Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Drujba O'Mac MF 4100, Benzina, Motor in 2 timpi, 4.1 CP
O-mac Drujba O'Mac MF 4100, Benzina, Motor in 2 timpi, 4.1 CP Eficientizează timpii de lucru cu drujba potrivită   Ești în căutarea unei alternative avantajoase de tăiere a lemnelor și îngrijirea pomilor? Din fericire, soluția nu întârzie să apară: drujba 4100, ideală chiar și pentru lucrul în 3812581
1259.00 Out of stock

Drujba O'Mac MF 4100, Benzina, Motor in 2 timpi, 4.1 CP

COD: [ UMF41P19B2TOM/0065 ] ID: 3812581

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Drujba O'Mac MF 4100, Benzina, Motor in 2 timpi, 4.1 CP

Descrierea produsului Drujba O'Mac MF 4100, Benzina, Motor in 2 timpi, 4.1 CP

Eficientizează timpii de lucru cu drujba potrivită
 
Ești în căutarea unei alternative avantajoase de tăiere a lemnelor și îngrijirea pomilor? Din fericire, soluția nu întârzie să apară: drujba 4100, ideală chiar și pentru lucrul în pădure.
 
Modelul de drujbă pe care ți-l propunem reușește să despice până și cele mai tari lemne, cu un efort redus. Execută corect lucrările de tăiere și câștigă mai mult timp pentru hobby-urile tale. 
 
Amintește-ți că drujba 4100 poate fi un ajutor de nădejde și în activitățile de amenajare a curții sau a casei. De acum, e vremea să te obișnuiești cu performanța.
 
Profită de performanțele tehnice ale drujbei 4100
 
Modelul de drujbă 4100 se remarcă prin motorul pe benzină, în 2T, cu o putere maximă de 3.1 CP și capacitatea cilindrică de 52 cc.
 
La O’ Mac punem preț pe fiabilitate, motiv pentru care îți oferim un utilaj profesional cu un sistem de amplasare al frânei bine executat, care facilitează pornirea și închiderea drujbei. Profită din plin și de pompa de amorsare care diminuează șocurile, tipul de aprindere digital și reglajul lateral al întinzătorului de lanț. 
 
Curățarea drujbei devine floare la ureche datorită filtrului de aer tip nailon. Cantitatea redusă de carburant pe care o consumă acest utilaj este un alt plus de care merită să ții cont. 
 
Alege drujba O’Mac MF 4100, fiabilă și ușor de manevrat
 
Siguranța și confortul tău înainte de toate! Tocmai de aceea, drujba 4100 este alegerea perfectă, prevăzută cu un sistem de control al vibrațiilor (VCS), capabil să prevină senzația de amorțire și oboseală de la nivelul brațelor.
 
Mânerul de prindere moale și flexibil sporește gradul de manevrabilitate și te susține în realizarea celor mai solicitante sarcini. Nivelul de presiune sonoră la ureche este de 100,6 dB, păstrând drujba în categoria utilajelor prietenoase cu operatorul și cu vecinătățile.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipDrujba
Capacitate rezervor (L)0.47
Tip Motor2 Timpi
Tip AlimentareBenzina
Tip pornireDemaror manual
Viteza maxima (rpm)12500
Putere motor (cp)4.1
Caracteristici fiziceGreutate (kg)6.4 Kg
Vezi mai mult