Trotineta copii 8-10 ani: 5 cele mai bune trotinete electrice pentru copii

0
533
5 cele mai bune trotinete elctrice pentru copii

Te intereseaza o trotineta copii 8-10 ani, dar nu stii, care sunt cele mai bune trotinete, pe care sa le cumperi? Pentru a te asigura ca achizitionezi cea mai buna trotineta copii, citeste acest articol integral. Treci peste modelele de trotinete electrice copii pe care le-am pregatit pentru tine ca parinte si in final, in functie de bugetul disponibil, cumpara ceea ce se potriveste nevoilor tale.

O trotineta electrica copii 8-10 ani este un vehicul motorizat perfect pentru parintii care-si doresc pentru copiii lor mai mult decat o bicicleta clasica. Este ideala pentru a fi folosita in drum spre scoala sau pentru drumurile la capatul carora asteapta cei mai buni prieteni.

Trotineta electrica pentru cei mici mai este un mijloc individual de transport, care vizeaza nu numai distractia, ci si deplasarea fara poluare.

Copiii au nevoie de trotinete usoare, dar cu un sistem de franare bun si intuitiv. Doar in acest fel siguranta este bifata.

Atentie! Casca este obligatorie pentru toti copiii sub 18 ani!

trotineta copii 8 10 ani

Parcurge lista de mai jos pentru a vedea care este cea mai buna trotineta copii 8-10 ani pe care o poate achizitiona un parinte pentru copilul sau!

Trotineta Razor Power Core E100

Modelul Razor Power Core E100 este inovator si frumos, nu numai estetic, ci si in caracteristicile sale care il disting de multe alte modele.

Din punct de vedere al designului transmite dinamism si robustete prin platforma monobloc larga, care poate suporta un copil cu greutate de pana la 55kg.
Motorul nu este la vedere, ci face parte din butucul rotii, aspect care imbunatateste eficienta trotinetei electrice.

Are o greutate de 11,8kg, valoare care face trotineta usor de manevrat si, de asemenea, potrivita pentru copiii care au peste 8 ani.

Rotile au un cauciuc solid, care duce la o aderenta mai buna, in timp ce acceleratia are buton de control manual si frana tija de legatura.
Pro

  • structura solida
  • greutatea
  • bateria dubla

Contra

  • nu este o trotineta pliabila

Alternativa: poti cumpara in loc de Razor Power Core E100, trotineta copii 8-10 ani electrica Razor Power Core E90. Este mai ieftina, are autonomie mai buna si este mai usoara decat modelul E100. Totusi, se deplaseaza mai lent, nu are motor cu tehnologie actualizata si are roata din fata din poliuretan, mai ingusta decat cea din spate.

trotineta copii 8 10 ani MEGAWHEELS Monopattino

Numele I-Bike te-ar putea face sa te gandesti ca aceasta este o bicicleta electrica. In realitate vorbim despre o trotineta copii 8-10 ani, electrica destinata atat copiilor cat si tinerilor.

Viteza maxima este de 23Km/h, iar autonomia bateriei de aproximativ 10-12km, desi, in anumite conditii, ar putea merge pana la 15 km.

Bateria de 5 Ah ofera putere motorului de 250 wati, iar pentru o incarcare completa si eficienta este nevoie de aproximativ 3 ore.

Unul dintre punctele forte ale acestui model de trotineta copii este cadrul, care este fabricat din aluminiu cu rezistenta ridicata la impact.

Chiar si sistemul de franare este de top, in ciuda faptului ca este greut de manageriat, in special pentru copiii mai mici (cel putin 8 ani).

De fapt, trotineta este prevazuta cu o frana electronica, care se activeaza de pe ghidon si actioneaza direct asupra motorului si un al doilea mecanism, care actioneaza de jos si intervine pe roata din spate.

Asigura-te ca ii oferi copilului tau indicatiile necesare, astfel incat sa se descurce sa o foloseasca. La inceput va fi nevoie de putin timp si rabdare.

Sistemul bun de amortizare ofera confort ridicat, dar, mai presus de toate, permite copilului sa se deplaseze chiar si pe strazi mai putin bune.

