Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic)
A4tech Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic) 843082 5 5
77.99 In stock
Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic) Este un mouse cu un raport pret-calitate foarte bun, usor de folosit, precis, solid, intr-un cuvant ... complet iar pe langa toate astea pare si durabil dar nu pot comenta asupra acestui aspect pentru ca nu l-am folosit suficient de mult timp. In conditiile astea desi nu imi place artificiul facut de catre producator in ceea ce priveste software-ul, nu ii pot acorda decat nota maxima, adica 5+ si recomandarea de a tine un ochi si pe acest model in cazul in care sunteti in cautare de un mouse de gaming iar bugetul nu este chiar nelimitat.
5
Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic) Salutari echipei evoMAG! :)
5
Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic) - inca detin un mouse perfect functional A4Tech Oscar X-710BK din 2012, scapat si pe jos, folosit intens, de aceea am vrut tot unul A4 Tech - se simte perfect in palma, e mai mare decat un mouse obisnuit, greutate perfect, aluneca foarte bine cu acele grip-uri din metal - sper sa fie fiabil in timp - nu folosesc modurile de personalizare
Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic) f bun
Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic) Nu știu de când a apărut, dar cred că de prin 2015 folosesc tipul acesta de mouse, sunt la al 2-lea V7M și am avut și V8M niciunul din ele nu am reușit să le stric după 3000 de ore in cs:go, vreo 800de ore în apex legends și multe altele(corel draw, Photoshop,lightroom) Recomand din toată inima, și nu cred că îl voi schimba decât dacă nu reușesc să le mai găsesc pe piață. Alt mouse nici nu vreau.

Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic)

COD: [ V7M ] ID: 843082
77,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
77,99 Lei
(TVA inclus)
Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic)

Descrierea produsului Mouse Gaming A4Tech Bloody V7M (Negru metalic)

Momentan, acest produs nu are descriere

Detalii tehnice

Caracteristici generaleConectareWired
TehnologieOptic
RecomandareGaming
ConstructiePentru dreptaci
ScrollDa
InterfataUSB
Rezolutie (DPI)3200
Adauga review

Review-uri

HRIT VASILE VIANOR 06.08.2023 17:00
★★★★★
Nu știu de când a apărut, dar cred că de prin 2015 folosesc tipul acesta de mouse, sunt la al 2-lea V7M și am avut și V8M niciunul din ele nu am reușit să le stric după 3000 de ore in cs:go, vreo 800de ore în apex legends și multe altele(corel draw, Photoshop,lightroom) Recomand din toată inima, și nu cred că îl voi schimba decât dacă nu reușesc să le mai găsesc pe piață. Alt mouse nici nu vreau.

Pro

Senzor optic de foarte buna calitate, plastic rezistent,dpi pe măsură , picioare glisante de metal, rezista ani de uzură. Switchuri foarte bune. Soft pentru schimbul dpi-ului și pentru configurarea mouseului Are și nu știu ce soft de recoil(o porcărie din punctul meu de vedere)

Contra

0/nimic/nada/null.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Urea Mihai 25.11.2020 20:52
★★★★★
f bun
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Alex Spa 02.07.2020 09:35
★★★★★
- inca detin un mouse perfect functional A4Tech Oscar X-710BK din 2012, scapat si pe jos, folosit intens, de aceea am vrut tot unul A4 Tech - se simte perfect in palma, e mai mare decat un mouse obisnuit, greutate perfect, aluneca foarte bine cu acele grip-uri din metal - sper sa fie fiabil in timp - nu folosesc modurile de personalizare

Contra

- nu este foarte silentios, este un mouse "gaming" de buget
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Barbu Bogdan 17.08.2018 10:46
★★★★★
Salutari echipei evoMAG! :)

Pro

Aspect placut, se manevreaza foarte bine, recomand!
1 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Cornelius 29.07.2015 10:16
★★★★★
Este un mouse cu un raport pret-calitate foarte bun, usor de folosit, precis, solid, intr-un cuvant ... complet iar pe langa toate astea pare si durabil dar nu pot comenta asupra acestui aspect pentru ca nu l-am folosit suficient de mult timp. In conditiile astea desi nu imi place artificiul facut de catre producator in ceea ce priveste software-ul, nu ii pot acorda decat nota maxima, adica 5+ si recomandarea de a tine un ochi si pe acest model in cazul in care sunteti in cautare de un mouse de gaming iar bugetul nu este chiar nelimitat.

Pro

Din punctul meu de vedere este un must have, are un "feel" excelent datorita maretialului din care este facut, mana se muleaza extraordinar pe el, se misca superb, cele 3 moduri de personalizare sunt foarte practice, accesibil ca pret si de calitate inalta. Recomand cu incredere ! -Aspect -Greutate -Leduri -Soft -Precizie -click-uri scurte si rapide -timp de raspuns mic(ajustabil)

Contra

Nimic.
33 din 54 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult