Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43E610BFS, Full HD, Smart TV, WiFI, CI
Tesla Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43E610BFS, Full HD, Smart TV, WiFI, CI 43E610BFS ANDROID TV CERTIFICAT   Întreaga familie va iubi acest televizor cu un sistem de operare certificat Android TV 9 OS și o varietate de posibilități uimitoare!     NENUMĂRATE APLICAȚII   Televizorul dvs. este dotat cu lic 3837891
1081.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43E610BFS, Full HD, Smart TV, WiFI, CI

COD: [ 43E610BFS ] ID: 3837891

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43E610BFS, Full HD, Smart TV, WiFI, CI

Descrierea produsului Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43E610BFS, Full HD, Smart TV, WiFI, CI

ANDROID TV CERTIFICAT
 
Întreaga familie va iubi acest televizor cu un sistem de operare certificat Android TV 9 OS și o varietate de posibilități uimitoare!
 
 
NENUMĂRATE APLICAȚII
 
Televizorul dvs. este dotat cu licență Android și Netflix, Prime Video și Youtube integrate, complet acceptate de Google. De asemenea, puteți alege dintre cele mai mult de 4000 de aplicații din Magazin Google Play!
 

UNGHI DE VIZIONARE NEMAIPOMENIT

Televizoarele Tesla au un unghi de vizionare deosebit, în plus, acestea au o varietate de dimensiuni diferite. Proiectate și lucrate cu grijă, se vor potrivi oricărui interior.

CONTROL VOCAL
 
Acest televizor vă va permite să controlați aproape totul prin voce. În plus, îl puteți conecta cu Google Home și puteți naviga pe toate dispozitivele inteligente din casă folosind o singură telecomandă.
 
 
ANDROID TV PE ECRANE MAI MICI
 
Sistemul de operare certificat Android TV 9 permite o funcționare ușoară și un timp excelent de răspuns. Acum este disponibil pe dimensiuni de ecran de 32, 40 și 43 inch.
 
 
SETĂRI UȘOARE ȘI RAPIDE
 
Conexiuni, canale, meniuri, ajustări avansate ... Știm că tehnologia poate fi confuză - însă televizoarele Tesla fac setările simple și ușor de înțeles.
 
 
REDUCEREA MPEG PENTRU O IMAGINE CLARĂ
 
Uitați de ochii obosiți și de o imagine de proastă calitate - Reducerea MPEG „curăță” imaginea ecranului, mai ales dacă aveți de-a face cu un conținut cu rezoluție inițială mai mică.
 
 
CONEXIUNE BLUETOOTH
 
Firele și cablurile aparțin trecutului. Puteți conecta televizorul cu alte dispozitive Bluetooth, cum ar fi boxe, căști, o tastatură sau un gamepad.
 
 
DOLBY VIRTUAL SURROUND
 
Este timpul să te bucuri de un sunet clar! Cu Dolby Virtual Surround, veți trăi fiecare scenă intensă, joc dinamic sau melodie relaxantă.
 
 
JOCURI PE TV
 
Știați că puteți instala jocuri direct pe televizor și vă puteți juca folosind un gamepad, fără a fi nevoie de o consolă suplimentară?
 
 
SISTEM DE PROTECȚIE PENTRU CEI MICI
 
O opțiune foarte utilă a sistemului de protecție pentru cei mici vă permite să limitați conținutul disponibil copiilor dumneavoastră.
 
 
FĂRĂ PIXELI NEGRI SAU COLORAȚI
 
Televizoarele Tesla sunt cunoscute pentru panourile lor de înaltă calitate, permițând un unghi larg de vizualizare, fără pixeli negri sau colorați.
 
 
CHROMECAST INTEGRAT
 
Acum este ușor să proiectați conținut din aplicațiile preferate pe ecranul televizorului Tesla - cum ar fi Netflix, Prime Video, Google Play, Youtube sau fotografii din Google – toate acestea continuând să utilizați dispozitivul dvs. smart. Același lucru este valabil și pentru proiectarea imaginii de pe laptop!
 

Detalii tehnice

GeneralModel43E610BFS
Diagonala cm / inch109 cm / 43 inch
Smart TVDa
FormatFull HD
Tip ecranLED
Tip PanelVA
Rezolutie (pixeli)1920 x 1080
Contrast5000:1
Timp de raspuns (ms)8
Intensitate luminoasa (cd/mp)320
Unghi de vizualizare orizontal/vertical178 / 178
Tuner DigitalDa (DVB-T/ T2/ S/ S2/ C)
Difuzor integrat2 x 10W
Suport TV recomandat (inch)43
ConectivitateWirelessDa
EthernetDa
Iesire audio digitala (optica)x 1
Casti (3.5mm)Da
CI (Slot)Da
USB 2.0x 2
HDMIx 3
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Montare perete VESA (mm)200 x 200
Putere consumata (W)70
Dimensiuni cu stand (mm)972 x 610 x 209
Greutate (kg)6.5
Vezi mai mult