Prezenta luminilor puternice face trotineta vizibila si astfel mai sigura.

Nu are Bluetooth, dar asta nu este o problema pentru copil, cat este pentru parinte. Daca acesta ar fi existat, ca parinte ai fi putut interveni in limitarea vitezei maxime la care sa ajunga trotineta in anumite circumstante.

Trotineta MEGAWHEELS Monopattino I-Bike este usor de transportat, este o trotineta pliabila si, deci, poate fi luata in vacante, in parc, in orice fel de deplasare cu familia.
Pro

  • siguranta
  • amortizarea
  • sasiul

Contra

  • franeaza putin intuitiv
  • lipsa Bluetooth-ului si aplicatiei dedicate
trotineta copii Magic Vida

O trotineta copii cu design simplu, ghidon frumos si manere care impedica mainile sa alunece. Are la baza un cadru de aluminiu de 7,5kg, motorul este fara perii si nu necesita intretinere, iar tractiunea pe roata din spate este mult mai eficienta.

Autonomia trotinetei nu este decat de 12km, dar intrucat este o trotineta pentru copii, acest aspect nu este atat de relevant. Poate, in schimb, sa atinga o viteza maxima de 23km/h.

In ciuda faptului ca este o trotineta electrica copii ieftina, aceasta este echipata cu un dublu de franare, cate unul pentru fiecare roata.

Bateria este de 4.000 mAh, iar motorul de 250 wati, ceea se inseamna ca trotineta poate porni chiar si din dintr-o panta mai mica, de 10 -15%. Timpul de incarcare este intre 2 si 3 ore. Rotile au dimensiuni de 6 inch, desi cea din spate, unde exista tractiune, este putin mai mica.

Pro

  • usoara
  • capacitate de urcare in pante
  • sistemul de franare

Contra

  • fara Bluetooth
  • design mult prea minimalist
  • poate fi folosita pe o distanta mica

Este exclusiv o trotineta copii 8-10 ani, care are ca scop principal distractia. Datele si caracteristicile confirma acest lucru. Motorul nu depaseste 100 wati, bateria este de doar 2.000 mAh, autonomia buna de km si poate atinge o viteza maxima de 5km/h.

De asemenea, este de dimensiuni mici, perfecta pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 8 si 10 ani. Se mai remarca prin comutarea si oprirea foarte practica si sigura cu piciorul si designul copilaresc, la baza din piese de alumini durabil si o multime de plastic.

Din pacate, platforma nu are nici un strat antiaderent si acest lucru este cu siguranta un dezavantaj, deoarece plasarea piciorului direct pe plastic poate duce la alunecare.

Este o trotineta copii ieftina, de dimensiuni mici, se poate plia si are ghidon reglabil.

Pro

  • pretul
  • se poate opri cu piciorul

Contra

  • absenta unei suprafete antiaderente

Trotineta Denver SCK-5300

cele mai bune trotinete electrice

In acest caz analizam o trotineta copii 8-10 ani similara cu cea mai sus mentionata, disponibila in vaste culori, chiar si in nuante special dedicate fetelor.

Ne rezumam in cazul trotinetei Denver la urmatoarele cuvinte: trotineta cu motor de 100 wati, o baterie reincarcabila in 2 ore de 2 Ah, un ghidon sustinut de o coloana de aluminiu si o baza solida din plastic de calitate.

Viteza maxima, in acest caz, este de 6 km/h, iar greutatea este foarte scazuta de numai 5,5kg. Plasticul este mai solid si mai bun decat in cazul altor modele de trotinete copii, dar si in cazul Denver SCK-5300 nu exista insertii antialunecare pe care piciorul sa se poata sprijini bine.

Ghidonul se poate regla la patru inaltimi diferite.

Pro

  • ghidonul reglabil
  • este o trotineta usoara
  • plasticul solid

Contra

  • lipsesc insertiile antialunecare pe platforma

Cum aleg o trotineta pentru copii cu varsta 8 – 10 ani?

Exista mai multi factori care il determina pe parinte sa aleaga o trotineta copii in detrimentul alteia. Inainte de fiecare decizie trebuie sa tii cont intotdeauna de locul in care va fi folosita trotineta, dar si care va fi scopul ei.

