Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Surubelnita cu acumulator litiu-ion Bosch IXO 6
Bosch Surubelnita cu acumulator litiu-ion Bosch IXO 6 Control deplin datorita controlului progresiv al turatiei – fara aschii de lemn sau suruburi deteriorateInformare completa datorita indicatorului cu 3 LED-uri al starii de incarcare a acumulatorului – continua-ti lucrul avand siguranta unei informari 3907111
338.99 In stock

Surubelnita cu acumulator litiu-ion Bosch IXO 6

COD06039C7120
ID3907111
33899 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
33899 Lei
(TVA inclus)
Surubelnita cu acumulator litiu-ion Bosch IXO 6

Descrierea produsului Surubelnita cu acumulator litiu-ion Bosch IXO 6

Control deplin datorita controlului progresiv al turatiei – fara aschii de lemn sau suruburi deteriorate

Informare completa datorita indicatorului cu 3 LED-uri al starii de incarcare a acumulatorului – continua-ti lucrul avand siguranta unei informari detaliate privind nivelul de incarcare a acumulatorului

Gama completa de posibilitati datorita interfetei pentru accesorii – accesoriile perfecte atat pentru lucrarile din casa, cat si pentru cele din afara acesteia

Usor si intuitiv – efectueaza insurubari in materiale delicate, avand siguranta unui control fiabil al turatiei

Obtine controlul complet al tuturor lucrarilor tale de insurubare datorita functiei de reglare progresiva a turatiei pentru a face fata perfect fiecarei lucrari de bricolaj. Noua surubelnita IXO este acum mai fiabila ca oricand si iti permite sa lucrezi usor si intuitiv cu materiale delicate precum lemnul lacuit. Gata cu aschiile de lemn, suruburile deteriorate si insurubarea excesiva datorita adaptarii usoare a turatiei in functie de fiecare tip de material. Monitorizeaza indeaproape nivelul de incarcare a acumulatorului cu ajutorul indicatorului cu 3 LED-uri pentru a cunoaste cu precizie durata de functionare ramasa a sculei. Surubelnita IXO este prevazuta cu o gama vasta de accesorii practice pentru o varietate mare de lucrari din interiorul si din afara casei, asigurand procese de insurubare mai confortabile si oferind o multitudine de posibilitati pentru o paleta complet noua de aplicatii. De la o suflanta pentru intetirea focului pentru gratar pana la un tirbuson pentru sticle de vin si o rasnita pentru condimente, aceste accesorii sunt ideale pentru fiecare ocazie.

Control deplin datorita comutatorului de reglare progresiva a turatiei

Obtine controlul perfect asupra lucrarilor de insurubare datorita comenzii progresive a turatiei pentru rezultate mai bune in materiale delicate. Gata cu aschiile de lemn, suruburile deteriorate si insurubarea excesiva a suruburilor – nu trebuie decat sa strangi mai puternic comutatorul pentru a creste turatia sau mai usor pentru a o reduce.

Indicator cu 3 LED-uri al starii de incarcare a acumulatorului

Monitorizeaza indeaproape nivelul de incarcare a acumulatorului cu ajutorul indicatorului cu 3 LED-uri pentru a cunoaste cu precizie durata de functionare ramasa a sculei. Inceperea procesului de incarcare este necesara imediat ce ultimul LED incepe sa se aprinda intermitent.

Optiune dubla de incarcare cu micro-USB

Incarcarea este mai flexibila ca oricand – introdu incarcatorul micro-USB direct in scula atunci cand esti in deplasare . Alternativ, incarca scula de acasa prin intermediul statiei optionale de incarcare pur si simplu asezand scula pe aceasta.

Iluminare difuza incorporata

Conceptul PowerLight se bazeaza pe un LED puternic incorporat care asigura o iluminare difuza optima a pieselor de lucru in medii intunecoase.

Accesoriile potrivite pentru fiecare ocazie

De la o suflanta pentru intetirea focului pentru gratar si o rasnita pentru condimente pana la o surubelnita unghiulara si un tirbuson pentru sticle de vin, aceste accesorii practice iti fac viata de zi cu zi mai usoara.

Set practic de biti pentru incepatori

Tot ce ai nevoie pentru a incepe lucrul – noua surubelnita IXO include 10 biti de surubelnita diferiti pentru toate aplicatiile relevante.

Practica si confortabila – noua caseta de depozitare IXO

Depozitare compacta si usoara – noua caseta IXO este ideala pentru depozitarea sculei si accesoriilor acesteia atunci cand nu le utilizezi. Compartimentele acesteia iti permit sa organizezi suruburile in functie de tipuri/dimensiuni pentru a le avea mai usor la indemana atunci cand lucrezi.

Zona de prindere de calitate superioara pentru confort si control

Zona de prindere softgrip asigura o manevrare confortabila si un control superior al sculei electrice, o caracteristica utila in aplicatiile care necesita utilizarea indelungata a acesteia.

Compacti, usori si intotdeauna gata de utilizare

Acumulatorii litiu-ion sunt compacti si usori, ei reduc greutatea sculei electrice, nu prezinta efect de memorie si raman incarcati indiferent de durata depozitarii.

Functii:

  • 3,6 V
  • Tehnologia acumulatorilor litiu-ion
  • Bosch Electronic Cell Protection (ECP)
  • Power Control
  • Utilizare: insurubare
  • Softgrip
  • Lampa de lucru integrata
  • Functionare dreapta-stanga
  • Indicator nivel de incarcare
  • Acumulator integrat

Set de livrare:

  • Incarcator micro-USB
  • 10 bituri de surubelnita
  • Cutie

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipMasina de insurubat
Tensiune3.6 V
Capacitate1.5 Ah
Tip acumulatorLi-Ion
Viteza in gol215
Cuplu maxim4.5 Nm
Vezi mai mult