Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Cablu de retea plat UTP cat.6 Vention IBABH 2m, Negru
Vention Cablu de retea plat UTP cat.6 Vention IBABH 2m, Negru Cablu de retea plat UTP cat.6 Vention IBABH 2m negru In lumea comunicarii digitale, calitatea conexiunii este cheia pentru o munca eficienta si stabila. Cheia pentru aceasta este alegerea corecta a cablului de retea. Va prezentam cablul Vention m 4169714
23.99 Limited Availability

Cablu de retea plat UTP cat.6 Vention IBABH 2m, Negru

COD: [ IBABH ] ID: 4169714
23,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
23,99 Lei
(TVA inclus)
Cablu de retea plat UTP cat.6 Vention IBABH 2m, Negru

Descrierea produsului Cablu de retea plat UTP cat.6 Vention IBABH 2m, Negru

Cablu de retea plat UTP cat.6 Vention IBABH 2m negru

In lumea comunicarii digitale, calitatea conexiunii este cheia pentru o munca eficienta si stabila. Cheia pentru aceasta este alegerea corecta a cablului de retea. Va prezentam cablul Vention model IBABH - o combinatie de fiabilitate si functionalitate. Va duce conexiunea la retea la un nou nivel. Iata principalele sale caracteristici.

Versatilitatea aplicatiilor

Cablul de retea Vention IBABH a fost proiectat avand in vedere o varietate de aplicatii. Compatibilitatea sa cu computere, laptopuri, routere, switch-uri si IBABH il face de neinlocuit nu numai in birouri sau internet cafe-uri, ci si acasa. Datorita acestuia, va puteti conecta la retea oriunde si in orice situatie.

Design plat

Designul unic, plat al cablului UTP de categoria 6 nu numai ca arata placut din punct de vedere estetic, ci este si practic. Permite pozarea si organizarea usoara a cablurilor in locuri cu spatiu limitat. In plus, un cablu din aceasta categorie ofera un randament ridicat si fiabilitate a transmisiei de date, ceea ce il face ideal pentru aplicatii mai solicitante.

Durabilitate si fiabilitate

Fabricat din material PVC, cablul Vention IBABH nu este doar flexibil, ci mai ales rezistent la deteriorari mecanice si abraziune. Culoarea clasica neagra se potriveste si in orice interior si nu atrage atentia, ceea ce permite o conexiune discreta.

Design bine gandit

La 2 m lungime, acest cablu este perfect pentru majoritatea aplicatiilor, oferind doar lungimea potrivita, fara incurcaturi sau dezordine inutile. Alegand modelul IBABH de la Vention, poti fi sigur de o functionare fiabila si stabila in toate conditiile.

 

 

Producator Vention
Model IBABH
Lungime 2 m
Culoare Negru
Compatibilitate Calculatoare, laptopuri, routere, comutatoare, ADSL etc.
Material PVC
   

Detalii tehnice

Specificatii produsTip cabluRetea (RJ45)
Lungime2 m
CuloareNegru
Categorie6
Patch/RolaPatch
UTPDa
Greutate (Kg)0.1
Vezi mai mult