Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Pistol de vopsit Heinner APVE001
Heinner Pistol de vopsit Heinner APVE001 Produsele se caracterizeaza prin design compact si ergonomic, completat de functii multiple pentru usurinta, eficienta si confort in utilizare.   Heinner reprezinta combinatia perfecta dintre confort, utilitate, ergonomie si functionalitate, pen 3761352 5 1
134.99 In stock
Pistol de vopsit Heinner APVE001 Trebuie sa mentionez ca aparatul nu este potrivit pentru vopseaua lavabila, dar eu l-am folosit pt zugravirea unui apartament si a functionat extrem de bine. Ma asteptam sa se strice si stiam ca nu va intra in garantie daca l-am folosit la vopsea lavabila, dar fiind atat de ieftin, nu m-a deranjat. Am diluat vopseaua lavabila cu apa in proportie de 1:1 si in aprox 30 min am zugravit o camera de aprox 30m2, fara pete, fara dungi, totul extrem de curat. Si-a meritat toti banii.
5

Pistol de vopsit Heinner APVE001

COD: [ APVE001 ] ID: 3761352
134,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 17:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
134,99 Lei
(TVA inclus)
Pistol de vopsit Heinner APVE001

Descrierea produsului Pistol de vopsit Heinner APVE001

Produsele se caracterizeaza prin design compact si ergonomic, completat de functii multiple pentru usurinta, eficienta si confort in utilizare.
 
Heinner reprezinta combinatia perfecta dintre confort, utilitate, ergonomie si functionalitate, pentru a va oferi tot ceea ce aveti nevoie intr-un singur loc.
 
Valorile dupa care ne ghidam pentru dumneavoastra sunt: Confort maxim cu efort minim!
 
Debit maxim al duzei: 300 ml/min.

Detalii tehnice

Caracteristici generalePutere (W)110
TipPistol de vopsit
Capacitate rezervor1300 ml
Vascozitate maxima80 DIN-s
Accesorii incluse1 x Pistol de vopsit 1 x Cheie pentru duza 1 x Cupa pentru masurarea viscozitatii 1 x Ac curatare duza 2 x Valve de rezerva 1 x Duza de 0.8 mm
Adauga review

Review-uri

Arsene Georgiana 29.04.2020 16:07
★★★★★
Trebuie sa mentionez ca aparatul nu este potrivit pentru vopseaua lavabila, dar eu l-am folosit pt zugravirea unui apartament si a functionat extrem de bine. Ma asteptam sa se strice si stiam ca nu va intra in garantie daca l-am folosit la vopsea lavabila, dar fiind atat de ieftin, nu m-a deranjat. Am diluat vopseaua lavabila cu apa in proportie de 1:1 si in aprox 30 min am zugravit o camera de aprox 30m2, fara pete, fara dungi, totul extrem de curat. Si-a meritat toti banii.

Pro

un aparat ieftin si bun

Contra

nimic
4 din 4 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult