Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Drona DJI Avata Explorer Combo, 48MP, 4K, GPS, Wi-Fi, 11.6 km, 27 m/s (Gri)
Dji Drona DJI Avata Explorer Combo, 48MP, 4K, GPS, Wi-Fi, 11.6 km, 27 m/s (Gri) DJI Avata Drona DJI Avata Explorer Combo, 4K/60fps  DJI AVATANascut pentru a zburaExperienta de zbor imersiva  Controler de miscare intuitiv  Videoclip stabilizat 4K  Agil si de marimea palmei  Protectie pentru elice incorporata  Transmisie HD cu latent 4121518
4337.99 Out of stock

Drona DJI Avata Explorer Combo, 48MP, 4K, GPS, Wi-Fi, 11.6 km, 27 m/s (Gri)

COD: [ CP.FP.00000116.01 ] ID: 4121518
4.337,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.337,99 Lei
(TVA inclus)
Drona DJI Avata Explorer Combo, 48MP, 4K, GPS, Wi-Fi, 11.6 km, 27 m/s (Gri)

Descrierea produsului Drona DJI Avata Explorer Combo, 48MP, 4K, GPS, Wi-Fi, 11.6 km, 27 m/s (Gri)

Drona DJI Avata Explorer Combo, 4K/60fps

 

 

DJI AVATA

Nascut pentru a zbura

Experienta de zbor imersiva
  
Controler de miscare intuitiv
  
Videoclip stabilizat 4K
  
Agil si de marimea palmei
  
Protectie pentru elice incorporata
  
Transmisie HD cu latenta scazuta

 

 

Urmeaza-ti instinctele

Indrazneste sa zbori
 

 

Cerul este locul tau de joaca

Cand combinati Avata cu ochelarii de protectie si controlerul de miscare, zborul devine accesibil tuturor. Experimentati fiorul imersiunii totale cu siguranta si control de neegalat. Imbratiseaza-ti spontaneitatea si capteaza lumea din jurul tau. Unii dintre noi ne-am nascut pentru a zbura.

 

 

 

Unde agilitatea se intalneste cu duritatea

Compact si usor, DJI Avata este agil in spatii inguste. Fiecare aspect al designului sau a fost facut pentru ca tu sa fii indraznet. Protectia incorporata a elicei inseamna ca, daca Avata intra in contact cu un obiect, acesta se poate intoarce, ramane in aer si poate continua sa zboare.

  

Urca-te pe Scaunul Pilotului

Bucurati-va de confort si comoditate la nivelul urmator cu DJI Goggles 2. Acum, mai mici, mai usoare si echipate cu ecrane Micro-OLED, astfel incat sa experimentati o claritate remarcabila in timp ce navigati pe cer. DJI Avata accepta si DJI FPV Goggles V2.

  

Obtineti o senzatie de zbor

Cu DJI Motion Controller, zborul intuitiv este in mainile tale. Apasati declansatorul si surubati inainte sau intoarceti un colt cu rotirea incheieturii mainii. Comenzile sunt usor de utilizat si ofera un mod total unic de a zbura.

 

 

Miscarile epice merita filmari epice

 

O descoperire in imaginile FPV

Echipat cu un senzor CMOS de 1/1,7 inchi, DJI Avata accepta inregistrarea cu unghi ultra-larg 4K cu deschidere f/2.8. Impreuna cu performanta imaginii de inalta calitate, ofera imagini vizuale exceptionale care va vor mentine publicul la marginea scaunelor.

 

 

FOV super-larg de 155°

Majoritatea dronelor cu camera ofera, in cel mai bun caz, un FOV de 84°. DJI Avata trezeste treptat cu FOV super-larg de 155°. Acest FOV extins este mai aproape de ceea ce vedem cu proprii nostri ochi, creand imagini de impact, hiper-imersive.

 

 

 

 Fotografiere lina

Pastrati-va filmarile stabile in timp ce va aruncati si scufundati cu RockSteady 2.0 si HorizonSteady. Aceste tehnologii emblematice deschid o lume de posibilitati cinematografice reducand tremuratul camerei si asigurand videoclipuri ultra-HD fluide.

 

 

RockSteady reduce in mod activ tremuratul camerei in timp real.

 

 

 

HorizonSteady va blocheaza filmarile la un orizont nivelat pentru efecte cinematografice.

 

 

 

Agil in sala de editare

Scufundati-va intr-o lume a culorilor fotografiend in modul culoare D-Cinelike. Faceti-va materialul sa iasa in evidenta cu gradarea avansata a culorilor in post-editare si transformati-va creatia intr-o capodopera.

 

 

 

 

Companionul tau robust

 

Portabil si gata de aventura

Avata adopta un nou design inovator, care este realizat avand in vedere confortul. Este mai usor, mai compact si mai usor de transportat.

  

Fi indraznet. Zboara departe.

DJI Avata este construit dur, asa ca poti fi curajos. Cadrul durabil reduce riscul de deteriorare, oferindu-va mai multa liniste sufleteasca. Noul design aerodinamic canalizat optimizeaza eficienta energetica, permitand un timp de zbor impresionant de pana la 18 minute.

