Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Scaun auto pentru copii Lorelli Estate Green, Isofix, 0 Luni-12 Ani, 40-150 cm, picior de sprijin telescopic, I-size, certificat R129, reglabil, pozitie somn, baza rotativa 360 grade, sistem de protectie impact lateral
Lorelli Scaun auto pentru copii Lorelli Estate Green, Isofix, 0 Luni-12 Ani, 40-150 cm, picior de sprijin telescopic, I-size, certificat R129, reglabil, pozitie somn, baza rotativa 360 grade, sistem de protectie impact lateral Scaunul Auto Estate i-Size: Protectie Avansata si Confort Total Scaunul auto Estate i-Size este inovatia cea mai recenta pe piata, redefinind standardele de siguranta si confort pentru copiii in timpul calatoriilor. Conceput pentru a satisface cele mai ex 4162416
1126.99 In stock

Scaun auto pentru copii Lorelli Estate Green, Isofix, 0 Luni-12 Ani, 40-150 cm, picior de sprijin telescopic, I-size, certificat R129, reglabil, pozitie somn, baza rotativa 360 grade, sistem de protectie impact lateral

COD: [ 10071812411 ] ID: 4162416
1.126,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.126,99 Lei
(TVA inclus)
Scaun auto pentru copii Lorelli Estate Green, Isofix, 0 Luni-12 Ani, 40-150 cm, picior de sprijin telescopic, I-size, certificat R129, reglabil, pozitie somn, baza rotativa 360 grade, sistem de protectie impact lateral

Descrierea produsului Scaun auto pentru copii Lorelli Estate Green, Isofix, 0 Luni-12 Ani, 40-150 cm, picior de sprijin telescopic, I-size, certificat R129, reglabil, pozitie somn, baza rotativa 360 grade, sistem de protectie impact lateral

Scaunul Auto Estate i-Size: Protectie Avansata si Confort Total

Scaunul auto Estate i-Size este inovatia cea mai recenta pe piata, redefinind standardele de siguranta si confort pentru copiii in timpul calatoriilor.

Conceput pentru a satisface cele mai exigente nevoi, acest scaun este recomandat pentru copii cu varste cuprinse intre 0 luni si 12 ani, cu o greutate maxima de 36 kg.

Indiferent de destinatie, fie ca este vorba de o simpla plimbare in oras sau de o calatorie lunga cu masina, scaunul auto Estate i-Size asigura o calatorie sigura si confortabila pentru micutul tau.

Caracteristici de Incredere:

1. Design Rotativ:

Scaunul este dotat cu o baza rotativa la 360 de grade, oferind un avantaj extraordinar pentru parinti. Acest lucru permite asezarea copilului cu spatele sau cu fata catre directia de mers, fara a fi necesara ridicarea si repozitionarea scaunului pe bancheta.

2. Picior de Sprijin Telescopic:

Pentru o siguranta sporita si o fixare mai stabila, scaunul este echipat cu un picior de sprijin telescopic reglabil in inaltime pe diferite pozitii.

3. Fixare Simpla si Sigura:

Bazat pe sistemul Isofix, acest scaun auto se monteaza rapid si usor in masina, oferind o fixare sigura si stabila. Nu mai este necesara utilizarea centurilor de siguranta ale masinii.

5. Tensionare Centuri:

Sistemul de tensionare a centurilor asigura o fixare optima a copilului in scaun, oferindu-i o calatorie sigura si fara griji.

6. Reglare Flexibila:

Spatarul si sezutul sunt complet reglabile, avand 6 pozitii de reglare, iar tetiera este ajustabila pe multiple trepte de inaltime in functie de varsta copilului, asigurandu-i acestuia confortul optim in timpul calatoriei.

7. Siguranta Maxima:

Scaunul este dotat cu centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte si pernute speciale antialunecare, asigurand protectie optima in timpul calatoriei, indiferent de conditiile de drum.

8. Protectie Aditionala:

Sistemul de protectie impotriva impactului lateral ofera o siguranta sporita in caz de accident, protejandu-l pe micut in cele mai critice situatii.

9. Confort deosebit:

Suportul moale pentru spate si cap, impreuna cu perna lombara suplimentara, ofera confort sporit copilului in timpul calatoriei, reducand oboseala si disconfortul.

10. Tapiterie Premium:

Confectionata din material textil de calitate premium, tapiteria este detasabila si lavabila, asigurand un mediu curat si confortabil pentru calatorii lungi.

Mod de Instalare:

  • Instalare in sens invers directiei de mers: pentru copii cu inaltimea intre 40-105 cm si greutatea intre 0-18 kg.

  • Instalare in sensul directiei de mers: pentru copii cu inaltimea intre 76-105 cm sau 105-150 cm, cu o greutate maxima de 36 kg.

Omologare: Fabricat in conformitate cu standardul european de siguranta ECE R129/03 (scaune auto pentru copii), garantand maxim de siguranta si confort pentru copilul tau in fiecare calatorie.

Intretinere produs:

  • Scaunul auto trebuie curatat cu apa rece si sapun.

  • Nu folositi substante de curatare agresive sau abrazive.

  • Husele detasabile se pot spala manual in apa calda (maxim 30 ° С).

  • A nu se folosi inalbitor.

  • Nu calcati.

  • Nu uscati in lumina directa a soarelui.

  • Partile din plastic trebuie curatate cu laveta din bumbac, apa si detergent delicat.

  • Nu folositi nici un solvat.

Detalii tehnice

Detalii produsTipScaun-auto
PentruFete si baieti
Sistem de prindereIsofix Centura autovehicul
Varsta recomandata0 - 12 ani
Grupa de greutate0 - 36 kg
Pozitii de reglajIn sensul directiei de mers In sens invers directiei de mers
CuloareVerde
CertificariECE-R129
DimensiuniInaltime 60 cm 67 cm Latime 46 cm Adancime 64 cm
Greutate (Kg)12 Kg
AlteleHusa detasabila Tetiera reglabila Rotire 360° Husa lavabila Sistem de protectie laterala Pozitie de somn Scaun rotativ 5 pozitii de inclinare
Vezi mai mult