este realizata din plastic lucios, ceea ce ii confera un aspect elegant, de clasa. In plus, carcasa este subtire si usoara, ceea ce il face usor de utilizat pentru o lunga perioada de timp.

Samsung a14 display LCD FHD de 6.6 inch

Unul dintre cele mai notabile aspecte ale samsung galaxy a14 este ecranul LCD FHD+ de 6,6 inch. Cu o rezolutie de 1080 x 2400 pixeli, ecranul ofera imagini clare si culori stralucitoare.

In general, este un ecran care isi face datoria si iti permite sa utilizezi telefonul in viata de zi cu zi fara probleme.

Datorita rezolutiei bune poti viziona filmulete la calitate inalta sau naviga pe internet dupa bunul plac. Dimensiunea generoasa face ca telefonul sa fie potrivit pentru toata lumea, iar luminozitateamaxima este suficienta pentru a permite o utilizare nu prea problematica sub lumina directa a soarelui.

In plus, tehnologia LCD permite o eficienta energetica excelenta, ajutand la prelungirea duratei de viata a bateriei dispozitivului.

a14 samsung memorie

Samsung a14 este alimentat de un procesor octa-core 2Ghz, care asigura o performanta lina si rapida, chiar si atunci cand se utilizeaza pentru aplicatii si jocuri grele. Datorita celor 4 GB de RAM, acest a14 samsung poate fi folosit cu usurinta pentru multitasking si suporta chiar si aplicatii care necesita multa memorie.

Samsung galaxy a14 vine cu 64 GB de memorie interna, deci spatiu suficient pentru a stoca aplicatii, fotografii, videoclipuri si alte fisiere. Daca este necesar, memoria poate fi extinsa folosind un card microSD.

a14 sistem de operare

Telefonul samsung galaxy a14 vine cu cea mai recenta versiune de Android si astfel ai asigurata o experienta de utilizare lina si intuitiva. In plus, Samsung este cunoscut pentru ca ofera actualizari software regulate.

samsung galaxy a14 conectivitate

Telefonul a14 samsung ofera numeroase optiuni de conectivitate, inclusiv 4G LTE (sau 5G in cazul  samsung galaxy a14 5g), Wi-Fi, Bluetooth si GPS. In plus, este echipat cu un cititor de amprente montat lateral pentru o securitate suplimentara si o deblocare usoara a telefonului.

Alte caracteristici includ suport pentru doua cartele SIM, o mufa pentru casti de 3,5 mm si un port USB Type-C pentru incarcare si transfer de date.

Samsung a14 audio si calitatea apelurilor

Samsung Galaxy a14 este echipat cu difuzoare de inalta calitate, care ofera o experienta audio clara si captivanta in timp ce asculti muzica, vizionezi videoclipuri sau esti angajat in apeluri. Mufa pentru casti de 3,5 mm permite utilizatorilor sa foloseasca castile preferate pentru o experienta audio si mai buna.

samsung galaxy a14 5g culori si modele

Este disponibil in culoarea neagra, care ofera un aspect elegant si sofisticat potrivit pentru orice stil. In plus fata de negru, samsung galaxy a14 vine si in variante de gri si verde, permitand utilizatorilor sa aleaga modelul care se potriveste cel mai bine preferintelor lor personale.

Printre cele mai bune telefoane samsung 2024, la categoria telefoane ieftine si bune, in momentul actual se afla si samsung galaxy a14, in varianta 5g sau 4g.

Un a14 samsung este un smartphone Android puternic si accesibil, cu o gama larga de caracteristici bune la un pret competitiv.

Cu ecranul LCD FHD+ de 6,6 inch, 4 GB de RAM, 64GB de memorie interna extensibila, o baterie de 5.000 mAh si designul sau elegant si atractiv, reprezinta o alegere excelenta pentru cei care sunt in cautarea unui dispozitiv fiabil si performant fara a cheltui o avere.

Samsung a14 este un telefon low-end care isi face datoria fara prea multe probleme si ofera performanta mai mare decat alte telefoane din aceasta categorie de pret. Gasesti samsung galaxy a14  pe evoMAG  la preturi foarte bune, incepand de la 644,99 lei. Te invitam sa profiti de promotiile active in acest moment si sa-ti iei un samsung galaxy a14 5g la pret de neratat! Verifica modelele a14 samsung si alege-ti favoritul!

Lasa un raspuns