 

Avantati si explorati

Redacoperiti-va imprejurimile cu libertate deplina si gasiti modalitati incredibile de a capta videoclipuri. Flexibilitatea DJI Avata in diverse scenarii deschide o lume de posibilitati creative.


Zboara unde altii nu pot

Inregistrati imagini cu adevarat unice in timp ce zburati intre ramuri, sub poduri si prin coridoare, filmand in locuri inaccesibile anterior.

 

 

 

Modul testoasa

Daca Avata cade pe spate, activeaza Turtle cu cateva apasari simple si urmareste-l sa iasa din nou in actiune.

 

 

 

Incredere nascuta din siguranta

 

 

Sistem de detectare a obstacolelor in jos

In plus fata de protectia elicei incorporata, Avata dispune de vedere binoculara in jos si detectie in infrarosu ToF pentru o siguranta si mai mare. Acesti senzori detecteaza obstacolele de dedesubt si permit lui Avata sa efectueze un zbor la joasa altitudine sau in interior.

 

 

Cine a spus ca siguranta nu este distractiva?

Bucurati-va de experienta cu mai putina anxietate de zbor. Butonul de franare de urgenta al controlerului de miscare va permite sa va opriti la atingerea unui buton. Si cu suport pentru RTH, obtineti protectie suplimentara atunci cand bateria este descarcata sau semnalul scade.


Zbor la joasa altitudine

Incercati zborul la joasa altitudine al lui Avata si alunecati in siguranta aproape de sol. Acest lucru, combinat cu FOV super-larg, creeaza o perspectiva emotionanta, unica.

 

 

 

Opriti si hover

Atingeti butonul Frana de urgenta daca intampinati o situatie care necesita o oprire brusca. Avata va pluti pe loc, reducand riscul de posibile accidente.

 

 

 

Transmisie pe care te poti baza

Avata dispune de transmisia video emblematica O3+ a DJI si antene omnidirectionale 2T2R pentru o stabilitate si o capacitate de raspuns de neegalat in timpul zborului. Bucurati-va de o vizualizare clara si neteda in timp real in ochelarii dvs. de protectie, chiar si in medii cu interferente.
 

 

Stapaneste-ti miscarile

DJI Avata este compatibil cu mai multe dispozitive de control de la distanta, care deblocheaza fiecare posibilitati diferite. Simulatorul de zbor este perfect pentru a va ascuti abilitatile sau pentru a incerca diferitele noastre moduri de control care va vor oferi efecte vizuale imbogatite si noi oportunitati.

 

Precizie suprema

Zburati in modul Manual cu telecomanda DJI FPV 2 pentru a obtine miscari avansate de zbor, efecte stabile de fotografiere aeriana si limbaj vizual diversificat pentru filmare.

 
  

Practica face perfect

Aplicatia DJI Virtual Flight este aplicabila atat computerelor, cat si smartphone-urilor si contine diverse scenarii de zbor simulate. Poti sa exersezi in interior sau in aer liber, sa-ti perfectionezi abilitatile de zbor si sa devii un pilot maestru pas cu pas.

 

 

 

 

Detalii tehnice

Specificatii DronaModelDJI Avata
CameraDa
Distanta de operare11.6 km
Altitudine Maxima5 km
Unghi maxim de inclinare-95 ° 75 °
Viteza27 m/s 8 m/s 14 m/s
Viteza urcare6 m/s
Viteza aterizare6 m/s
Durata de zbor (min)18
ConectivitateBluetooth GPS
GPSGPS+BEIDOU+GALILEO
FunctiiSistem de stabilizare Mentinere altitudine Sistem inteligent de orientare
SenzoriAccelerometru Altitudine
Rezolutie videoFull HD UHD 4K 2.7K
Rezolutie foto48MP
Format pozeJPEG
Format videoMP4
Senzor1/1.7"
DiafragmaF/2.8
AcumulatorLi-Ion 2420 mAh
CuloareGri
Continutul pachetului1 x Snur 1 x Surubelnita 1 x Laveta pentru curatarea lentilelor 1 x DJI Avata 1 x DJI RC Motion 2 1 x Baterie de zbor Smart DJI 3 x Pereche Elice DJI
Greutate (Kg)0.410
ControllerInclus
ControllerEcran IntegratDa
Dimensiune Ecran0.49"
Rezolutie1920 x 1080
Frecventa Operare2.4 GHz, 5.8 GHz
ConectivitateWi-Fi
Bluetooth
Autonomie ControllerDji Google - 2 ore
DJI Motion Controller 2 - 2.5 ore
Putere transmitator2.4 GHz:< 30 dBm (FCC), < 20 dBm (CE/SRRC/KC); 5.8 GHz < 30 dBm (FCC), < 23 dBm (SRRC), < 14 dBm (CE/KC)
Acumulator Controller2450 mAh
Greutate0.410
Vezi mai mult