Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
HDD Extern Western Digital My Passport ULTRA, 5TB, 2.5", USB 3.1 Type-C (Argintiu)
Western digital HDD Extern Western Digital My Passport ULTRA, 5TB, 2.5", USB 3.1 Type-C (Argintiu) Construit pentru ziua de azi. Pregatit pentru maine Echipat cu tehnologia USB-C , unitatea portabila My Passport  Ultra ofera o modalitate usoara de a va extinde spatiul de stocare printr-un design metalic modern, ce completeaza PC-ul. Ofera o soluti 3816567
807.99 Out of stock

HDD Extern Western Digital My Passport ULTRA, 5TB, 2.5", USB 3.1 Type-C (Argintiu)

CODWDBPMV0050BSL-WESN
ID3816567
80799 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
80799 Lei
(TVA inclus)
HDD Extern Western Digital My Passport ULTRA, 5TB, 2.5", USB 3.1 Type-C (Argintiu)

Descrierea produsului HDD Extern Western Digital My Passport ULTRA, 5TB, 2.5", USB 3.1 Type-C (Argintiu)

Construit pentru ziua de azi. Pregatit pentru maine
Echipat cu tehnologia USB-C , unitatea portabila My Passport  Ultra ofera o modalitate usoara de a va extinde spatiul de stocare printr-un design metalic modern, ce completeaza PC-ul. Ofera o solutie de stocare plug-and-play fara probleme, in timp ce protectia prin parola cu criptare hardware va ajuta sa asigurati securitatea continutului.
 
 
USB-C ready, compatibil USB 3.0
Dispunand de cea mai recenta tehnologie USB-C , unitatea portabila My Passport  Ultra asigura stocarea rapida si usoara pentru PC, in timp ce adaptorul USB 3.0 inclus asigura compatibilitatea cu dispozitivele mai vechi.
 
 
Beneficiati mai mult cu WD Discovery
Software-ul WD Discovery  2 inclus faciliteaza copierea de rezerva a fotografiilor, videoclipurilor si documentelor pe unitatea My Passport Ultra. Pentru a va ajuta sa va pastrati viata online, WD Discovery va permite sa importati continutul din medii sociale populare si servicii de stocare in cloud, cum ar fi Facebook, Dropbox si Google Drive. Software-ul WD Discovery poate fi de asemenea utilizat pentru a gestiona setarile unitatii, cum ar fi reformatarea, control si mai mult.
 
 
Software de backup automat si usor de utilizat
Pentru fotografiile, videoclipurile sau documentele comerciale, software-ul WD Backup  inclus in WD Discovery faciliteaza protectia pentru dvs. prin automatizarea rutinei de rezerva. Pur si simplu descarcati WD Backup , conectati-va unitatea si setati programul orar, zilnic sau lunar.
 
 
Protectia prin parola cu criptare hardware AES pe 256 biti
Functia WD Security din WD Discovery va ajuta sa pastrati fisierele private cu o parola pe care o puteti alege, facilitand activarea protectiei prin parola si criptarea hardware AES pe 256 de biti.

 

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleSerieMy Passport Ultra
Format2.5 "
ConfiguratieSingle
InterfataUSB 3.1 Type-C
Capacitate5 TB
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)110 x 81.6 x 20.9
Greutate (kg)0.230
CuloareArgintiu
Vezi mai mult