Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Cutit Suncraft MOKA Santoku MK-03, Otel inoxidabil (Argintiu)
Suncraft Cutit Suncraft MOKA Santoku MK-03, Otel inoxidabil (Argintiu) O serie de cuțite din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ușor de utilizat, care este realizată cu atenție de meșteri unul câte unul în propria noastră fabrică Este un cuțit fără sudură din oțel inoxidabil dintr-o singură bucată, as 4176072
215.99 In stock

Nou! Cutit Suncraft MOKA Santoku MK-03, Otel inoxidabil (Argintiu)

COD: [ MK-03 ] ID: 4176072
215,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza in 17 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Nou! Cutit Suncraft MOKA Santoku MK-03, Otel inoxidabil (Argintiu)

Descrierea produsului Cutit Suncraft MOKA Santoku MK-03, Otel inoxidabil (Argintiu)

O serie de cuțite din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ușor de utilizat, care este realizată cu atenție de meșteri unul câte unul în propria noastră fabrică
Este un cuțit fără sudură din oțel inoxidabil dintr-o singură bucată, astfel încât este ușor de curățat și păstrat curat. Cuțitele din oțel inoxidabil tind să fie grele, dar greutatea este redusă făcând mânerul gol. A câștigat premiul Good Design Award și a fost selectat continuu ca "excelență Hida-Mino", care este o dovadă a produsului semnătură al prefecturii locale Gifu.
 
 
Seki City, Prefectura Gifu, una dintre cele trei mari zone de producție de tacâmuri din lume
 
 
Împreună cu Solingen în Germania și Sheffield în Regatul Unit, orașul Seki din prefectura Gifu este considerat una dintre cele mai mari trei zone de producție de tacâmuri din lume. A fost un teren ideal pentru fabricarea săbiilor japoneze, cu resurse abundente de sol, cum ar fi resursele forestiere necesare pentru a declanșa incendii, resursele abundente de apă hrănite de râul limpede Nagara și argila yakiba de înaltă calitate necesară pentru a crește duritatea săbiilor japoneze.
 
Originile fabricării cuțitelor în această zonă sunt străvechi și provin din perioada Kamakura, când meșterii de săbii au ales actualul oraș Seki ca teren potrivit pentru fabricarea săbiilor. Priceperea și spiritul de a face cuțitele au fost moștenite în fabricarea cuțitelor și a altor lame chiar și astăzi, iar cuțitele fabricate în Seki sunt descrise ca "nu se rup, nu se îndoaie și nu taie bine".
 
Cu atenție în propria noastră fabrică. Fiecare lamă este finisată de meșteri.
 
 
Domnul / doamna Craft Co, Ltd. are propria fabrică și produce cuțite de bucătărie și alte lame și unelte de bucătărie în fiecare zi. Printre acestea, seria de cuțite MOKA este unul dintre produsele care moștenește tradiția de a face lamele lui Seki care a continuat de pe vremea fierarilor de săbii până în prezent. Procesul de aplicare a lamei, care determină calitatea cuțitului, este susținut de munca manuală a meșterilor.
 
Deoarece este folosit în fiecare zi, este ușor, ușor de utilizat și curat. Vreau să-l folosești mult timp.
 
 
Un cuțit de bucătărie este un instrument care joacă un rol principal în munca de bucătărie. De aceea, dacă îți place să gătești, vreau să folosești lucruri bune pentru o lungă perioadă de timp. MOKA, care a fost creat cu un astfel de gând, este un produs plin de multă ingeniozitate.
 
Lama este fabricată din oțel molibden vanadiu, care este rezistent la rugină și are o claritate de lungă durată
 
 
Pentru îngrijire normală, spălați-l cu detergent după utilizare și uscați-l bine. Deoarece are o structură integrată, fără cusături între lamă și mâner, murdăria nu se acumulează ușor și poate fi utilizată curat.
 
Lama este fabricată din oțel molibden vanadiu, care are o rezistență la uzură mai mare decât oțelul inoxidabil obișnuit.
* În funcție de frecvența utilizării, se recomandă reascuțirea folosind o piatră de șut o dată la 1 până la 2 luni.
 
Mânerul este gol, deci este ușor de utilizat
 
 
Cuțitele din oțel inoxidabil tind să fie mai grele, dar MOKA reduce greutatea făcând mânerul gol. În plus, este raționalizat, astfel încât se potrivește în mod natural în mână. Există o fantă pe suprafață, astfel încât să o puteți prinde ferm fără a aluneca.
 
Mânerul folosește "oțel inoxidabil 18-8", care are o rugină mai mare decât oțelul inoxidabil obișnuit.
 
Proiectat de designerul industrial de renume mondial Motomi Kawakami, are o formă sofisticată
 
Seria MOKA a fost proiectată de Motomi Kawakami, un designer industrial de renume mondial. Are o formă simplă și thailandeză, dar moale și este folosită de mulți oameni, indiferent de sex.
 
  Născut în 1940. A absolvit un curs de masterat la Graduate School of Fine Arts, Tokyo University of the Arts. După ce a lucrat la Angelo Mangiarotti Architects din Milano, Italia, a înființat Kawakami Design Room. El este implicat într-o varietate de lucrări, cum ar fi meșteșuguri, produse, mobilier și design de spațiu și mediu. A primit premiul Mainichi Design Award, Kitaro Kunii Industrial Craft Award, Japan Society of Civil Engineers' Tanaka Award, Yokohama Town Landscape Award, Germany IF Award și Good Design Gold Award.

Detalii tehnice

Vezi mai mult