Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Knuckle Grips Kiwi pentru Oculus Quest 2
Kiwi Knuckle Grips Kiwi pentru Oculus Quest 2 Protectie perfecta a controlerului - manerele Kiwi's Oculus Quest 2 protejeaza controlerul împotriva aruncarii în joc, precum si împotriva loviturilor, zgarieturilor si murdariei. Materiale de înalta calitate - create din silicon ecologic de î 3930154 5 2
127.99 Out of stock
Knuckle Grips Kiwi pentru Oculus Quest 2 Sunt bine finisate. Cureaua ptr. degete poate era mai bine sa fie mai sus.
Knuckle Grips Kiwi pentru Oculus Quest 2 Își îndeplinesc perfect funcția pentru care le-am cumpărat. Îmi este mult mai ușor să joc jocuri în care înainte controlerul îmi aluneca din mână sau mi se desfăcea capacul de la baterie în timp ce jucam, cum ar fi Beat Saber.

Knuckle Grips Kiwi pentru Oculus Quest 2

COD: [ Q1 PRO-2/Black/HJT-268 ] ID: 3930154
127,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
127,99 Lei
(TVA inclus)
Knuckle Grips Kiwi pentru Oculus Quest 2

Descrierea produsului Knuckle Grips Kiwi pentru Oculus Quest 2

Protectie perfecta a controlerului - manerele Kiwi's Oculus Quest 2 protejeaza controlerul împotriva aruncarii în joc, precum si împotriva loviturilor, zgarieturilor si murdariei.
Materiale de înalta calitate - create din silicon ecologic de înalta calitate, care nu aluneca, este durabil si confortabil pentru a spori placerea jocului tau. Cureaua este fabricata din piele ecologica durabila pentru confort si durabilitate.
Ergonomic - textura manerelor îmbunatateste frecarea, ceea ce îmbunatateste tractiunea si controlerele nu aluneca chiar si atunci cand transpirati. O gaura speciala permite cablurilor originale ale controlorilor care urmeaza sa fie utilizate pentru securitate suplimentara.
Reglabilitate excelenta - Cu o curea si o catarama metalica, manerele sunt reglabile pentru a se potrivi cu orice mana. Nitul rotativ va permite sa reglati cu usurinta unghiul în functie de maini de diferite dimensiuni sau actiuni de joc, adaugand si mai multa flexibilitate.

Detalii tehnice

Caracteristici GeneraleTipAccesoriu
CompatibilitateOculus Quest 2
Caracteristici FiziceCuloareNegru
Adauga review

Review-uri

Roxana 16.10.2022 07:52
★★★★★
Își îndeplinesc perfect funcția pentru care le-am cumpărat. Îmi este mult mai ușor să joc jocuri în care înainte controlerul îmi aluneca din mână sau mi se desfăcea capacul de la baterie în timp ce jucam, cum ar fi Beat Saber.

Pro

Fac controlerele foarte ușor de ținut în mână, nu se desfac și nu alunecă.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mihai 04.09.2022 23:36
★★★★★
Sunt bine finisate. Cureaua ptr. degete poate era mai bine sa fie mai sus.

Contra

Doar pentru maini mici.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult