Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Bicicleta pliabila Strida SX 18 Negru/Galben
Razor Bicicleta pliabila Strida SX 18 Negru/Galben Cantareste doar 12 kg, mai putin decat orice bicicleta pliabila de pe piata si e atat de compacta incat revolutioneaza deplasarea pe distante scurte in oras.   In doar 10 secunde Strida SX poate fi pliata suficient de compact pentru a incapea in or 3851490
4199.00 Out of stock

Bicicleta pliabila Strida SX 18 Negru/Galben

COD: [ 01STFF0015 ] ID: 3851490
4.199,00 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.199,00 Lei
(TVA inclus)
Bicicleta pliabila Strida SX 18 Negru/Galben

Descrierea produsului Bicicleta pliabila Strida SX 18 Negru/Galben

Cantareste doar 12 kg, mai putin decat orice bicicleta pliabila de pe piata si e atat de compacta incat revolutioneaza deplasarea pe distante scurte in oras.

 

In doar 10 secunde Strida SX poate fi pliata suficient de compact pentru a incapea in orice mijloc de transport in comun.

 

Cadrul din aluminiu in forma de triunghi, care e cea mai puternica forma geometrica existenta, ii asigura bicicletei Strida o stabilitate excelenta in trafic. Pozitia biciclistului este suficient de buna pentru a oferi vizibilitate maxima in intersectii. Pozitia seii, a pedalelor si a ghidonului ofera un control maxim asupra bicicletei pe sosea. Un ultim punct forte este cureaua de kevlar, care inlocuieste lantul clasic. Orice probleme cu vaselina de pe pantaloni este de domeniul trecutului. 

 

Designerii Strida sunt iubitori de electronice, nebuni dupa gadget-uri, fanatici ai aplicatiilor. Ei isi doresc sa nu stai in fata calculatorului, sa fii mereu in miscare. Cu smartphone-ul alaturi, muzica in casti si pedaland prin canioanele orasului. 
Accentele puternice de culoare ale Stridei te scot din anonimat, ea te conecteaza la tehnologie si urbanism.

 

Creatorii Stridei te surprind prin inovatie!
Triunghiul, cea mai puternica forma geometrica, sta la baza cadrului, rezultand o bicicleta incredibil de stabila. Pliata, bicicleta viitorului cu design minimalist, incape in spatii de depozitare mici precum si in mijloacele de transport. Lantul Kevlar oil-free e noutatea ce te va surprinde placut zi de zi in plimbarile urbane.

 

Povestea Strida incepe inca din 1984. Dupa ce fondatorul companiei, Mark Sanders, a absolvit mai multe cursuri si calificari importante de inginerie si design, a realizat ca lumea are nevoie de mobilitate, design si functionalitate si creeaza designul primei lui biciclete pliabile, ca parte din examenul de licenta.Din 1986 un producator de Glasgow a inceput sa produca in masa conceptele lui Mark Sanders si sa le faca din ce in ce mai populare.

Detalii tehnice

Caracteristici tehniceDimensiune cadru (inch)45 cm
Material cadruHardtail
Dimensiune roata (inch)18
Numar viteze1
FraneMecanice pe disc
FurcaAluminiu
FurcaFixa
CuloareNegru/Galben
Greutate (Kg)12 Kg
Masa maxima admisa (kg)100
Vezi mai mult