Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Reglaj frana mecanica/hidraulica trotineta electrica
Evo Reglaj frana mecanica/hidraulica trotineta electrica Pretul poate varia in functie de modelul de trotineta !!! Va rugam sa pregatiti trotineta inainte de intrarea in service prin curatarea depunerilor de noroi sau a materiilor grase (uleiuri, vaselina in exces). Serviciul de reglaj frana mecani 3793957
19.99 In stock

Reglaj frana mecanica/hidraulica trotineta electrica

COD: [ Reglaj frana mecanica ] ID: 3793957
21,00 Lei PRP
19,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 1,01 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
21,00 Lei PRP
19,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 1,01 Lei
Reglaj frana mecanica/hidraulica trotineta electrica

Descrierea produsului Reglaj frana mecanica/hidraulica trotineta electrica

Pretul poate varia in functie de modelul de trotineta !!!

Va rugam sa pregatiti trotineta inainte de intrarea in service prin curatarea depunerilor de noroi sau a materiilor grase (uleiuri, vaselina in exces).

Serviciul de reglaj frana mecanica sau hidraulica pentru trotineta electrica

Asigura-te ca trotineta ta electrica este mereu in conditii de siguranta cu serviciul nostru de reglaj frane. Specialistii nostri sunt pregatiti sa ajusteze si sa optimizeze atat sistemele de franare mecanice, cat si pe cele hidraulice, garantand o performanta superioara si o siguranta maxima in timpul calatoriilor.
 
 
Ce include serviciul nostru?
 
Evaluare completa: Incepem cu o inspectie detaliata a sistemului de franare pentru a identifica orice semne de uzura sau probleme de functionare.
Reglaj precis: Ajustam franele pentru a asigura raspuns rapid si eficient, indiferent de conditiile de drum.
Testare riguroasa: Dupa reglaj, testam trotineta pe un parcurs de proba pentru a ne asigura ca franele functioneaza perfect.
Consultanta de specialitate: Oferim recomandari personalizate pentru intretinerea franelor si pentru prelungirea duratei de viata a trotinetei tale.
 
 
De ce sa alegi serviciul nostu?
 
Tehnicieni certificati: Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, specializati in sistemele de franare pentru trotinete electrice.
Piese de calitate: Folosim doar piese de schimb de inalta calitate pentru fiecare reglaj, asigurand performanta si durabilitate.
Serviciu rapid si eficient: Intelegem cat de important este timpul tau, oferind un serviciu de reglaj rapid, fara a compromite calitatea.
 
 
Programeaza-te acum!
 
Nu risca siguranta ta si a celor din jur! Viziteaza-ne astazi pentru un serviciu de reglaj al franelor si bucura-te de fiecare calatorie cu incredere. Contacteaza-ne pentru a face o programare sau viziteaza atelierul nostru pentru consultanta directa.

 

Detalii tehnice

Vezi mai mult