Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Drona DJI Avata 2 Fly More Combo, 12MP, GPS, 46GB Intern, Wi-Fi, Bluetooth, 1 x Acumulator, 13km, 27m/s (Gri)
Dji Drona DJI Avata 2 Fly More Combo, 12MP, GPS, 46GB Intern, Wi-Fi, Bluetooth, 1 x Acumulator, 13km, 27m/s (Gri) DJI Avata 2  Descoperire vizionaraDJI Goggles 3 are acum Real View PiP (Picture-In-Picture). Observati imprejurimile fara a va scoate ochelarii, pentru mai multa siguranta si imersiune. Afisajul micro-OLED de inalta definitie si transmisia cu latenta ultra-redusa va 4169326
5499.99 Out of stock

Drona DJI Avata 2 Fly More Combo, 12MP, GPS, 46GB Intern, Wi-Fi, Bluetooth, 1 x Acumulator, 13km, 27m/s (Gri)

COD: [ CP.FP.00000150.01 ] ID: 4169326
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Drona DJI Avata 2 Fly More Combo, 12MP, GPS, 46GB Intern, Wi-Fi, Bluetooth, 1 x Acumulator, 13km, 27m/s (Gri)

Descrierea produsului Drona DJI Avata 2 Fly More Combo, 12MP, GPS, 46GB Intern, Wi-Fi, Bluetooth, 1 x Acumulator, 13km, 27m/s (Gri)

 

Descoperire vizionara

DJI Goggles 3 are acum Real View PiP (Picture-In-Picture). Observati imprejurimile fara a va scoate ochelarii, pentru mai multa siguranta si imersiune. Afisajul micro-OLED de inalta definitie si transmisia cu latenta ultra-redusa va aduc lumea la vedere.

  

Simtiti fiecare zbor

Efectuati fara efort acrobatii aeriene dificile cu DJI RC Motion 3. Noii piloti pot efectua acum rasturnari spectaculoase, drifturi si alte manevre captivante.

  

Easy ACRO

Inaltati-va, scufundati-va si rostogoliti-va pentru filmari aeriene uimitoare cu o singura apasare. Capturarea de imagini FPV epice cu DJI RC Motion 3 si Avata 2 este mai usoara ca niciodata.

  

Aplicatia DJI Store

Virtual Flight tocmai a fost actualizata, oferind o privire exclusiva in acrobatiile cu o singura atingere si bucuria zborului FPV. Incercati scenarii si sarcini de zbor complet noi si scufundati-va in experienta de control a Avata 2.

  

Manevre avansate

Zburati cu agilitate prin spatii inguste cu noua telecomanda DJI FPV 3 in modul Manual pentru a va prezenta abilitatile de zbor si creativitatea curajoasa.

  

Fotografii stranse in Super-Wide 4K

Creati imagini care va taie respiratia cu FOV-ul de 155° al Avata 2 si capacitatea sa de a se apropia si de a se indeparta rapid de subiecti. Pilotii noi pot stapani rapid filmarile acrobatice si pot capta imagini dinamice in miscare rapida la altitudine joasa, pe care alte drone nu le pot face.

  

Senzor CMOS de 1/1,3 inchi

Senzorul CMOS modernizat de 1/1,3 inchi extinde gama dinamica capturata, gestionand mai eficient conditiile de iluminare slaba pentru a capta filmari remarcabile la fiecare zbor. 

  

4k/60 FPS HDR

Eliberati-va adevaratul potential aerian. HDR-ul 4K/60fps de pe Avata 2 surprinde toata frumusetea zborului de mare viteza. In ochelari, puteti regla nivelurile de sharpness si de reducere a zgomotului pentru videoclipuri mai bine puse la punct.

  

RockSteady

Echipat cu cel mai recent algoritm de stabilizare de la DJI, Avata 2 capteaza imagini netede si stabile chiar si atunci cand zboara la viteze mari sau in conditii de vant.

  

HorizonSteady

HorizonSteady gestioneaza rotatii orizontale de pana la 360°, asigurandu-se ca imaginile capturate raman fixate pe orizont chiar daca drona se intoarce brusc sau se balanseaza dramatic.

  

Ultra-Wide

Amplificati-va viziunea si cresteti gradul de imersiune al zborurilor la altitudine joasa si de mare viteza. Avata 2 ofera optiuni de FOV cu unghi ultra larg, unghi larg si unghi normal, oferindu-va posibilitatea de a va adapta la scenariu.

