Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Statie de alimentare tip Power Station, nJoy Power Base 600,511 Wh cu baterie Li-ion NCM, adaptor priza AC, priza auto DC, USB tip C, compatibil panou solar, Bluetooth
Njoy Statie de alimentare tip Power Station, nJoy Power Base 600,511 Wh cu baterie Li-ion NCM, adaptor priza AC, priza auto DC, USB tip C, compatibil panou solar, Bluetooth SERIA POWER BASE Alimenteaza eficient in aventura cu natura Indiferent daca esti un aventurier pasionat de camping, un calator insetat de explorare sau doar doresti sa fii mereu pregatit in caz de intreruperea curentului electric, statia de alimentare p 4116232
2134.99 In stock

Statie de alimentare tip Power Station, nJoy Power Base 600,511 Wh cu baterie Li-ion NCM, adaptor priza AC, priza auto DC, USB tip C, compatibil panou solar, Bluetooth

COD: [ ESPS-60TBEHJ-CT012 ] ID: 4116232
2.134,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 17:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.134,99 Lei
(TVA inclus)
Statie de alimentare tip Power Station, nJoy Power Base 600,511 Wh cu baterie Li-ion NCM, adaptor priza AC, priza auto DC, USB tip C, compatibil panou solar, Bluetooth

Descrierea produsului Statie de alimentare tip Power Station, nJoy Power Base 600,511 Wh cu baterie Li-ion NCM, adaptor priza AC, priza auto DC, USB tip C, compatibil panou solar, Bluetooth

SERIA POWER BASE

Alimenteaza eficient in aventura cu natura

Indiferent daca esti un aventurier pasionat de camping, un calator insetat de explorare sau doar doresti sa fii mereu pregatit in caz de intreruperea curentului electric, statia de alimentare portabila Power base este exact ce ai nevoie. Statia de incarcare portabila pentru exterior Power Base este o baterie de tip Li-ion si caracteristici tehnice concepute special pentru alimentarea dispozitivelor mobile si echipamentului de camping. Seria Power Base ofera porturi USB, durata de functionare extinsa si intrare pentru reincarcare prin panou solar. Atunci cand sunteti departe de infrastructura electrica sau lipseste alimentarea de la retea, statia de incarcare Power Base o inlocuieste cu succes la petreceri in aer liber, festivaluri, excursii si alte activitati. Dupa epuizare, reincarcarea se poate efectua rapid prin 4 modalitati, la priza de retea, prin port USB type-C, adaptor 12V de masina sau panou solar.

Unknown Image

Portabil. Durabil.

Carcasa este construita din ABS dens si rezistent cu margini rotunjite si un maner solid integrat in structura ei. Aceasta optiune de design asigura ca stresul si riscul de rupere este minimal asupra manerului atunci cand statia este mutata. Racirea corespunzatoare este asigurata de ventilatoarele de pe lateralele carcasei.

Unknown Image

Statie de incarcare pentru diverse device-uri. Pentru exterior.

Datorita varietatii de porturi de USB-A, USB-C, AC, si DC poti alimenta si reincarca aproape orice. Prizele AC asigura alimentarea consumatorilor mai mari, iar porturile USB pot alimenta de la telefoane, tablete, laptopuri etc (portul USB-C este de 100W). Mai exista optiunea utilizarii prizei DC auto pentru instalatii de lumini sau pompe de aer. Toate prizele sunt optimizate pentru acces facil, chiar daca sunt multiple dispozitive in alimentare.

Unknown Image

Port I/O USB-C de 100W

Pentru a avea partea de o calatorie fara stres, alimentarea dispozitivelor mobile necesare, precum smartphonuri, laptopuri, tablete, casti wireless, ceasuri si camere digitale etc, se va face rapid prin portul de incarcare USB-C.

Energie stocata 296Wh (300W) / 518Wh (600W) / 768Wh (1000W)

Power Base este si o solutie pentru backup electric de urgenta, valorile sale pe iesire variaza in functie de capacitatea fiecarei unitati. In plus fata de sarcinile recomandate pentru o functionare stabila (1000W, 600W si 300W), modelele Power Base sunt echipate pentru a sustine perioade scurte cu varfuri de sarcina ridicate, cu capacitati maxime de pana la 1200W, 800W si 500W.

Unknown Image

4 metode de incarcare disponibile

Statia Power Base poate fi reincarcata prin priza de la retea, printr-un panou solar, prin priza auto sau prin portul USB. Cea mai rapida optiune este incarcarea de la retea, aproximativ 3-4 ore, iar in cazul in care aceasta optiune nu este accesibila incarcarea solara (reincarcare in 3-12 ore in functie de conditiile meteo) sau de la priza auto pot fi de mare ajutor.

Unknown Image

Alimenteaza la maxim aventura

Scenariile cele mai potrivite de utilizare pentru Power Base sunt excursiile, iesirile in natura si camping cu un grup de oameni care au nevoie de dispozitive mobile incarcate constant. Power Base este perfect pentru aceste momente cand accesul la prizele de retea este restrictionat temporar. Compatibilitatea cu un panou solar este foarte perfecta in utilizarea in natura, cand Power Base oricum va sta in aer liber. Dar statia Power Base poate fi folosita si la interior sau in ateliere, garaje etc atunci cand sunt raportate pene de curent.

Unknown Image

Unknown Image

Randament mare

Statia Power Base este echipata cu o baterie Li-ion NMC CELL capabila sa incarce toate elementele esentiale pentru calatoria in aer liber, prin o varietate de prize: pentru plita, ventilatoare, frigider mic, proiector etc. Durata de viata a bateriilor litiu-ion este de aproximativ 3 pana la 5 ani. (1000+ cicluri), in functie de utilizare. Pentru un produs sezonier, utilizat doar in anumite circumstante aceasta durata se va mari considerabil. Are sistem de management al bateriei integrat impreuna cu o serie de protectii electrice.

Unknown Image

Rezerva de energie

Toate sectiunile de priza, precum si ecranul LCD au butoane de pornire/ oprire, astfel incat sa le puteti opri atunci cand nu sunt utilizate, pentru a-i prelungi durata de functionare.

Unknown Image

Monitorizare prin APP si LCD

Ecranul LCD va ofera toate informatiile relevante despre statia de alimentare, intrare, iesire, procentul bateriei si conexiunea Bluetooth. Prin Bluetooth, va puteti conecta la Power Base utilizand aplicatia mobila Tuya, monitorizand astfel parametrii mentionati si asigurandu-va ca Power Base este in functiune. Varianta de 300W este dotata cu lumina de veghe, pentru a notifica chiar si pe timpul noptii parametrii importanti.

Timpi de incarcare pentru diverse dispozitive mobile

Unknown Image

Detalii tehnice

CompatibilitateTipStandard
Caracteristici generaleGreutate6.7
CuloareNegru
Vezi mai mult