Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Leanpay Plata în rate! Super ușor!
Unealta multifunctionala oscilanta Yato, 500W
Livrare București în aceeași zi
Yato Unealta multifunctionala oscilanta Yato, 500W Unealta Multifunctionala Oscilanta,500W Masina de taiat cu viteza mare, lemn dur, panouri din clasa AC5, placi de acoperis din otel si metal, jgheaburi, PVC, usi MDF, Plexiglas, aluminiu. De asemenea, permite taierea ceramicii de perete, indepartarea chi 4017022
263.99 In stock

Unealta multifunctionala oscilanta Yato, 500W

CODYT-82223
ID4017022
26399 lei
(TVA inclus)
Adaugă la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică?
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Unealta multifunctionala oscilanta Yato, 500W

Descrierea produsului Unealta multifunctionala oscilanta Yato, 500W

yato

Unealta Multifunctionala Oscilanta,500W

Masina de taiat cu viteza mare, lemn dur, panouri din clasa AC5, placi de acoperis din otel si metal, jgheaburi, PVC, usi MDF, Plexiglas, aluminiu. De asemenea, permite taierea ceramicii de perete, indepartarea chitului dintre placi si slefuirea fara praf a lemnului, datorita extractiei de praf cu o conexiune la aspirator.

Puterea ridicata inseamna ca lama nu se va taia si nu va inceta sa functioneze sub sarcini mari. Instrumentul are, de asemenea, un sistem de pornire soft. Capul multi-polizor YT-82223 poate fi utilizat cu cele mai multe lame de ferastrau disponibile pe piata, atat inchise cat si deschise.

Instrumentul este foarte util atunci cand faceti mobilier din paleti, renovati ferestrele si usile din lemn si cand instalati panouri si placi de fusta, indepartati placi de vinil si pvc, razuieti tapetul de vinil etc. Functioneaza perfect in aplicatiile in care dispozitivele cu putere mai mica nu functioneaza.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTipUnealta multifunctionala
Putere500 W
Vezi mai mult