Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Cap termostat inteligent Tesla TV100
Tesla Cap termostat inteligent Tesla TV100 Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.     Cap termostat inteligent Tesla TV100     Economii de pana la 30% la costurile de incalzire In c 4125706
223.99 In stock

Cap termostat inteligent Tesla TV100

COD: [ TSL-TVR100-TV01ZG ] ID: 4125706
223,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 13 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 14 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
223,99 Lei
(TVA inclus)
Cap termostat inteligent Tesla TV100

Descrierea produsului Cap termostat inteligent Tesla TV100

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

 

Cap termostat inteligent Tesla TV100

 
 

Economii de pana la 30% la costurile de incalzire

In cazul unei scaderi bruste a temperaturii, supapa recunoaste ca ati deschis geamul si regleaza incalzirea in consecinta. Deci folosesti doar atata energie cat ai nevoie cu adevarat. Datorita acestui fapt, puteti economisi costurile de incalzire fara a sacrifica confortul.

 
 
 

Usor de utilizat si usor de utilizat

Datorita afisajului LCD cu iluminare de fundal LED si butoane mari, dispozitivul este incredibil de usor de utilizat. Daca nu sunteti prin preajma, puteti regla temperatura de oriunde prin intermediul telefonului. Dispozitivul inteligent este alimentat de doua baterii AA care dureaza pana la 18 luni. Daca este nevoie de o inlocuire, mergeti la cel mai apropiat magazin pentru baterii noi.

 
 
 

Protocolul ZigBee

Dispozitivul apartine unui grup care utilizeaza protocolul ZigBee, prin care produsele comunica intre ele. Pentru ca aceste produse sa functioneze corect, este necesara unitatea centrala TESLA Smart ZigBee Hub. Acest lucru creeaza o retea comuna pentru dispozitive si le permite sa interactioneze intre ele. De exemplu, daca senzorul de umiditate detecteaza un nivel crescut de umiditate, acesta va notifica automat si va porni dezumidificatorul prin intermediul hub-ului TESLA Smart ZigBee.

 
 
 

Alegeti modul care vi se potriveste cel mai bine

Pleci in vacanta, dar trebuie sa lasi incalzirea aprinsa pentru a nu ingheta casa? Supapa termostatica este echipata cu mai multe moduri de functionare care regleaza incalzirea in functie de situatia actuala. Modurile Eco sau de vacanta va asigura ca nu petreceti mai multi kilowati ora acasa decat este necesar.

 

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsCap termostat
CuloareAlb
Greutate (Kg)0.22
Vezi mai mult