Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti Call Center Jabra Evolve2 65 Flex Link380c MS, Stereo, Microfon, ANC, USB Wireless, Bluetooth (Negru)
Jabra Casti Call Center Jabra Evolve2 65 Flex Link380c MS, Stereo, Microfon, ANC, USB Wireless, Bluetooth (Negru) Cati cu microfon Jabra Evolve2 65 Flex Link380c MS Stereo, Negru   VIITORUL SE DESFASOARA Designul nostru revolutionar pliabil si usor de transportat face din Evolve2 65 Flex cea mai portabila casca profesionala, cu o banda de casti cu b 4163268
1123.99 In stock

Casti Call Center Jabra Evolve2 65 Flex Link380c MS, Stereo, Microfon, ANC, USB Wireless, Bluetooth (Negru)

COD: [ 26699-999-899 ] ID: 4163268
1.123,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.123,99 Lei
(TVA inclus)
Casti Call Center Jabra Evolve2 65 Flex Link380c MS, Stereo, Microfon, ANC, USB Wireless, Bluetooth (Negru)

Descrierea produsului Casti Call Center Jabra Evolve2 65 Flex Link380c MS, Stereo, Microfon, ANC, USB Wireless, Bluetooth (Negru)

Cati cu microfon Jabra Evolve2 65 Flex Link380c MS Stereo, Negru

 

VIITORUL SE DESFASOARA

Designul nostru revolutionar pliabil si usor de transportat face din Evolve2 65 Flex cea mai portabila casca profesionala, cu o banda de casti cu balamale pliabila si casti subtiri, astfel incat se potriveste cu usurinta chiar si in cele mai mici genti. Glisati-o in husa moale si durabila si sunteti gata de plecare instantaneu. Cu Evolve2 65 Flex sunteti gata sa lucrati oriunde.

 

INTRATI IN ZONA DE LINISTE

Apasari de taste, conversatii zgomotoase, cafeaua care se prepara...uneori orice zgomot iti distrage atentia. Un chipset avansat si senzorii din interiorul si exteriorul castilor ofera o anulare activa hibrida a zgomotului puternica, cea mai buna din clasa sa, iar cu o captuseala din spuma cu memorie pentru a izola si mai mult din mediul inconjurator, puteti lucra in toate locurile aglomerate pe care le doriti si puteti sa va pastrati lista de lucruri de facut. Cu Evolve2 65 Flex, oriunde va aflati, atentia dvs. nu se va pierde.

 

VOCEA DVS. IN CENTRUL ATENTIEI

Un algoritm digital special conceput, un chipset puternic si tehnologia microfonului Jabra ClearVoice, aprobata de Open Office, creeaza o tripla amenintare la adresa zgomotului, eliminand orice discutie de fond pentru a face din vocea dvs. vedeta fiecarui apel pe care il efectuati. Acum puteti oferi o performanta profesionala oriunde va deplasati. Chiar si daca acel apel de ultim moment vine in timp ce faceti cumparaturile. Cu Evolve2 65 Flex functioneaza peste tot.

 

MICI IN DIMENSIUNE. CONFORT MARE

Am simplificat Evolve2 65 Flex pentru a merge acolo unde mergeti dumneavoastra, dar asta nu inseamna ca ne-am zgarcit la confort. Tehnologia Jabra Air Comfort, care schimba regulile jocului, este special conceputa pentru a usura presiunea, cu straturi de spuma perforata ultra-moale in interiorul unei benzi pentru cap amortizate si cupe rotative flexibile cu un model unic de imbunatatire a confortului, pentru o potrivire delicata si un confort iesite din comun.

 

Detalii tehnice

SpecificatiiTipCasti Call Center
StructuraEarcup
ConectareWireless
InterfataBluetooth
StilOver-the-head
PernutaDa
DifuzorDiametru (mm)28
Frecventa20 Hz - 20 kHz
MicrofonMicrofonDa
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Greutate (kg)0.136
Vezi mai mult