Se poate merge pe varianta de trotineta de tip jucarie care are ca scop distractia sau pentru una mai complexa, cu care copilul sa se poata deplasa chiar si in oras.
Un alt aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere este autonomia bateriei si, in consecinta, puterea motorului.

Greutatea si dimensiunea trotinetei electrice sunt, de asemenea, cruciale: trotineta nu ar trebui sa depaseasca 10-11kg (chiar mai putin daca copilul este mai mic de 10 ani).

Alege o trotineta care are un mecanism de franare simplu, dar eficient: in situatii periculoase, copilul trebuie sa stie intotdeauna unde este frana si cum sa o foloseasca.

Care este diferenta dintre o trotineta electrica si un hoverboard?

care este diferenta dintre hoverboard si trotineta electrica

Hoverboard-ul este un instrument de transport electric similar cu skateboard-ul, are o platforma aranjata orizontal si doua roti la capete. Nu are ghidon sau sistem de auto-centrare care sa echilibreze greutatea.

Pornirea se face prin miscari ale picioarele si trebuie continuat asa pe tot traseul. Trotineta electrica, in schimb, are un ghidon cu un accelerator si o frana prezenta fizic. In plus, este dezvoltata vertical, ci nu orizontal cum e cazul hoverboard-ului.

Care este diferenta dintre o trotineta electrica pentru adulti si o trotineta electrica pentru copii?

trotineta copii 8 10 ani

O trotineta copii trebuie sa aiba caracteristici diferite de o trotineta adulti, in special in ceea ce priveste dimensiunea, puterea si structura vehiculului.

In cazul copiilor, trotineta nu poate depasi o anumita viteza (de obicei mai mica decat modelele adulte) si este prevazuta cu un motor care depaseste cu greu 250 wati putere. O trotineta copii 8-10 ani este si mult mai ieftina si mai usoara.

De asemenea, trebuie luata in considerare si greutatea trotinetei: daca o trotineta electrica pentru adulti poate ajunge sa cantareasca chiar si 20-30kg, cu greu una pentru copii mici depaseste 11-12 kg.

De la ce varsta poate folosi un copil trotineta electrica?

cele mai bune trotinete electrice

Varsta de la care recomandam sa dai spre folosinta copilului tau o trotineta este de 7-8 ani, nu mai devreme. Copiii la aceasta varsta au dezvoltat deja o buna coordonare si incep sa inteleaga ce inseamna riscul.

De la aceasta varsta, ei se pot deplasa in siguranta in zone dedicate, evident intotdeauna sub supravegherea unui adult.

Si tot aici vrem sa spunem ca de la 8 ani incolo copiii sunt mult mai autonomi si independenti. Prin urmare, mai constiinciosi sa foloseasca in strada si in oras un mijloc real de transport precum trotineta electrica.

Este trotineta electrica sigura pentru copii?

trotineta copii Magic Vida

Atentia, cand se foloseste o trotineta electrica, este intotdeauna necesara, mai ales cand vorbim despre copii.

Trotineta electrica vine cu riscuri, dar nu mai multe decat o bicicleta clasica.
Daca este folosita cu prudenta si in zone predeterminate din oras sau pe piste de biciclete, trotineta poate fi cea mai buna alegere. In acelasi timp, alegand-o, respecti si mediul inconjurator.

Pentru siguranta sporita, recomandam sa iti echipezi copilul cu o casca, genunchiere si cotiere!

Ti-a placut acest articol cu recomandari trotineta copii 8-10 ani? Speram ca ti-a fost de folos si ca acum stii spre ce trotineta copii sa te indrepti. Urmareste-te in continuare pentru si mai mult continut de calitate!

Distribuie
Articolul anteriorTrotineta electrica 50 km/h top 5 modele
Articolul următorTrotineta Bugatti VS Trotineta Zero 8-11x
Copy & Content writer specialist. Dorind sa ofer continut de calitate, ma documentez zilnic, creez cu pasiune si vin spre cititorii blogului evoMag cu informatii de actualitate, cu recomandari si sfaturi din lumea digitala si nu numai, astfel incat shoppingul sa fie cu adevarat o placere.

Lasa un raspuns