Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Betoniera de jucarie Wader, 23 cm, +1 an, Multicolor
Wader Betoniera de jucarie Wader, 23 cm, +1 an, Multicolor Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.   Linia de jucarii RePlay Sustainable de la Wader Wozniak este un produs nou care a fost creat din nevoia de a reduce cantitatea de plastic din lume, de a reduce amprenta de car 4136623
50.99 In stock

Betoniera de jucarie Wader, 23 cm, +1 an, Multicolor

COD: [ 5900694430105 ] ID: 4136623
50,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 12 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 15 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
50,99 Lei
(TVA inclus)
Betoniera de jucarie Wader, 23 cm, +1 an, Multicolor

Descrierea produsului Betoniera de jucarie Wader, 23 cm, +1 an, Multicolor

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

Linia de jucarii RePlay Sustainable de la Wader Wozniak este un produs nou care a fost creat din nevoia de a reduce cantitatea de plastic din lume, de a reduce amprenta de carbon si de a oferi copiilor nostri un viitor mai bun. Conceptul de produs RePlay Sustainable se bazeaza pe principiul Reuse, Recycle, Replay si inseamna ca noua serie de jucarii RePlay este realizata integral din materii prime obtinute din deseurile plastice de consum, intr-un proces inchis de reciclare folosind cele mai noi tehnologii.

Autobetoniera este unul dintre vehiculele de constructie incluse in seria RePlay Tech Truck. Micii entuziasti ai automobilelor si observatorii muncii echipelor de constructii au acum oportunitatea de a-si transfera interesele in lumea distractiei. Jocul cu betoniera Tech Truck va ofera posibilitatea de a afla despre munca specialistilor, precum si despre mecanismele de functionare ale vehiculelor de constructii, pentru ca pana la urma o betoniera este cel mai important vehicul de constructie!

Betonierul, para (de fapt, numele sau original este o betoniera), este un vehicul usor, agil si durabil, cu o lungime de 24,5 cm intr-o schema de culori atractiva. Betonierul are un cap rotativ (tehnic: malaxor), care este montat pe un sasiu mobil. In timp ce se joaca, copiii pot turna nisip sau apa in mixer si pot imita constructia reala!

Toate elementele masinii sunt realizate in intregime din materii prime de inalta calitate, obtinute din deseurile plastice de consum, intr-un proces inchis de reciclare folosind cele mai noi tehnologii si caracterizat prin rezistenta la conditiile meteorologice, datorita carora jucaria se indeplineste perfect isi face treaba pe plaja. , acasa sau in cutia de nisip. Vehiculul nu are margini sau margini ascutite, iar toate elementele sunt conectate permanent, ceea ce face ca jucaria sa fie ideala pentru cei mai mici copii (1+).

Jocul cu masinile din seria RePlay Tech Truck influenteaza dezvoltarea cuprinzatoare a copilului. Prin manipularea obiectelor, copilul isi dezvolta abilitatile motorii, precizia miscarilor si coordonarea ochi-mana. Stimuleaza gandirea logica si cauza-efect si simtul observatiei. Jocul de rol dezvolta creativitatea, imaginatia, empatia si respectul pentru diferite profesii. Copilul invata sa exploreze lumea din jurul lui, iar in timpul unei astfel de jocuri isi dezvolta implicarea si nevoia de descoperire ulterioara. Mai mult, acest tip de joaca ii invata pe copii abilitati de cooperare, comunicare si exprimare. Si toate acestea in timp ce va distrati fara griji si captivante!

  • Lungimea masinii: 24,5 cm
  • Echipat cu un bec mobil (mixer)
  • Produsul este realizat integral din materii prime de inalta calitate obtinute din deseurile de plastic de consum, intr-un proces de reciclare inchis folosind cele mai noi tehnologii.
  • Conceput pentru copii 1+
  • Joaca cu masina stimuleaza dezvoltarea cuprinzatoare a copilului, ii stimuleaza imaginatia, dezvolta abilitatile motorii, precizia miscarilor si coordonarea ochi-mana, gandirea logica si cauza-efect si simtul observatiei.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsJucarie
Material interiorPlastic
CuloareMulticolor
Vezi mai mult