Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Joc Shin Megami Tensei Iii Nocturne Hd Remaster (Playstation 4)
Atlus Joc Shin Megami Tensei Iii Nocturne Hd Remaster (Playstation 4) Redescoperă-ți demonul interior într-o versiune modernizată a clasicului apreciat de ATLUS, Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster. Ceea ce începe ca o zi normală în Tokyo se dovedește a fi totul altceva atunci când Concepția – o apocal 4171168
71.99 In stock

Joc Shin Megami Tensei Iii Nocturne Hd Remaster (Playstation 4)

COD: [ PS4X-1131 ] ID: 4171168
71,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
71,99 Lei
(TVA inclus)
Joc Shin Megami Tensei Iii Nocturne Hd Remaster (Playstation 4)

Descrierea produsului Joc Shin Megami Tensei Iii Nocturne Hd Remaster (Playstation 4)

Redescoperă-ți demonul interior într-o versiune modernizată a clasicului apreciat de ATLUS, Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster. Ceea ce începe ca o zi normală în Tokyo se dovedește a fi totul altceva atunci când Concepția – o apocalipsă etereală – este invocată. Resturile lumii sunt înghițite de haos, în timp ce o revoluție demonică coboară asupra unui oraș distrus. Prins între o luptă a zeilor și a demonilor, alegerile pe care le faci pot aduce viață, renaștere sau moarte și determina cine triumfă. Acest RPG care a definit genul, cunoscut pentru dificultatea sa infamă, revine acum și include:

Modele și fundaluri 3D remasterizate Setări de dificultate adiționale Salvare suspendată: salvează-ți progresul oricând ai nevoie! Audio vocale: alege între VO japoneză și engleză Realizări Steam și cărți de schimb.

Detalii tehnice

CaracteristiciCompatibilitate device gamingPlayStation 4
GenAction
Tip SuportDVD
Data Lansarii25.05.2021
Rating PEGI+16
Vezi mai mult