Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Ceas activity tracker Xiaomi Mi Watch Lite, GPS, Waterproof 5 ATM (Negru)
Xiaomi Ceas activity tracker Xiaomi Mi Watch Lite, GPS, Waterproof 5 ATM (Negru) Xiaomi Mi Watch Lite Xiaomi Mi Watch Lite - un purtabil accesibil care se remarcă prin autonomia generoasă și prin prezența suportului GPS la bord. Pentru că tot am amintit de upgrade-uri, aflați că Mi Watch Lite aduce extra față de Redmi Watch suportul GPS, G 3823196
0.99 Out of stock

Ceas activity tracker Xiaomi Mi Watch Lite, GPS, Waterproof 5 ATM (Negru)

COD: [ 28818-cadou ] ID: 3823196
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Ceas activity tracker Xiaomi Mi Watch Lite, GPS, Waterproof 5 ATM (Negru)

Descrierea produsului Ceas activity tracker Xiaomi Mi Watch Lite, GPS, Waterproof 5 ATM (Negru)

Xiaomi Mi Watch Lite - un purtabil accesibil care se remarcă prin autonomia generoasă și prin prezența suportului GPS la bord.

Pentru că tot am amintit de upgrade-uri, aflați că Mi Watch Lite aduce extra față de Redmi Watch suportul GPS, GLONASS și barometru. Avem un ecran IPS LCD de 1.4 inch cu rezoluție de 320 x 320 pixeli, densitate de 323 ppi și funcție de ajustare automată a luminozității. Ceasul suportă peste 120 watch face-uri, iar unele dintre ele ne permit și selectarea informațiilor pe care dorim să le vedem afișate pe ecran. 

 

Mi Watch Lite oferă și senzor de puls, pedometru, monitorizare somn și o funcție de control al respirației pentru a reduce nivelul de stres. Mai avem și notificări pentru apelurile, SMS-urile sau alertele din aplicațiile de pe telefon, control playback audio, Phone Finder și vreme. De asemenea, primim 11 moduri de antrenament pentru jogging, ciclism interior/exterior, bandă de alergat, înot, fresstyle și altele.Bateria de la interior este o unitate de 230 mAh care promite până la 9 zile de autonomie și mai avem aici certificare 5ATM. Ceasul va putea fi găsit pe 3 variante de culoare pentru carcasă (roz, albastru, negru) și în 5 variante de culoare pentru curea (roz, negru, albastru, olive, alb fildeș).

 

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsTracker
ConectivitateBluetooth
EcranTFT
Diagonala ecran (inch)1.4
GPSDa
Rezistent la apaDa (5ATM)
CuloareNegru
Acumulator230 mAh
Tip BrataraSilicon
Dimesiune41 x 35 x 10.9
Greutate35 g
ModelXiaomi Mi Watch Lite