Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Soundbar stereo Dell AE515M, 5 W (Negru)
Dell Soundbar stereo Dell AE515M, 5 W (Negru) AE515M Optimizati apelurile de conferinta si streaming-ul multimedia cu claritatea audio puternica si exceptionala a soundbar-ului Dell Pro stere - AE515M, certificat pentru Microsoft Skype Business. Bucurati-va de un sunet bogat si puternic de la difuzoarel 3796600
319.99 Out of stock

Soundbar stereo Dell AE515M, 5 W (Negru)

COD: [ 520-AANX ] ID: 3796600

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Soundbar stereo Dell AE515M, 5 W (Negru)

Descrierea produsului Soundbar stereo Dell AE515M, 5 W (Negru)

Optimizati apelurile de conferinta si streaming-ul multimedia cu claritatea audio puternica si exceptionala a soundbar-ului Dell Pro stere - AE515M, certificat pentru Microsoft Skype Business.
Bucurati-va de un sunet bogat si puternic de la difuzoarele frontale de 5W RMS, in timp ce plaja larga de frecvente ofera un bas profund si o calitate exceptionala a sunetului.

 

Cu ajutorul microfonului dual si a functeiei de anulare a ecoului, zgomotul de fundal va fi redus in timp ce va aflati intr-o convorbire.
 
Controlul frontal si indicatorii LED faciliteaza gestionarea apelurilor. Utilizati butonul mod audio pentru a comuta flexibil intre doua moduri diferite cum ar fi apelul de grup sau treceti la o utilizare privata prin casti.
 
Transmiteti instantaneu muzica de pe telefonul dumneavoastra smartphone prin mufa de 3.5mm, cu interferente minime datorita ecranarii GSM.
Soundbar-ul este certificat pentru Microsoft Skype for Business, astfel incat sa va puteti odihni usor, stiind ca soundbar-ul dumneavoastra indeplineste cele mai inalte specificatii din industrie.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelAE515M
Putere totala (W)5
Caracteristici fiziceDimensiune satelit (mm)441 x 61 x 35
Greutate satelit (Kg)0.439
CuloareNegru
Vezi mai mult