  

10-bit D log M

Capturati detalii bogate in lumini si umbre si imbunatatiti oportunitatile de post-productie a continutului, simplificand in continuare clasificarea culorilor.

  

Te-am acoperit

Designul actualizat al protectiei integrate a elicei de la Avata 2 il face mai usor si mai agil, permitandu-i sa navigheze liber in spatii inguste. Eliberarea acceleratorului pe RC Motion 3 sau apasarea butonului de blocare aduce drona la oprire, permitandu-va sa gestionati cu calm situatiile neprevazute. In plus, functia automata de intoarcere la domiciliu (RTH) este initiata atunci cand bateria dronei este descarcata sau in cazul pierderii semnalului, adaugand un nivel suplimentar de securitate.

  

Pozitionare avansata cu senzori noi

Noii senzori binoculari fisheye permit pozitionarea vizuala in jos si in spate in timpul zborurilor la altitudine joasa si in interior, imbunatatind stabilitatea si siguranta zborului.

  

Modul Testoasa

Avata 2 se poate intoarce automat in pozitia de decolare atunci cand este cu capul in jos, cu modul Turtle activat, astfel incat sa puteti sa va ridicati rapid din nou in aer.

  

Cerul este limita cu un zbor mai lung

Avata 2 se lauda cu o durata maxima de zbor de 23 de minute si suporta incarcarea rapida PD, astfel incat sa il puteti reincarca rapid si sa va ridicati din nou la cer.

  
Noul hub de incarcare bidirectionala DJI Avata 2 dispune de o functie de acumulare a energiei, permitand transferul energiei ramase de la mai multe baterii catre cea cu cel mai inalt nivel de incarcare, oferindu-va o "baterie suplimentara" in situatii critice.
  

O4 Transmisie video, perceptie imbunatatita

Stabilitatea imbunatatita a transmisiei video DJI O4 va permite sa va cufundati pe deplin in fiecare zbor si va ofera o mai mare siguranta. Designul sau cu doua emitatoare, patru receptoare si patru antene asigura performante puternice de antiinterferenta si se mandreste cu o distanta maxima de transmisie video de pana la 13 km, o latenta de transmisie de numai 24 ms, o calitate a imaginii de inalta definitie de 1080p/100fps si un bitrate de transmisie maxim de 60 Mbps.

  

Pasiune nelimitata, impartasire fara fir

Urmariti transmisia in direct a DJI Goggles 3 din Avata 2 pe aplicatia DJI Fly App a dispozitivului dvs. inteligent. Conectati-va la o distanta de pana la 5 m. Impartasirea entuziasmului FPV tocmai a devenit mai usoara, iar invatarea zborului este mai accesibila ca niciodata.

  

Economisiti mai mult, impartasiti mai mult

Avata 2 este echipat cu o capacitate de stocare interna de 46 GB, capabila sa stocheze aproximativ 90 de minute de clipuri video 1080p/60fps, asigurandu-va ca surprindeti cele mai bune parti ale fiecarui zbor.

  
Datorita conectivitatii Wi-Fi pentru transferul rapid al fisierelor pe telefon, post-editarea si partajarea lucrarilor finalizate sunt foarte eficiente.
  

One-tap Edit

Datorita recunoasterii inteligente a tipurilor si temelor video de catre AI, puteti filtra si selecta fara efort cele mai importante momente cu o camera de filmat neteda si o compozitie rafinata. Impreuna cu o gama vasta de sabloane tematice, permitandu-va sa produceti continut rafinat. Aplicatia se mandreste, de asemenea, cu efecte sonore inteligente, recuperarea culorilor, adaugarea cu un singur clic a filigranelor de dispozitiv si a titlurilor de final, printre alte caracteristici.

  

Conexiune Wireless

Atunci cand Avata 2 este conectat wireless la LightCut, puteti previzualiza imaginile capturate in cadrul aplicatiei si le puteti edita fara a fi nevoie sa descarcati imaginile, economisind spatiu pretios pe smartphone.

  

Detalii tehnice

Specificatii DronaModelDJI Avata 2
CameraDa
Distanta de operare13 KM
Viteza27 m/s
Viteza urcare9 m/s
Viteza aterizare9 m/s
Durata de zbor (min)23
Memorie interna46 GB
Rezolutie videoUHD 4K
Rezolutie foto12 MP
Format pozeJPEG
Senzor1/1.3''
DiafragmaF/2.8
Acumulator2150 mAh
CuloareGri
Greutate (Kg)0.377
Vezi mai mult