Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte

Incalzitoare pentru maini&picioare

Filtrare produse

Pret

179,99 Lei
357,99 Lei

Saltele & Perne electrice

Criterii suplimentare

Ordonare dupa
Incalzitor pentru picioare Daga BM1 - 324
357,99 Lei
Incalzitor electric pentru gat si umeri Ardes AR4H04, 100 W, 6 trepte de incalzire, Oprire automata (Gri)
179,99 Lei
Incalzitor pentru picioare Daga BM FX - 3773, 100W, Gri
266,99 Lei
Incalzitor picioare cu tesatura confortabila, 3 nivele de caldura, protectie supraincalzire, telecomanda (Gri)
225,99 Lei
Incalzitor pentru picioare Vitammy Huggy boot, 3 trepte de incalzire (Negru)
239,00 Lei
Ordonare dupa
    Incalzitoare picioare - bucura-te de cel mai inalt nivel de confort in timpul sezonului rece. Fie ca lucrezi la laptop sau te uiti la televizor, un astfel de accesoriu iti va oferi o experienta placuta si plina de caldura.

    Incalzitoare picioare - frigul nu mai are acum nicio putere



    Iarna si toamna pot fi pentru multe persoane sezoane dificile, mai ales pentru cei ce resimt frigul in mod intens. Daca vrei sa uiti de temperaturile scazute si sa te bucuri de un confort sporit, atunci ai noroc. La noi vei gasi cu usurinta o gama variata de incalzitoare pentru maini&picioare performante si eficiente din punct de vedere energetic.

    Cu o dimensiune si o greutate redusa, aceste dispozitive uimitoare vor reusi in cel mai scurt timp sa te protejeze de frig. Multe modele din oferta au diverse functii si capabilitati ce iti pot face viata mai usoara. Interiorul pufos si calduros este detasabil si poate fi spalat cu usurinta la masina de spalat pentru o intretinere usoara.

    Cu un control digital al comenzilor si diferite nivele de temperatura, incalzitoarele pentru maini si picioare vor reusi sa iti aduca imediat alinare. Fie ca ploua sau ninge afara, evoMAG iti ofera cele mai bune si inovative solutii. Profita acum de incalzitoare de cea mai inalta calitate si uita de frigul de afara.