Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Tigaie pentru gratar Gerlach, Tip Grill, Non Stick, 24 cm, Aluminiu, Negru
Gerlach Tigaie pentru gratar Gerlach, Tip Grill, Non Stick, 24 cm, Aluminiu, Negru Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.   Tigaia gratar Monolit un € „prajire si gratar la cel mai inalt nivel Tigaia patrata pentru gratar din colectia Monolit este ideala pentru gratarul carnii, prajirea pestelui sau to 4110126
152.99 In stock

Tigaie pentru gratar Gerlach, Tip Grill, Non Stick, 24 cm, Aluminiu, Negru

COD5901035506411
ID4110126
15299 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
15299 Lei
(TVA inclus)
Tigaie pentru gratar Gerlach, Tip Grill, Non Stick, 24 cm, Aluminiu, Negru

Descrierea produsului Tigaie pentru gratar Gerlach, Tip Grill, Non Stick, 24 cm, Aluminiu, Negru

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

Tigaia gratar Monolit un € „prajire si gratar la cel mai inalt nivel

Tigaia patrata pentru gratar din colectia Monolit este ideala pentru gratarul carnii, prajirea pestelui sau tocanirea legumelor. Designul sau interesant si atemporal il face sa se potriveasca in orice interior, iar avantajele sale vor fi apreciate chiar si de cei mai pretentiosi pasionati de gatit.

 

Constructia solida din aluminiu turnat A de inalta calitate garanteaza durabilitatea si posibilitatea de a-l folosi pe multi ani.

Suprafata de prajire cu nervuri asigura drenarea adecvata a grasimii , iar datorita jantei special profilate este posibil sa turnati lichidul in siguranta .

Tigaia este rezistenta la deformare si zgarieturi. Are unul dintre cele mai bune acoperiri ceramice de pe piata un € “ A Ilag Xera Dura 2A® Ceramic Non Stick , ranforsat cu straturi Xerogel, care A previne fisurarea .

Baza groasa a straturilor A si 4 A asigura distribuirea uniforma a caldurii in toata tigaia, ceea ce scurteaza timpul de prajire si ii permite lui A sa consume mai putina energie . Tigaia are un disc de aluminiu incorporat in tehnologia A Full Induction . Se potriveste tuturor tipurilor de aragaz: cu inductie, pe gaz, electrice si ceramice.

Manerul cu invelis A Soft Touch A este confortabil si se potriveste foarte bine in mana. Important este ca nu se incalzeste si faciliteaza prajirea la temperaturi ridicate.

Din preocupare pentru sanatatea utilizatorilor si a mediului, vasul A nu contine substante periculoase A si este complet sigur.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip ProdusTigaie
CapacNu
Sursa de calduraToate
Diametru (mm)240
Material interiorAluminiu
MaterialAluminiu
CuloareNegru/Argintiu
Vezi mai mult