Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Pasta termica Asus ROG RG-07 Performance 3g
Asus Pasta termica Asus ROG RG-07 Performance 3g Pasta termica Asus ROG RG-07 Performance 3g Pasta termica ASUS ROG RG-07 Performance 3g este solutia ideala pentru cei care doresc sa asigure o racire eficienta si de lunga durata a componentelor PC-ului lor. Conceputa special pentru entuziastii de gaming 4175256
58.99 In stock

Nou! Pasta termica Asus ROG RG-07 Performance 3g

COD: [ 90RC00R1-B0UAY0 ] ID: 4175256
58,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
58,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Pasta termica Asus ROG RG-07 Performance 3g

Descrierea produsului Pasta termica Asus ROG RG-07 Performance 3g

Pasta termica Asus ROG RG-07 Performance 3g

Pasta termica ASUS ROG RG-07 Performance 3g este solutia ideala pentru cei care doresc sa asigure o racire eficienta si de lunga durata a componentelor PC-ului lor. Conceputa special pentru entuziastii de gaming si overclocking, aceasta pasta termica ofera performante excelente, asigurand o conductivitate termica superioara si o aplicare usoara.

Performanta Superioara

Pasta termica ASUS ROG RG-07 este proiectata pentru a imbunatati transferul de caldura intre procesor si cooler, reducand astfel temperaturile si prelungind durata de viata a componentelor. Cu o densitate de 2.6 g/cm3, aceasta pasta asigura o aderenta perfecta la suprafetele de contact, umpland orice imperfectiuni si garantand un contact termic optim.

Vascozitate Optima

Cu o vascozitate de 400 Pa-S, pasta termica ASUS ROG RG-07 este usor de aplicat si se distribuie uniform pe suprafata procesorului. Aceasta caracteristica permite o aplicare precisa si fara efort, asigurand totodata o acoperire completa si eficienta a suprafetei de contact. Astfel, poti fi sigur ca pasta va ramane pe loc chiar si in cele mai intense sesiuni de gaming sau overclocking.

Specificatii Tehnice

  • Culoare: Gri
  • Densitate: 2.6 g/cm3
  • Vascozitate: 400 Pa-S
  • Greutate: 3g

Concluzie

Pasta termica ASUS ROG RG-07 Performance 3g este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa maximizeze performanta sistemului lor de racire. Cu specificatii tehnice de top si o aplicare usoara, aceasta pasta termica asigura o racire eficienta si fiabila, protejandu-ti componentele si imbunatatind performanta generala a PC-ului. Investeste in ASUS ROG RG-07 pentru a te bucura de temperaturi scazute si de o performanta de neegalat in gaming si aplicatii intensive.

Pasta termica Asus ROG RG-07 Performance 3g, culoare: gri, densitate: 2.6 g/cm3, vascozitate: 400 Pa-S

Detalii tehnice

SpecificatiiCuloareGri
Greutate (g)3 g
Vezi mai mult