Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Tabla interactiva Optoma Seria 3 gen.2 3752RK, 75", UHD (3840x2160), 400 nits, 6ms, Android 11, 4GB RAM, 32GB Intern (Negru)
Optoma Tabla interactiva Optoma Seria 3 gen.2 3752RK, 75", UHD (3840x2160), 400 nits, 6ms, Android 11, 4GB RAM, 32GB Intern (Negru)   Ecran plat interactiv cu panou plat de 75” Creative Touch 3-Series Colaborare robusta, optiuni extinse de conectivitate si un design axat pe valoare. Combinand cea mai recenta tehnologie si dotat cu tot ceea ce are nevoie o sala de clasa sau 4175214
9099.99 In stock

Tabla interactiva Optoma Seria 3 gen.2 3752RK, 75", UHD (3840x2160), 400 nits, 6ms, Android 11, 4GB RAM, 32GB Intern (Negru)

COD: [ H1F0H04BW101 ] ID: 4175214
9.099,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 17:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
9.099,99 Lei
(TVA inclus)
Tabla interactiva Optoma Seria 3 gen.2 3752RK, 75", UHD (3840x2160), 400 nits, 6ms, Android 11, 4GB RAM, 32GB Intern (Negru)

Descrierea produsului Tabla interactiva Optoma Seria 3 gen.2 3752RK, 75", UHD (3840x2160), 400 nits, 6ms, Android 11, 4GB RAM, 32GB Intern (Negru)

 

Ecran plat interactiv cu panou plat de 75” Creative Touch 3-Series

Colaborare robusta, optiuni extinse de conectivitate si un design axat pe valoare. Combinand cea mai recenta tehnologie si dotat cu tot ceea ce are nevoie o sala de clasa sau o afacere, Creative Touch 3-Series ofera toate functionalitatile si puterea de procesare necesare pentru a crea, educa si colabora.

Accesati cu usurinta porturile din fata pentru conectivitate HDMI si USB. Pentru conectivitate wireless, CreativeCast Pro de la Optoma permite ca pana la patru utilizatori sa partajeze continut in acelasi timp de pe dispozitivul Windows, iOS, macOS, Chrome sau Android.

Ecranele interactive usor de utilizat fac, de asemenea, lectiile mai distractive cu instrumente integrate, cum ar fi sabloanele, tastarea la text, recunoasterea scrisului de mana. Precum si instrumente de colaborare precum Cloud Whiteboard, Google Classroom si Vote, unde profesorii pot colecta instantaneu feedback valoros.

Echipat cu un slot OPS si cu actualizari OTA usor de descarcat, ecranul tactil este pregatit pentru viitor in cazul in care cerintele dumneavoastra se schimba in lumea in continua schimbare a tehnologiei. (OPS se vinde separat).

 

 

Interactiune si colaborare avansate

Set de instrumente interactive de colaborare wireless CreativeCast Pro

 

Tehnologie tactila avansata

Recunoasterea stiloului si a degetului pentru o experienta fara cusur

 

Modul cu doua aplicatii

Rulati doua aplicatii in acelasi timp pe ecran

 

Experienta de vizualizare sigura si securizata

Anti-reflexie si anti amprenta digitala, lumina albastra redusa si fara palpaire Certificare TUV

 

 

Tabla alba Optoma

Impartasirea creativa este usoara cu instrumentele de adnotare incorporate pentru a facilita colaborarea in clasa. Conceputa pentru lucrul hibrid, Whiteboard ofera functii inteligente de colaborare si conectivitate pentru orice sala de clasa. Lucrati simultan. Doua echipe sau persoane pot lucra impreuna din doua locatii separate, in timp real.

 

Bara noastra de instrumente plutitoare face ca invatarea sa fie mai usoara Instrumente de schimbare la o atingere.

Deplasati si pozitionati cu usurinta bara de instrumente oriunde pe panza infinita. Selectati instantaneu instrumente, cum ar fi o radiera, o rigla si un marker, schimbati culorile sau importati imagini pentru a imbunatati orice lectie.

 

 

Invatare hibrida - Invatati dincolo de sala de clasa

Predati in timp real, indiferent de locatia studentului. Ecranele interactive Creative Touch de la Optoma sunt perfect adaptate la nevoile in continua schimbare ale mediilor educationale.

 

Proiectate pentru a sprijini invatarea la distanta, studentii pot lucra impreuna in timp real de acasa, din clasa sau de oriunde, maximizand implicarea in mediile de invatare la distanta si hibride. Cu capacitatea de a se conecta la camere web si alte vizualizatoare, impreuna cu software-ul unic Optoma, afisajele interactive Creative Touch ofera cea mai buna solutie de colaborare pentru educatie.

 

 

Conectati-va cu usurinta

Sincronizati-va cu conturile dvs. de cloud pentru a va planifica lectiile de oriunde, in orice moment. Deoarece Whiteboard este o platforma bazata pe cloud, puteti accesa materialele de lectie de pe orice afisaj interactiv Optoma Creative Touch din scoala dumneavoastra.

 

Manager de fisiere Optoma

Managerul de fisiere Optoma permite utilizatorilor sa gestioneze fisiere si foldere. Utilizatorii pot, de asemenea, sa acceseze unitatile cloud si sa navigheze, sa creeze, sa redenumeasca, sa copieze, sa mute si sa stearga fisiere.

 

 

Conectati-va oricand, oriunde

Pacea de spirit

Profesorii pot avea incredere in capacitatea managerilor lor IT de a oferi asistenta de la distanta cu ajutorul solutiei Optoma Management Suite (OMS)™. Managerii IT pot monitoriza si diagnostica cu usurinta problemele legate de orice afisaj AV Optoma, asigurandu-se ca profesorii si personalul de asistenta nu sunt lasati fara asistenta. Pentru un nivel suplimentar de pregatire, scolile pot, de asemenea, sa seteze alerte si sa difuzeze anunturi de urgenta.

 

Nu ramaneti niciodata fara spatiu in timpul unei lectii

Cu posibilitatea de a desena oriunde, de a insera imagini si forme, toate acestea putand fi salvate, tiparite sau partajate cu dispozitivele elevilor, panza infinita nu va va limita creativitatea si va extinde spatiul de lucru.

 

Imbunatatiti-va lectiile si mentineti fluxul de idei

Trageti si plasati cu usurinta imagini si continut video din browserul incorporat direct in panza Creative Board.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsTabla interactiva
Diagonala (inch)75"
Touchpoints20
Memorie RAM4 GB
Memorie interna32 GB
Caracteristici fiziceLungime (mm)1735
Latime (mm)116
Inaltime (mm)1047
Greutate (Kg)51
Vezi mai mult