Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Drona DJI FPV Combo, 4K, Gri
Dji Drona DJI FPV Combo, 4K, Gri Drona DJI FPV Combo, 4K, Gri       Treceti printre nori cu viteza, putere si control complet. Mergeti in dincolo si redefiniti zborul. Zboara prin cer in moduri care par imposibile. Nu ne-am pierdut niciodata pasiunea pentr 3882312
5699.99 Out of stock

Drona DJI FPV Combo, 4K, Gri

COD: [ CP.FP.00000002.01 ] ID: 3882312
5.699,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.699,99 Lei
(TVA inclus)
Drona DJI FPV Combo, 4K, Gri

Descrierea produsului Drona DJI FPV Combo, 4K, Gri

Drona DJI FPV Combo, 4K, Gri

 

 

 

Treceti printre nori cu viteza, putere si control complet.

Mergeti in dincolo si redefiniti zborul.

Zboara prin cer in moduri care par imposibile. Nu ne-am pierdut niciodata pasiunea pentru zbor si, cu DJI FPV, aceste pasiuni au transformat imaginatia in realitate. Cu aceasta drona captivanta si intuitiva, pregateste-te sa mergi dincolo.

 

FPV nu a aratat niciodata atat de bine

Elegant si aerodinamic, drona DJI FPV ofera propulsie puternica, durata de viata a bateriei si rezistenta la vant, facand acest sistem la fel de capabil pe cat de uimitor din punct de vedere vizual.

 

DJI FPV iese in evidenta in mai multe moduri. LED-uri frontale sportive si lumini de brat pentru avioane cu culori personalizabile, DJI FPV le permite pilotilor sa-si faca drona la fel de unica ca ei.

 

Imersiunea la nivelul urmator. Control fara egal.

Simtiti fiorul zborului captivant oferit de DJI FPV Goggles V2 [1] si de DJI FPV cu unghi super-larg de 150 ° FOV. [2] Transmisia video HD la o viteza de pana la 120 fps va ofera o vizualizare ultra-lina si in timp real a zborului.

  • 150° Super-Wide Angle;
  • 84°;
  • 150° Super Wide Angle;
  • 120fps Max Frame Rate;

 

Fie ca sunteti un pilot FPV experimentat sau un incepator complet, DJI FPV ofera trei moduri de zbor intuitive care permit oricui sa zboare increzator inca din prima zi.

 

Mod S

Obtineti aspectul dinamic al filmarilor FPV cu usurinta in modul S. Acest mod de zbor hibrid combina libertatea de zbor manual cu comenzile simplificate ale dronelor DJI anterioare.

   

Modul N

Ideal pentru utilizatorii noi, modul N ofera zbor imersiv cu comenzi traditionale de zbor cu drone, impreuna cu caracteristici de siguranta DJI, cum ar fi detectarea obstacolelor. 

   

Mod M

Zburati in modul M pentru un control complet, nelimitat si experienta de zbor FPV completa. Personalizati parametrii si bucurati-va de zbor si filmari, diferit de orice altceva.

 

DJI Motion Controller

Luati experienta dvs. de zbor la noi culmi cu noul DJI Motion Controller. Acest dispozitiv compact si intuitiv permite aeronavei sa manevreze pe baza miscarilor naturale ale mainii. Aceasta nu este doar o inovatie FPV. Este un mod cu totul nou de a zbura.

 

Uimitor de intuitiv

Luati experienta de zbor la noi culmi cu DJI Motion Controller*(nu este inclus in pachet). Acest dispozitiv compact permite aeronavei sa manevreze pe baza miscarilor naturale ale mainilor. Aceasta nu este doar o inovatie FPV. Este un mod cu totul nou de a zbura.

Nota*- DJI Motion Controller - se achizitioneaza separat.

 

Frana de urgenta si Hover

Chiar si pentru experti, zborul manual FPV poate fi intimidant. De aceea, DJI FPV vine cu o functie de franare de urgenta si hover. Pur si simplu apasati acest buton de pe telecomanda in timp ce zburati in orice mod, la orice viteza, iar drona se va opri si va sta stabil in cateva secunde.

 

Caracteristici avansate de siguranta

O lumina auxiliara de jos, Smart Return to Home (RTH), bateria descarcata RTH si detectarea obstacolelor inainte si in jos sunt toate integrate in DJI FPV pentru a asigura un zbor sigur, chiar si la viteze mari.

 

Puterea de imagistica pe care o asteptati de la DJI

Obtineti rezultate care corespund intensitatii zborurilor dvs.

Capacitatile puternice de propulsie combinate cu un FOV super-larg de 150 ° ofera o vedere de neegalat. 4x Slow Motion, stabilizarea RockSteady si corectarea distorsiunii ofera pilotilor rezultate si mai fine si mai dramatice.

 

Filmare ireala

DJI FPV poate inregistra videoclipuri 4K / 60fps la pana la 120 Mbps, captand detalii clare care fac ca filmarile sa para la fel de entuziasmante ca zborul.

  • 120 Mbps - Rata de biti
  • 4K / 60fps - Video

 

Stabilizare RockSteady

Indiferent de cat de dinamice devin manevrele dvs., tehnologia RockSteady EIS va asigura inregistrarea ultra-fina.

 

Fata in fata cu O3

Sistemul de transmisie DJI O3 (OcuSync 3.0) a fost adaptat pentru a se potrivi nevoilor unice ale DJI FPV. Bucurati-va de o transmisie video clara in timp real, chiar si la distante de pana la 10 km.

 

Comutare automata pentru semnal fara intreruperi

DJI FPV accepta comutarea automata intre frecventele de 2,4 si 5,8 GHz si ofera un bitrate de transmisie video de pana la 50 Mbps, reducand semnificativ artefactele de lag si compresie. Antenele cu castig ridicat ale aeronavei includ trei emitatoare si patru receptoare pentru a spori semnalul, rezultand un flux video stabil si fiabil.

 

Pentru un cer mai sigur

DJI FPV ofera utilizatorilor un strat suplimentar de siguranta cu transmisie automata de supraveghere dependenta incorporata (ADS-B). Acest sistem primeste informatii despre locatia zborului aeronavelor cu echipaj din zona dvs. si va trimite avertismente pe Goggles V2, oferind suficient timp pentru a evita orice aeronava cu echipaj din apropiere.

 

Piese usor de inlocuit

Camera cu cardan, trenul de aterizare si carcasa superioara a avionului DJI FPV sunt toate modulare si usor de inlocuit, facand reparatiile mai convenabile. DJI Care Refresh este, de asemenea, disponibil, oferind acoperire pentru o gama larga de daune si oferindu-va o mai mare liniste sufleteasca in timp ce zburati.

 

Aduceti pe cineva impreuna cu modul de public

DJI FPV accepta modul Audience. Trebuie doar sa setati alte unitati DJI FPV Goggles V2 pe canalul dronei dvs. si sunteti gata sa impartasiti imaginea.

Detalii tehnice

Vezi mai mult