Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse pad gaming Asus ROG Scabbard II EVA Edition
Asus Mouse pad gaming Asus ROG Scabbard II EVA Edition Mousepad gaming Asus ROG Scabbard II EVA Edition     Suntem in anul 2022. Republica Gamerilor lanseaza un nou echipament pentru proiectul EVANGELION. Combinand elemente contrastante de design inspirate de NERV si EVA pe o suprafata nano 4027941
343.99 Out of stock

Mouse pad gaming Asus ROG Scabbard II EVA Edition

COD: [ 90MP02R0-BPUA00 ] ID: 4027941
343,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
343,99 Lei
(TVA inclus)
Mouse pad gaming Asus ROG Scabbard II EVA Edition

Descrierea produsului Mouse pad gaming Asus ROG Scabbard II EVA Edition

Mousepad gaming Asus ROG Scabbard II EVA Edition

 

 

Suntem in anul 2022. Republica Gamerilor lanseaza un nou echipament pentru proiectul EVANGELION. Combinand elemente contrastante de design inspirate de NERV si EVA pe o suprafata nano-invelita care respinge apa, uleiul si praful, ROG Scabbard II EVA Edition afiseaza in mod vizibil loialitatea ta si ofera o baza robusta pentru mouse-ul ROG Keris Wireless EVA Edition.

 

PROTECTIE TRIPLA PENTRU O ALUNECARE LINA

Suprafata rezistenta la apa, ulei si praf.

De 1,5 ori mai neteda decat tesaturile standard - Margini cusute plate, anti-fragmentare.

 

O suprafata rezistenta la apa, ulei si praf

ROG Scabbard II EVA Edition este fabricat din tesatura durabila, rezistenta la ulei, cu o rezistenta la apa de gradul 100, lider in industrie, certificata de Asociatia Americana a Chimistilor si Coloristilor Textili (AATCC), astfel incat este protejat impotriva scurgerilor accidentale si este usor de curatat si intretinut. Dispune de un nanocapac de protectie de calitate militara* pentru a asigura o suprafata de urmarire consistenta si receptiva care rezista in lupta.

 

Jocuri de noroc

Suprafata optimizata

Suprafata din tesatura textila are un strat special care o face de 1,5 ori mai neteda decat tesaturile standard, oferindu-va o suprafata neteda cu o frecare adecvata, excelenta atat pentru senzorii optici, cat si pentru cei cu laser. Cu o grosime de 3 mm, aceasta creeaza o suprafata usor amortizata pentru un nivel suplimentar de confort in timpul jocurilor.

 

Anti-Fray, Marginile cusute plat

Marginile cu cusaturi plate ale ROG Scabbard II EVA Edition fac ca acesta sa fie cu 12% mai subtire decat mousepad-urile standard cu cusaturi anti-fragmentare. Designul mai subtire reduce tensiunea de pe incheietura mainii pentru jocuri mai confortabile, iar cusaturile plate mai inguste ii confera, de asemenea, o estetica mai placuta.

Detalii tehnice

CaracteristiciMaterial Cauciuc si Material textil
Lungime (mm)900
Latime (mm)400
Grosime (mm)3
AlteleStandard
AlteleMargine cusuta, pentru rezistenta la uzura
CuloareRosu
Vezi mai mult