Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Smartwatch Huami Amazfit Zepp E SQUARE, Amoled 1.65", Carcasa otel, Bluetooth 5.0, Curea Fluoroelastomer 43mm, Waterproof 5ATM (Argintiu)
Huami Smartwatch Huami Amazfit Zepp E SQUARE, Amoled 1.65", Carcasa otel, Bluetooth 5.0, Curea Fluoroelastomer 43mm, Waterproof 5ATM (Argintiu) Zepp E este un companion inteligent de viata care spune cum functioneaza corpul tau prin furnizarea de mai multe masuratori de sanatate. Cu senzorul optic de ultima generatie, de urmarire biologica, nu este niciodata mai usor sa urmariti starea de sanat 3809267
888.99 Out of stock

Smartwatch Huami Amazfit Zepp E SQUARE, Amoled 1.65", Carcasa otel, Bluetooth 5.0, Curea Fluoroelastomer 43mm, Waterproof 5ATM (Argintiu)

COD: [ PHT14448 ] ID: 3809267

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Smartwatch Huami Amazfit Zepp E SQUARE, Amoled 1.65", Carcasa otel, Bluetooth 5.0, Curea Fluoroelastomer 43mm, Waterproof 5ATM (Argintiu)

Descrierea produsului Smartwatch Huami Amazfit Zepp E SQUARE, Amoled 1.65", Carcasa otel, Bluetooth 5.0, Curea Fluoroelastomer 43mm, Waterproof 5ATM (Argintiu)

Zepp E este un companion inteligent de viata care spune cum functioneaza corpul tau prin furnizarea de mai multe masuratori de sanatate. Cu senzorul optic de ultima generatie, de urmarire biologica, nu este niciodata mai usor sa urmariti starea de sanatate chiar de la incheietura mainii.
 
 
Versiunea zepp E patrat este proiectat cu minimalism, oferindu-i un aspect simplist, dar elegant. Ecranul patrat este mai eficient pentru citirea informatiilor. Acesta prezinta mai mult continut intr-un spatiu limitat.
 
 
De la metal, piele la fluoroelastomer, alege varianta ta preferata pentru a se potrivi cu tinuta ta. Fie ca este vorba de o conferinta formala, de o bautura cu prietenii sau de un antrenament de weekend, Amazfit Zepp E va ofera aspectul perfect pentru orice ocazie.
 
 
PASTREAZA-TE MOTIVAT
 
Definiti un obiectiv de activitate zilnic pentru dvs., inclusiv pasii facuti, caloriile arse si intensitatea activitatii. De asemenea, ofera caracteristici de urmarire a fitness-ului, memento-uri sedentare si ore active pentru a va motiva sa traiti o viata activa.
 
 

Detalii tehnice

ReteaFunctie telefonNu
EcranDiagonala (inch)1.65
Tip EcranAMOLED
Rezolutie maxima (px)348 x 442
Foto/VideoCameraNu
Transmisie dateWi-FiNu
BluetoothDa
Versiune Bluetoothv5.0, LE
FacilitatiRezistent la apa si prafDa
GPSDa
CompatibilitateAndroid 5.0
iOS 9.0
SenzoriAccelerometru Geomagnetic, BioTracker, Senzor de vibrare, Accelerometru, Ambient light sensor
AcumulatorCapacitate (mAh)188
AutonomiePana la 7 zile
CuloareCuloareArgintiu
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm) 43.3 x 35.7 x 9
Greutate (kg)0.036
Tip brataraFluoroelastomer
Caracteristici generaleConectivitateBluetooth 5.0, BLE
Vezi mai mult