Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Licenta Electronica ABBYY FineReader Pro for Mac 1 Dispozitiv 1 An
Abbyy Licenta Electronica ABBYY FineReader Pro for Mac 1 Dispozitiv 1 An Licenta Electronica ABBYY FineReader Pro for Mac ESD Licenta de tip electronic cu link de download si cheie de activare Ce este ABBYY FineReader?ABBYY FineReader este un instrument PDF versatil ce permite gestionarea eficienta a documentelor in mediul dig 4099079
286.99 Out of stock

Licenta Electronica ABBYY FineReader Pro for Mac 1 Dispozitiv 1 An

COD: [ FR15XM-FMBL-X ] ID: 4099079
286,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
286,99 Lei
(TVA inclus)
Licenta Electronica ABBYY FineReader Pro for Mac 1 Dispozitiv 1 An

Descrierea produsului Licenta Electronica ABBYY FineReader Pro for Mac 1 Dispozitiv 1 An

Licenta Electronica ABBYY FineReader Pro for Mac ESD

Licenta de tip electronic cu link de download si cheie de activare

Ce este ABBYY FineReader?

ABBYY FineReader este un instrument PDF versatil ce permite gestionarea eficienta a documentelor in mediul digital. Cu tehnologia ABBY OCR bazata pe AI procesele de digitalizare, recuperare, editare, protejare sau distribuire a documentelor se realizeaza mult mai usor.

FineReader PDF reduce blocajele rezultate din documente si informatii inaccesibile, ce nu pot fi cautate online; fluxuri de lucru care implica un mix de hartie si documente digitale; sarcini care necesita utilizarea mai multor aplicatii software. Acest lucru permite angajatilor sa se concentreze pe domeniile lor de expertiza, mai degraba decat pe sarcini administrative.



Optimizarea procesarii documentelor

Digitalizati, editati, protejati, partajati si pastrati toate doumentele intr-un singur flux de lucru.


Profitati la maximum de documentele PDF-uri

Editati PDF-uri digitale sau scanate extrem de usor: corectati propozitii si paragrafe intregi sau chiar ajustati designul documentului.


Digitalizati fluxul de lucru al documentului

Incorporati documentele de hartie in cele digitale cu tehnologie OCR bazata pe AI pentru a va simplifica munca.


Editati si organizati documente PDF

Lucrati eficient cu orice document, digital, dupa origine sau digitalizat! Accesati si editati texte, tabele si intregul aspect al PDF-ului dvs. fara pasi suplimentari de conversie.

Combinati si aprobati documente PDF

Partajati idei, colectati feedback de la echipa si aprobati documente. Utilizati aceste instrumente pentru a discuta si a lua decizii direct intr-un PDF, accentuand diverse aspecte, adaugand comentarii sau desene.

Protejati si semnati documente PDF

Reduceti riscurile de securitate atunci cand partajati si sto- cati PDF Aplicati si verificati semnaturile digitale, redactati informatiile sensibile, eliminati datele „ascunse” si gestionati accesul la documentele dvs. PDF.

Creati si convertiti PDF-uri

Convertiti orice format de fisier sau document de hartie in PDF, in conformitate cu specificatiile ISO sau convertiti PDF-uri in formate Microsoft® Word si Excel® pentru editare avansata.

Comparati documentele in formate diferite

(numai pentru FineReader Corporate) Identificati rapid dif­erentele dintre doua versiuni ale unui document, chiar daca unul sau ambele documente sunt scanari care nu pot fi cautate. Exportati schimbarile intr-o imagine de ansamblu, fie ca un PDF, fie ca Word cu Track Changes, pentru a le partaja cu altii.

Digitalizati documente si scanari cu OCR

Digitalizati documentele scanate astfel incat sa fie extrem de usor utilizarea si editarea lor instantanee. Tehnologia ABBY-OCR, bazata pe AI este solutia perfecta pentru compania dumneavoastra

Automatizarea digitalizarii si conversiei

(numai pentru FineReader Corporate) Profitati de instru­mentele de automatizare pentru a eficientiza activitatile repetate de recunoastere a textului (OCR) sau pentru a converti mai multe documente in PDF si PDF / A sau in formate editabile, cum ar fi Microsoft Word, Excel si altele.

Lucrati usor cu un instrument PDF universal

Beneficiati de o interfata de utilizator simpla si simpla si de rezultate de super calitate. Cresteti eficienta muncii zilnice prin reducerea numarului de aplicatii utilizate si prevenirea necesitatii de a face aceeasi munca de doua ori.

Detalii tehnice

CaracteristiciSuitaAbby FineReader
Editie (an)2022
LimbaEngleza
Numar utilizatori1
Numar PC-uri1
Valabilitate1 an (subscriptie)
Cerinte minime de sistemMemorie RAM1 GB
Vezi mai mult