Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Perna Doomoo pentru alaptat 2 in 1 Softy Leaves Aqua Green
Doomoo Perna Doomoo pentru alaptat 2 in 1 Softy Leaves Aqua Green Descopera confortul suprem cu perna pentru alaptat 2 in 1 Softy! Compacta, multifunctionala si ultra-confortabila, aceasta perna se agata de talie in timpul alaptarii la san sau alaptarii cu biberonul. Cu functia sa de sprijin pentru bebelus in pozitie 4134324
203.99 In stock

Perna Doomoo pentru alaptat 2 in 1 Softy Leaves Aqua Green

COD: [ S31 ] ID: 4134324
203,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
203,99 Lei
(TVA inclus)
Perna Doomoo pentru alaptat 2 in 1 Softy Leaves Aqua Green

Descrierea produsului Perna Doomoo pentru alaptat 2 in 1 Softy Leaves Aqua Green

Descopera confortul suprem cu perna pentru alaptat 2 in 1 Softy! Compacta, multifunctionala si ultra-confortabila, aceasta perna se agata de talie in timpul alaptarii la san sau alaptarii cu biberonul. Cu functia sa de sprijin pentru bebelus in pozitie de sezut, Softy ii ofera micutului tau posibilitatea de a se juca intr-o pozitie verticala. Experimenteaza o experienta de alaptare si de relaxare fara efort cu perna Softy 2 in 1.
Promisiunea Doomoo - Crestem impreuna in confort
Sustenabilitate - Doomoo creeaza produse care dureaza toata viata si care pot fi folosite o perioada indelungata. Acestea sunt fabricate intr-un atelier din Belgia, in timp ce se imbunatateste contact procesul de fabricare si materialele din care sunt confectionate. Produsele Doomooo sunt practice, multifunctionale, sustenabile.
Siguranta - Doomoo pune siguranta micutilor pe primul loc! Din acest motiv, se folosesc tesaturi de inalta calitate, respirabile si confortabile. Fiecare produs  proiectat este supus unor teste riguroase, efectuate de institutii internationale de control al sigurantei.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsPerna
Vezi mai mult