Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Racitor de aer MPM MKL-02, 60 W, 3 viteze, Rezervor 6 l, Umidificare, 2 pachete de racire (Alb/Gri)
Mpm Racitor de aer MPM MKL-02, 60 W, 3 viteze, Rezervor 6 l, Umidificare, 2 pachete de racire (Alb/Gri) Racitor aer   Răcitorul de aer MKL-02 este un dispozitiv portabil care poate înlocui cu succes aerul condiționat profesional. Nu trebuie să cumpărați echipamente scumpe pentru a vă simți răcoros în vara fierbinte! Cunoașteți produsul MPM și capac 4173509
527.99 Out of stock

Racitor de aer MPM MKL-02, 60 W, 3 viteze, Rezervor 6 l, Umidificare, 2 pachete de racire (Alb/Gri)

COD: [ KLIMPMIMA0002 ] ID: 4173509

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Racitor de aer MPM MKL-02, 60 W, 3 viteze, Rezervor 6 l, Umidificare, 2 pachete de racire (Alb/Gri)

Descrierea produsului Racitor de aer MPM MKL-02, 60 W, 3 viteze, Rezervor 6 l, Umidificare, 2 pachete de racire (Alb/Gri)

 
Răcitorul de aer MKL-02 este un dispozitiv portabil care poate înlocui cu succes aerul condiționat profesional. Nu trebuie să cumpărați echipamente scumpe pentru a vă simți răcoros în vara fierbinte! Cunoașteți produsul MPM și capacitățile acestuia.
 
 
Simplu de utilizat
 
Răcitorul de aer MKL-02 este foarte intuitiv de utilizat și garantează un confort ridicat de utilizare. Controlul se face prin butoane.
Răcitorul de aer este echipat cu pachete speciale de gheață ICE BOX. Sarcina lor este de a reduce în mod eficient temperatura percepută în cameră. Puteți stoca inserțiile în congelator și le puteți folosi alternativ.
 
 
 
Soluții funcționale
 
Răcitorul de aer MKL-02 este echipat cu un recipient de șase litri pentru apă sau gheață, necesar pentru răcire. Când este setată una dintre cele trei viteze ale ventilatorului, începe procesul de evaporare, oferind o senzație plăcută de răcoare, purificare și umidificare a aerului.
Datorită rolelor și mânerelor speciale, puteți amplasa răcitorul de aer MKL-02 în orice loc doriți. Funcționarea liniștită și confortabilă a dispozitivului nu deranjează ritmul zilei pentru ceilalți membri ai gospodăriei.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelRacitor aer
UtilizareInterior
Putere (W)60
Alimentare220-240V, 50/60 Hz
FunctiiVentilare
Oscilatie
Racire
Umidificare
Numar viteze3
CuloareAlb/Gri
Greutate (Kg)6.64
Vezi mai mult