Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Anvelopa cauciuc antiexplozie 10" pentru trotinetele electrice Xiaomi Mijia M365/M365 PRO/Essential/1S/Pro 2 (Negru)
Xiaomi Anvelopa cauciuc antiexplozie 10" pentru trotinetele electrice Xiaomi Mijia M365/M365 PRO/Essential/1S/Pro 2 (Negru) Xiaomi Mijia M365, Xiaomi Mi M365 PRO, Xiaomi Mi Essential, Xiaomi Mi Pro 2, Xiaomi Mi 1S Piesele de schimb pentru trotinete se fac retur doar cu dovada ca au fost/s-a incercat montajul/nu s-au potrivit DOAR intr-un service autorizat si fara urme de montaj si cu ambalajul original.     Descoperă anvelopa cauciuc antiexplozie de 1 3956174
89.90 Out of stock

Anvelopa cauciuc antiexplozie 10" pentru trotinetele electrice Xiaomi Mijia M365/M365 PRO/Essential/1S/Pro 2 (Negru)

COD: [ N14-1 ] ID: 3956174

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Anvelopa cauciuc antiexplozie 10" pentru trotinetele electrice Xiaomi Mijia M365/M365 PRO/Essential/1S/Pro 2 (Negru)

Descrierea produsului Anvelopa cauciuc antiexplozie 10" pentru trotinetele electrice Xiaomi Mijia M365/M365 PRO/Essential/1S/Pro 2 (Negru)

Piesele de schimb pentru trotinete se fac retur doar cu dovada ca au fost/s-a incercat montajul/nu s-au potrivit DOAR intr-un service autorizat si fara urme de montaj si cu ambalajul original.
 
 
Descoperă anvelopa cauciuc antiexplozie de 10", perfectă pentru trotinetele electrice Xiaomi Mijia M365, M365 PRO, Essential, 1S și Pro 2. Această anvelopă specială este concepută pentru a oferi siguranță și fiabilitate suplimentară în timpul călătoriilor tale pe trotinetă.
 
Fabricată din cauciuc durabil și rezistent, anvelopa cauciuc antiexplozie de 10" este proiectată pentru a face față condițiilor de drum variate și pentru a rezista la perforări accidentale sau explozii. Cu această anvelopă instalată pe trotineta ta electrică Xiaomi, vei avea încredere că vei evita problemele tehnice neașteptate și vei beneficia de o călătorie sigură și fără griji.
 
Designul special antiexplozie al anvelopei asigură că, în cazul unei eventuale perforări sau explozii, cauciucul nu se va desprinde brusc, prevenind astfel pierderea controlului și minimizând riscul de accidente. Astfel, vei putea continua călătoria în siguranță până când vei ajunge la destinație sau vei putea opri într-un loc sigur pentru a rezolva problema.
 
Anvelopa de 10" se potrivește perfect pe trotinetele electrice Xiaomi Mijia M365, M365 PRO, Essential, 1S și Pro 2, asigurându-ți o instalare ușoară și o potrivire precisă. În plus, culoarea neagră adaugă un aspect elegant și modern trotinetei tale, completându-i stilul și designul.
 
Upgradează-ți trotineta electrică Xiaomi cu anvelopa cauciuc antiexplozie de 10" și bucură-te de o experiență de călătorie mai sigură și mai fiabilă. Indiferent de terenul pe care îl întâlnești sau de distanța pe care o parcurgi, această anvelopă specială te va proteja și îți va oferi încredere în fiecare călătorie pe trotineta ta electrică Xiaomi.

Detalii tehnice

Vezi mai mult