Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43M325BFS, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+
Tesla Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43M325BFS, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ 43M325BFS ACTIUNE RAPIDA, REACTIE INSTANTANEE   vrei un televizor care sa reactioneze instantaneu la fiecare comanda? Hardware-ul excelent si optimizarea uimitoare a sistemului de operare VIDAA fac ca acest model Tesla sa fie extrem de rapid: aplicatiile fun 4128614 4 1
979.99 Out of stock
Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43M325BFS, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+ Un produs bun raportat la preț.
5
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43M325BFS, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+

COD: [ 43M325BFS ] ID: 4128614

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43M325BFS, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+

Descrierea produsului Televizor LED Tesla 109 cm (43") 43M325BFS, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+

ACTIUNE RAPIDA, REACTIE INSTANTANEE
 
vrei un televizor care sa reactioneze instantaneu la fiecare comanda? Hardware-ul excelent si optimizarea uimitoare a sistemului de operare VIDAA fac ca acest model Tesla sa fie extrem de rapid: aplicatiile functioneaza fara probleme, fara erori sau blocaje, in timp ce comutarea intre ele dureaza doar cateva secunde. Bucurati-va de performanta excelenta, cu setari rapide si usoare ale sunetului si imaginii in orice aplicatie.
 
 
DISTRACTIE PERSONALIZATA
 
Personalizarea ar putea fi cu usurinta un alt nume pentru acest model Tesla. Faceti propriul ecran de pornire si ajustati-l tuturor nevoilor dvs. - pentru a va bucura perfect de continutul TV preferat. Rearanjati cu usurinta pictogramele si aplicatiile, stergeti-le pe cele de care nu aveti nevoie si adaugati-le pe cele dorite: puteti, de asemenea, sa adaugati canalele TV preferate pe ecranul de pornire si sa le accesati oricand cu un singur clic.
 
 
LA UN CLICK DISTANTA DE ORICE
 
Daca sunteti in cautarea unui televizor cu functii grozave si fara complicatii, modelul VIDAA OS ar putea fi solutia potrivita. Setari, cautarea si scanarea canalelor, instalarea aplicatiei – toate functiile pot fi accesate foarte rapid, iar pasii sunt intuitivi si logici. De asemenea, acest model este grozav pentru cei carora le plac canalele TV traditionale, dar le place totusi sa foloseasca aplicatii si platforme de continut populare.
 
 
BLOCATI APLICATII, OPTIUNI SAU PORTURI
 
Modul hotel este util mai ales proprietarilor de hotel sau apartamente, dar si parintilor cu copii mici. Aceasta caracteristica va permite sa blocati anumite aplicatii, optiuni, intrari sau chiar porturi de pe dispozitiv: de exemplu, puteti bloca portul HDMI, astfel incat copiii sau oaspetii hotelului sa nu poata conecta o consola de jocuri fara sa stiti. De asemenea, puteti defini si „bloca” diverse setari de sunet sau imagine.
 
 
PENTRU RECENZII DE CINCI STELE
 
Modelul Tesla VIDAA OS este o alegere excelenta pentru cei din industria ospitalitatii, care se gandesc la fiecare detaliu. Cu functia de afisare a informatiilor despre hotel, puteti selecta o fotografie sau un mesaj de bun venit pentru a va intampina oaspetii pe ecran - adaugand o prima impresie superba! Optiunea pentru pagina web cu informatii despre hotel va permite sa setati pagina web a companiei dvs., cu toate informatiile utile, sa apara imediat ce oaspetii pornesc televizorul.
 
 
APLICATII SI FUNCTII SUPLIMENTARE
 
Acest televizor accepta majoritatea aplicatiilor populare: Netflix, Amazon Prime, Disney+, Deezer, YouTube, YouTube Kids, EON TV... Bucurati-va de caracteristica Miracast, care va permite sa „proiectati” imaginea de pe un telefon sau un computer pe ecranul televizorului, optiuni usoare de cautare cu o tastatura pe ecran, precum si toate posibilitatile aplicatiei oficiale pentru mobil - pe care o puteti folosi si pentru a controla dispozitivul.
 

Detalii tehnice

GeneralModel43M325BFS
Diagonala cm / inch109 cm / 43 inch
Smart TVDa
FormatFull HD
Tip ecranLED
Rezolutie (pixeli)1920 x 1080
Difuzor integrat2 x 10W
Suport TV recomandat (inch)43
Continut PachetTelevizor
Cablu Alimentare
Telecomanda
ConectivitateCompozit (AV)x 1
Casti (3.5mm)Da
CI (Slot)PLUS
USB 2.0x 2
HDMIx 3
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Montare perete VESA (mm)200 x 200
Putere consumata (W)90
Dimensiuni cu stand (mm)955 x 208 x 606
Greutate (kg)6.1
Adauga review

Review-uri

Radu Liviu 04.12.2023 13:32
★★★★☆
Un produs bun raportat la preț.
1 din 1 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult