Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Cooler CPU be quiet! Pure Rock Slim 2, 130W (Negru/Argintiu)
Be quiet! Cooler CPU be quiet! Pure Rock Slim 2, 130W (Negru/Argintiu) Cooler Procesor be quiet! Pure Rock Slim 2, compatibil AMD/Intel     Design Slim si compact Pentru sisteme multimedia si grafice dens ambalate. Datorita constructiei sale asimetrice si compacte, Pure Rock Slim 2 este a 3819526 4 1
143.99 In stock
Cooler CPU be quiet! Pure Rock Slim 2, 130W (Negru/Argintiu) Eu l-am ”cuplat” cu un Ryzen 7 5700G (datorită unui upgade - RX6700 - considerând că un plus de răcire ar fi necesar) și rezultatul a fost cum am sperat: rece și silențios. Îl recomand ”cu căldură” dacă mă pot exprima așa când e vorba de răcire...

Cooler CPU be quiet! Pure Rock Slim 2, 130W (Negru/Argintiu)

COD: [ CPBQBK030 ] ID: 3819526
  • Servicii evoMAG
143,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
143,99 Lei
(TVA inclus)
Cooler CPU be quiet! Pure Rock Slim 2, 130W (Negru/Argintiu)

Descrierea produsului Cooler CPU be quiet! Pure Rock Slim 2, 130W (Negru/Argintiu)

Cooler Procesor be quiet! Pure Rock Slim 2, compatibil AMD/Intel

 

 

Design Slim si compact

Pentru sisteme multimedia si grafice dens ambalate. Datorita constructiei sale asimetrice si compacte, Pure Rock Slim 2 este alegerea perfecta pentru carcasele care au spatiu limitat. Cu toate acestea, permite configurarea completa a bancilor de memorie RAM. Din acest motiv, coolerul este compatibil cu o gama larga de echipamente si permite multe configuratii posibile de instalare.

   

Foarte usor de instalat

Suportul de montare nou si optimizat pentru AMD AM4 asigura o instalare usoara, aliniata cu fluxul de aer. Pinii de impingere pentru instalarea pe socluri Intel sunt montati rapid si la fel de usor de utilizat ca si omologul AMD.

   

Racire de mare eficienta

Pure Rock Slim 2 se adreseaza categoriei esentiale a sistemelor PC. Cu TDP de 130 W ofera o capacitate de racire uimitor de mare pentru aceasta categorie.

   

Heatpipes de inalta performanta

Pure Rock Slim 2 este echipat cu trei conducte de caldura care au capace din aluminiu. Aceasta este cheia performantei sale excelente de racire, deoarece acestea transporta caldura in locatii optime pe aripioarele de racire.

   

Doar 25,4dB(A) la viteza maxima a ventilatorului

Ventilatorul Pure Wings 2 PWM de 92 mm Pure Wings 2 cu rulment cu pusca de inalta calitate faciliteaza cel mai bun echilibru intre performanta de racire si functionarea silentioasa.

   

 

 

Detalii tehnice

SpecificatiiHeatpipe-uri3 (6 mm diametru)
Ventilatoare1x 92 mm
Turatie2000 rpm
Nivel zgomot25.4 dBA
Dimensiuni (LxWxH)135 x 97 x 82 mm
Greutate385 grame (cu ventilator)
Socket suportat nativLGA 1150Da
LGA 1151Da
LGA 1155 (H2)Da
AM3Da
AM3+Da
AM4Da
LGA 1200Da
Radiator / HeatsinkHeatpipe-uri3
Dimensiunea radiatorului (L x l x G)(mm)135 x 97 x 58
Dimensiunea heatpipe-urilor (mm)6
Mod De RacireAer
Ventilator / FanTip (Bearing)Rifle
Viteza (RPM)2000
Acustic (dBA)25.4
Conector4 pini
Perioada estimata de functionare (ore)80.000
Dimensiunea ventilatorului (L x l x G)(mm)92 mm
Caracteristici fiziceDimensiuni totale (L x l x H)(mm)135 x 97 x 82
Greutate (kg)0.385
Adauga review

Review-uri

Dan Sergiu 28.10.2022 21:00
★★★★☆
Eu l-am ”cuplat” cu un Ryzen 7 5700G (datorită unui upgade - RX6700 - considerând că un plus de răcire ar fi necesar) și rezultatul a fost cum am sperat: rece și silențios. Îl recomand ”cu căldură” dacă mă pot exprima așa când e vorba de răcire...

Pro

Nici nu mai știu dacă am pornit PC-ul, atât de silențios este; sub 50° în idle și nu mai mult de 65° în full. Preț rezonabil - mai ales în comparație cu rezultatul obținut - față de cooler-ele pe apă, sau cele pe aer de la Noctua. Dimensiunea lui este rezonabilă, nu chiar așa ”slim” cum mi-am închipuit eu, dar nici cât be quiet! Dark Rock Pro 4, sau monstrul Noctua NH-D15...

Contra

Nu i-am acordat excepțional pentru că ”m-a chinuit” destul la montare. be quiet! pretinde că ”este mai ușor de montat decât cooler-ul stock”, ceea ce poate fi adevărat dacă îl montezi pe MB înainte de a introduce placa de bază în carcasă. Dacă (așa cum este cazul meu) înlocuiești cooler-ul original cu ăsta, cu placa de bază deja fixată, este un chin să nimerești ”urechile” cooler-ului în ”nasul” suporților de plastic care fixează plăcuța procesorului pe spatele MB - suporți care ar fi bine să-i fi păstrat (de obicei nu mai folosesc la nimic după montarea CPU + cooler) - spațiul între lateralul carcasei și cooler fiind foarte mic și trebuie să montezi totul pe ”blind”. În plus eu am montat greșit prima oară acești suporți cu ”nasul” înspre socket și nu invers cum ar fi trebuit și am înjurat proiectanții germani, până când am văzut un clip pe Youtube. Un minus ar putea fi (în funcție de sursa pe care o aveți) și dublarea consumului de la 65W cooler-ul stoc la 130W acest Pure Rock Slim 2, însă diferența nu este semnificativă.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult