Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Scaun auto pentru copii Lorelli Phoenix Green Pine, i-Size, Isofix, rotativ 360 grade, 0 luni-12 ani, 40-150 cm, pozitie de somn, protectie laterala in caz de impact, avertizare sonora cand centurile scaunului auto sunt decuplate
Lorelli Scaun auto pentru copii Lorelli Phoenix Green Pine, i-Size, Isofix, rotativ 360 grade, 0 luni-12 ani, 40-150 cm, pozitie de somn, protectie laterala in caz de impact, avertizare sonora cand centurile scaunului auto sunt decuplate Scaunul Auto Phoenix i-Size cu Isofix Scaunul auto Phoenix i-Size cu Isofix este un produs revolutionar, proiectat pentru a oferi siguranta si confort maxim copiilor de la nastere pana la varsta de 12 ani. Acesta este singurul scaun auto de care veti avea 4162385
999.99 In stock

Scaun auto pentru copii Lorelli Phoenix Green Pine, i-Size, Isofix, rotativ 360 grade, 0 luni-12 ani, 40-150 cm, pozitie de somn, protectie laterala in caz de impact, avertizare sonora cand centurile scaunului auto sunt decuplate

COD: [ 10071702407 ] ID: 4162385
999,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
999,99 Lei
(TVA inclus)
Scaun auto pentru copii Lorelli Phoenix Green Pine, i-Size, Isofix, rotativ 360 grade, 0 luni-12 ani, 40-150 cm, pozitie de somn, protectie laterala in caz de impact, avertizare sonora cand centurile scaunului auto sunt decuplate

Descrierea produsului Scaun auto pentru copii Lorelli Phoenix Green Pine, i-Size, Isofix, rotativ 360 grade, 0 luni-12 ani, 40-150 cm, pozitie de somn, protectie laterala in caz de impact, avertizare sonora cand centurile scaunului auto sunt decuplate

Scaunul Auto Phoenix i-Size cu Isofix

Scaunul auto Phoenix i-Size cu Isofix este un produs revolutionar, proiectat pentru a oferi siguranta si confort maxim copiilor de la nastere pana la varsta de 12 ani.

Acesta este singurul scaun auto de care veti avea nevoie pe intreaga perioada de crestere a copilului dumneavoastra, fiind compatibil cu grupa i-Size, pentru copii cu inaltimea intre 40 si 150 cm si greutatea intre 0 si 36 kg.

Caracteristici Principale:

1. Sistem Isofix:

  • Permite fixarea scaunului auto in masina fara a utiliza centurile de siguranta ale vehiculului, asigurand o fixare solida si eliminand riscul de alunecare, rasturnare sau balansare a scaunului in caz de impact.

  • Sistemul include doua conectoare standard si un sistem antibasculare, ancora, pozitionat in spatele spatarului scaunului.

2. Rotire 360 de Grade:

  • Baza scaunului se fixeaza cu ajutorul sistemului Isofix, iar scaunul poate fi rotit la 360 de grade. Aceasta faciliteaza asezarea si ridicarea copilului fara a necesita demontarea scaunului.

3. Sistem de Avertizare Sonora:

  • Dotat cu un sistem de avertizare sonora care se activeaza cand centurile scaunului auto sunt decuplate, avertizand parintii asupra unei posibile utilizari incorecte sau decuplari accidentale.

4. Reglabil in Multiple Pozitii:

  • Scaunul are patru pozitii de inclinare, inclusiv o pozitie pentru instalarea cu spatele catre directia de mers pentru copiii de la 0 la 18 kg (40-105 cm) si trei pozitii pentru instalarea cu fata catre directia de mers pentru copiii peste 18 kg (100-150 cm).

5. Tetiera si Centuri Reglabile:

  • Tetiera si centurile de siguranta sunt reglabile pe multiple pozitii de inaltime, adaptandu-se cresterii copilului si asigurand protectie optima.

  • Centurile au prindere in 5 puncte si sunt prevazute cu pernute antialunecare.

6. Sistem de Protectie Laterala (SPS):

  • Ofera protectie superioara in caz de impact lateral, iar perna lombara suplimentara ofera un confort sporit in timpul transportului.

7. Materiale de Calitate:

  • Tapiteria este confectionata dintr-un material textil premium, husa fiind detasabila si lavabila.

8. Omologare:

Conform standardului european de siguranta ECE R129 / 03, asigurand maximum de siguranta si confort pentru copilul dumneavoastra.

Mod de Instalare:

  • 0-18 kg (40-105 cm): Se instaleaza in sens invers directiei de mers.

  • Peste 18 kg (100-150 cm): Se instaleaza in sensul directiei de mers.

Intretinere Produs:

  • Curatare Generala: Scaunul auto trebuie curatat cu apa rece si sapun. Nu folositi substante de curatare agresive sau abrazive.

  • Huse Detasabile: Se pot spala manual in apa calda (maxim 30 °C). A nu se folosi inalbitor. Nu calcati. Nu uscati in lumina directa a soarelui.

  • Parti din Plastic: Trebuie curatate cu o laveta din bumbac, apa si detergent delicat. Nu folositi solventi.

  • Verificari Periodice: Verificati daca exista piese deteriorate si inlocuiti-le imediat. Nu folositi niciodata piese de schimb altele decat cele aprobate de producator sau de distribuitor.

  • Depozitare: Evitati depozitarea produsului sub lumina directa a soarelui sau in locuri umede. Nu asezati niciodata alte articole pe sau in scaunul auto.

Acest scaun auto reprezinta o solutie completa pentru siguranta si confortul copilului dumneavoastra, fiind ideal pentru familiile care cauta un produs durabil si versatil pe termen lung

Detalii tehnice

Detalii produsTipScaun-auto
Sistem de prindereISOFIX
Varsta recomandata0 - 12 ani
Grupa de greutate0 - 36 kg
Pozitii de reglajIn sensul directiei de mers In sens invers directiei de mers
CuloareVerde
CertificariECE-R129
DimensiuniInaltime 60 cm 75 cm Latime 45 cm Adancime 50 cm
Greutate (Kg)12 Kg
AlteleHusa detasabila Tetiera reglabila Sistem antibasculare Reglabil Rotire 360° Husa lavabila Sistem de protectie laterala Pozitie de somn Scaun rotativ
Vezi mai mult