Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Tableta Nokia T20, Procesor Octa-Core 1.8 Ghz, Ecran 10.4", 4GB RAM, 64GB Flash, Camera 8 Mp, Bluetooth, WiFi, 4G, Android 11 (Albastru)
Nokia Tableta Nokia T20, Procesor Octa-Core 1.8 Ghz, Ecran 10.4", 4GB RAM, 64GB Flash, Camera 8 Mp, Bluetooth, WiFi, 4G, Android 11 (Albastru) Nokia T20 Design   Calitate in care poti avea incredere   Proiectata, fabricata si testata cu aceeasi pasiune ca toate produsele Nokia, T20 aduce acea calitate fiabila pe ecranul mare, ca sa nu iti faci griji si in privinta asta – chiar daca ziua t 3840612
1013.99 Out of stock

Tableta Nokia T20, Procesor Octa-Core 1.8 Ghz, Ecran 10.4", 4GB RAM, 64GB Flash, Camera 8 Mp, Bluetooth, WiFi, 4G, Android 11 (Albastru)

COD: [ F20RID1A015 ] ID: 3840612

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Tableta Nokia T20, Procesor Octa-Core 1.8 Ghz, Ecran 10.4", 4GB RAM, 64GB Flash, Camera 8 Mp, Bluetooth, WiFi, 4G, Android 11 (Albastru)

Descrierea produsului Tableta Nokia T20, Procesor Octa-Core 1.8 Ghz, Ecran 10.4", 4GB RAM, 64GB Flash, Camera 8 Mp, Bluetooth, WiFi, 4G, Android 11 (Albastru)

Design
 
Calitate in care poti avea incredere
 
Proiectata, fabricata si testata cu aceeasi pasiune ca toate produsele Nokia, T20 aduce acea calitate fiabila pe ecranul mare, ca sa nu iti faci griji si in privinta asta – chiar daca ziua ta devine putin mai plina.
 
 
Durata de viata a bateriei
 
Fa ceea ce iti place pentru mai mult timp
 
In zilele noastre, bateria cu durata de viata indelungata este o reala necesitate. Nokia T20 ofera suficienta putere pentru a face fata pana la 7 ore de sedinte online, 10 ore de filme sau 15 ore de navigare pe web¹. In plus, incarcarea mai rapida inseamna ca poti reveni si mai rapid la ceea ce faceai. De la teleconferinte la orele de stiintele naturii, puterea e la tine.
Ecran
 
Bucurie in fiecare imagine
 
Nokia T20 face mai usoara vizionarea de zi cu zi (si noapte) cu un ecran captivant 2K. Asadar, fie ca urmaresti o prezentare de la lucru din mers sau pur si simplu te relaxezi acasa la un film, toate detaliile vor fi fantastice. Are, de asemenea, certificat pentru lumina albastra scazuta... deci oboseste mai putin ochii.
Actualizari
 
Ramai cu actualizarile si securitatea la zi.
 
Ramai la zi cu 2 ani de actualizari ale sistemului de operare si pastreaza intreaga familie in siguranta cu 3 ani de actualizari de securitate efectuate la timp. Totul este in siguranta cu ajutorul functiei de deblocare prin recunoastere faciala usor de utilizat.

Performanta
 
Cucereste orice camp de lupta 
 
Indiferent daca te joci sau faci multi-tasking cu ajutorul aplicatiilor, ai nevoie de un dispozitiv care sa tina pasul. Din fericire, Nokia T20 are forta de procesare, cu un cip Octa-Core, care asigura o experienta de utilizare mai rapida si mai fiabila, chiar si atunci cand este folosita la maximum. Pe scurt, eficienta nu lipseste din aceast dispozitiv.
 
 
 
Boxe stereo
 
Invaluita in muzica
 
Trebuie sa poti auzi fiecare cuvant din fiecare sedinta si, cand se termina ziua, sa te poti bucura de emisiunile de divertisment preferate cu sunetul de exceptie pe care il merita. Boxele stereo cu OZO Playback ofera o experienta de ascultare cu adevarat invaluitoare - oriunde te-ai afla.
 
 
Alimenteaza-le curiozitatea
 
Va prezentam Google Kids Space
 
Google Kids Space este conceput pentru a alimenta curiozitatea si creativitatea copilului tau, inspirandu-l sa isi exploreze interesele prin aplicatii, carti si videoclipuri recomandate. Google Kids Space este conceput pentru copii si functioneaza cu contul Google al copilului tau, pe care parintii il pot gestiona cu ajutorul aplicatiei de control parental Family Link.

Detalii tehnice

DenumireModelNokia T20
ReteaFunctie telefonDa
Retea 2GDa
Retea 3GDa
Retea 4GDa
EcranDiagonala ecran (inch)10.4"
Rezolutie maxima1200 x 2000
SoftwareSistem operareAndroid
Versiune sistem operareAndroid 11
ProcesorTip Procesor8 (Octa-Core)
Frecventa procesor (MHz)1.8
Memorie RAMCapacitate RAM4 GB
Capacitate de stocareCapacitate Stocare64 GB
Expansiune/ ConectivitateConexiune USB1 x USB-C
Transmisie date3GDa
4GDa
Wi-FIDa
Standard Wi-Fi802.11 a/b/g/n/ac
Dual bandDa
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv5.0
AudioDifuzoareDa
VideoCameraDa
Camera Fata (MP)5
Camera Spate (MP)8
Caracteristici FiziceDimensiuni (mm)247.6 x 157.5 x 7.8
Greutate (Kg)0.465
CuloareAlbastru
AcumulatorTehnologieLithium-Ion
Capacitate (mAh)8200