Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Camera video sport Insta360 X4, 8K, 72 MP/18 MP, 360°, Wi-Fi, Bluetooth, Giroscop 6 axe, 4 Microfoane, Active HDR, Timelapse (Negru)
Insta360 Camera video sport Insta360 X4, 8K, 72 MP/18 MP, 360°, Wi-Fi, Bluetooth, Giroscop 6 axe, 4 Microfoane, Active HDR, Timelapse (Negru) Insta360 X4     Rata de cadre mai mare, calitate mai buna.Experimentati imagini mai fluide si mai clare pentru fiecare cadru cu o viteza de 60fps imbunatatita! Ideal pentru sporturi de actiune sau scene cu multa miscare. Pentru filmari cinematografice cu incetini 4175294
3142.99 In stock

Nou! Camera video sport Insta360 X4, 8K, 72 MP/18 MP, 360°, Wi-Fi, Bluetooth, Giroscop 6 axe, 4 Microfoane, Active HDR, Timelapse (Negru)

COD: [ CINSABMA ] ID: 4175294
3.142,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 11 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.142,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Camera video sport Insta360 X4, 8K, 72 MP/18 MP, 360°, Wi-Fi, Bluetooth, Giroscop 6 axe, 4 Microfoane, Active HDR, Timelapse (Negru)

Descrierea produsului Camera video sport Insta360 X4, 8K, 72 MP/18 MP, 360°, Wi-Fi, Bluetooth, Giroscop 6 axe, 4 Microfoane, Active HDR, Timelapse (Negru)

 

 

 

 

Rata de cadre mai mare, calitate mai buna.

Experimentati imagini mai fluide si mai clare pentru fiecare cadru cu o viteza de 60fps imbunatatita! Ideal pentru sporturi de actiune sau scene cu multa miscare. Pentru filmari cinematografice cu incetinitorul, coboara la 4K100fps!

 

Fotografiati mai intai, incadrati mai tarziu.

Magia capturii la 360º consta in alegerea celor mai bune unghiuri dupa inregistrare. Nu veti mai pierde niciun moment! Cu ajutorul instrumentelor de reincadrare cu inteligenta artificiala din aplicatia Insta360, nu trebuie decat sa apasati pe inregistrare si sa gasiti fotografia perfecta dupa.

 

Vizualizari imposibile la persoana a treia.

Invisible Selfie Stick dispare automat din imaginile tale! Capturati cadre incredibile la persoana a treia si unghiuri asemanatoare cu cele ale dronelor, imposibile cu alte camere de actiune. Nu aveti drona? Nicio problema!

 

Fotografiati-o asa cum o vedeti.

Un mod video HDR inovator care scoate in evidenta detaliile si mentine o stabilizare superba pentru sporturile de actiune. Active HDR sporeste culorile in lumini si umbre pe care alte camere de actiune le rateaza.

 

Sunt o multime de pixeli.

Capturati imagini captivante la 360° care va vor face sa va opriti si sa va uitati. Fotografii de 72 megapixeli cu mai multa claritate si detalii ca niciodata!

 

Actiune pur si simplu uimitoare.

Utilizati X4 ca o camera de actiune traditionala cu modul Single-Lens Mode, acum de doua ori mai fluid la 4K60fps. Mergeti mai departe si mergeti la o imagine ultra larga cu MaxView, cu o vedere de 170° la o rezolutie imbunatatita de 4K30fps.

 

Performanta de nezdruncinat.

De la drumuri stancoase pana la valuri, X4 face fata la orice cu o stabilizare superioara a imaginii. Stabilizarea FlowState ofera fotografii fluide si de calitate, indiferent de cat de intensa este aventura ta.

 

 

Protectie fara dezavantaje.

Protectii standard pentru lentile

Protectie mai usoara a lentilelor ca standard. X4 vine cu protectii pentru lentile mai inteligente, usor de aplicat, care se pot indeparta in caz de nevoie. Fara mizerie sau batai de cap!

Protectii premium pentru lentile

Pentru cei care iau in serios siguranta. Protectii din sticla calita care sunt construite solid, rezistente la zgarieturi si concepute pentru a pastra calitatea imaginii. Veti vedea diferenta!

 

Stabilitate absoluta, unghiuri infinite.

Infruntati gravitatia si imbratisati senzatiile tari ale salturilor cu parapanta sau ale coborarilor din roller coaster, stiind ca filmarea dvs. va iesi perfect nivelata.

 

2290mAh BATERIE

X4 si-a marit capacitatea bateriei la o capacitate uriasa de 2290 mAh! Aceasta va ofera o durata de inregistrare de 135 de minute la 5,7K30fps, cu 67% mai mult decat X3! Alimentati actiunea ca niciodata pana acum.

 

Veti auzi diferenta

Indiferent de actiune, noua reducere a zgomotului de vant a modelului X4 va asigura ca veti surprinde momentul in toata splendoarea sa - fara vantul urlator.

 

Un lucru natural in apa.

Scufunda-te in aventura cu X4, impermeabil pana la 10 m (33 ft) imediat ce il scoti din cutie. Pentru a va inregistra aventurile subacvatice cu detalii uimitoare la 360°, puneti X4 in carcasa invizibila pentru scufundari si surprindeti pana la 50 m (164 ft).

 

Noul ecran tactil de 2,5"

Mai mare si mai bun.

Da, este un ecran tactil ultra-luminos de 2,5" cu sticla Corning® Gorilla® Glass robusta. Super receptiv pentru o operare usoara in miscare.

 

EDITARE RAPIDA

Reincadrarea a devenit usoara.

Pur si simplu miscati telefonul sau folositi joystick-ul virtual pentru a indrepta camera acolo unde doriti in fotografie. Pur si simplu, editarea dvs. este gata sa fie salvata si partajata imediat. Super usor si destul de tare!

 

AI EDIT

Lasati AI sa reincadreze toata chestia asta nenorocita.

Da, AI se poate ocupa de intregul proces de reincadrare! Stati linistit si lasati-va evidentiatele actiuni sa se faca singure, acum mai rapid cu detectarea imbunatatita a subiectului pentru o editare si mai usoara.

DEEP TRACK 3.0

Urmarire cu adevarat inteligenta.

Fie ca este vorba despre o persoana, un animal sau un obiect in miscare, mentineti subiectul centrat in fotografie cu o singura atingere!

 

Insta360 Studio

Editarea la nivel profesional a devenit si mai usoara.

Intrati in detalii cu suita noastra de editare pe calculator, care va permite sa exportati videoclipuri la cea mai buna calitate posibila.

Detalii tehnice

Caracteristici GeneraleTip cameraCamera sport
ModelInsta360 X4
InregistrareFilmare8K
Rezolutii Imagine72MP (11904x5952)
18MP (5888x2944)
Suport InregistraremicroSD - pana la 1 TB
ObiectivTip senzor1/2"
Lentile6.7 mm
DisplayTip DisplayLCD Touch-Screen
Functii SpecialeMicrofon4 Microfoane
AlimentareTip Acumulator2290
Caracteristici fiziceDimensiuni46 x 123.6 x 37.6
Greutate (kg)0.203
CuloareNegru
Vezi mai mult